καλώδιο ρεύματος 190 pf για thorens td 166mkii

Reaction score
28
φίλοι ψάχνω καλώδιο τροφοδοσίας για το td 166 mkii με προδιαγραφές 190pf +/- 10% έχω αλλάξει έως τώρα 4-5 καλώδια ( αφού πέταξα το μαμίσιο σε προσπάθεια αναπαλαίωσης) και φως δεν είδα ...συνδέοντας το πικάπ με τον Yamaha as2000 χάλια ο ήχος ...σε κάποιους δίσκους ούτε μπάσο ούτε εστίαση ..θολόυρα και έτσι...

Reaction score
1.391
τροφοδοσίας ?
[DOUBLEPOST=1475868397][/DOUBLEPOST]στ αληθεια ειναι δυσκολο να κατανοήσω οτι αυτο ειναι που φταιει ...

Reaction score
28
τροφοδοσίας ?
[DOUBLEPOST=1475868397][/DOUBLEPOST]στ αληθεια ειναι δυσκολο να κατανοήσω οτι αυτο ειναι που φταιει ...
εάν δεν είναι αυτό τότε θα πρέπει να βγάλω άχρηστο το phono του AS2000 ..δοκίμασα 2-3 κεφαλές ...και ψηλής εξόδου -shure m44e 9mv....και άλλες ..και τώρα έχω μια goldring 820 με 5 mv έξοδο....δεν ξέρω δεν μπορώ να το σθεφέρω με τίποτα ...εκτός και εαν φταίνε τα καλώδια του βραχίωνα - ( tp 11 )...
που δεν τα έχω πειράξει...ή κάτι άλλο ......
[DOUBLEPOST=1475869861][/DOUBLEPOST]
εάν δεν είναι αυτό τότε θα πρέπει να βγάλω άχρηστο το phono του AS2000 ..δοκίμασα 2-3 κεφαλές ...και ψηλής εξόδου -shure m44e 9mv....και άλλες ..και τώρα έχω μια goldring 820 με 5 mv έξοδο....δεν ξέρω δεν μπορώ να το σθεφέρω με τίποτα ...εκτός και εαν φταίνε τα καλώδια του βραχίωνα - ( tp 11 )...
ναι τροφοδοσίας.......

Reaction score
28
[DOUBLEPOST=1475869861][/DOUBLEPOST]
ναι τροφοδοσίας.......
ΣΌΡΡΥ φίλοι μου λάθος μεγάλο ...αφηρημένος από το ψάξιμο ......ΟΧΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΟΣ....( ήθελα να γράψω μεταφοράς σήματος........ :p

Reaction score
834
Πριν κάνεις οτιδήποτε, δοκίμασε ένα εξωτερικό phono. Μου φαίνεται πολύ χλωμό να έχεις τέτοια συμπτώματα από καλώδιο.

Reaction score
28
ΣΌΡΡΥ φίλοι μου λάθος μεγάλο ...αφηρημένος από το ψάξιμο ......ΟΧΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΤΟΣ....( ήθελα να γράψω μεταφοράς σήματος........ :p
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ .....ΕΝΝΟΩ ΣΗΜΑΤΟΣ........

Reaction score
1.391
τα περισοτερα ειναι στα 100pf ανα μετρο..οποτε βαλε του ενα καλωδιακι 2μετρο αρχικα ,,,

Reaction score
28
τα περισοτερα ειναι στα 100pf ανα μετρο..οποτε βαλε του ενα καλωδιακι 2μετρο αρχικα ,,,[/QUOTEναι αλλά τι καλώδιο ...τώρα του έχω βάλει ένα απλό φτηνό από αυτά που συνοδεύουν τις μεσαίου κόστους συσκευές του εμπορίου ...από ότι θυμάμαι το μαμίσιο ήταν ένα με χάλκινους αγωγούς κάπως σκληρότερο από αυτό που έχω τώρα ........ως και από που να το προμηθευτώ και να είναι και μπλεντάζ.....επισημαίνω και πάλι ότι πρόκειται για το καλώδιο σήματος και όχι τροφοδοσίας όπως εκ παραδρομής έγραψα.....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Αφού άνοιξες άλλο με σωστό τίτλο κλειδώνει αυτό.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv