καλώδιο σήματος για thorens td-166mkii

Reaction score
28
φίλοι ..μετά από πολλά χρόνια αποθήκευσης αποφάσισα εδώ και 1-2 χρόνια να επαναφέρω σε χρήση το thorens td 166 mkii μου ....του άλλαξα λοιπόν ιμάντα -κεφαλή-λίπανση στον άξονα ..όλα καλά και ωραία μέχρι που μου μπήκε και η ιδέα ( που να μην μου έμπαινε ) να του αλλάξω και το καλώδιο σήματος ....από τότε λοιπόν -και αφού έκανα την ανοησία να πετάξω το παλιό-άρχισε το πρόβλημα μου ...αρχικά του έβαλα ένα -γνωστής μάρκας με διπλό μπλεντάζ ακριβούτσικο ,αλλά τζίφος η δουλειά αδύνατον να προσπαθήσεις να ακούσεις παραπάνω απο 2 λεπτά ....υπήρξε μια διάχυση του ήχου και μια πλαδαρότητα άνευ προηγουμένου ....το άλλαξα με ένα του εμπορίου με απλό μπλεντάζ και φθηνή όψη ...τα πράγματα κάπως καλύτερα αλλά όχι όπως πρίν .....συνέχισα λοιπόν τις πατέντες .....με μικρή πρόοδο ...τελευταία μου προασπάθεια του έβαλα ένα απλό καλώδιο με έτοιμες απολήξεις RCA από αυτά που συνοδεύουν τα consumer ηλεκτρονικά ....( cd-ενισχυτές κτλ) βελτιώθηκε αρκετά ο ήχος και μαζεύτηκε επίσης η διάχιση και η πλαδαρότητα αλλά στα αυτιά μου δεν ακούγεται όπως πρώτα ....εκτός του ότι τώρα μπάζει και κάποια παραμόρφωση ....και το ωραίο είναι ότι το μαμίσιο καλώδιο που πέταξα ήταν ένα πολύ απλό καλώδιο με χάλκινους αγωγούς και με απλό μπλεντάζ ...και όμως ...<< έπαιζε>> πολύ ωραία ....ζητώ βοήθεια και γνώμες δεν μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει.......όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει την κατάσταση...........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm