καλώς με βρήκατε και ερωτήσεις

Reaction score
0
αρχικά καλώς ήρθα, χρόνια σας πολλά και καλά να μας μπει :116: είμαι να ξέρετε και γ@μώ τα παιδιά :116:

στο θέμα μας.. είμαι στην τελική φάση αγοράς ολοκληρωμένου τελικού, πιθανότατα θα είναι ο MARANTZ 5023

τα ηχεία που έχω προς το παρόν είναι αυτά http://www.jstic.com/Newsgroup/Sony_HiFi/SSH6600_SM_SONY.pdf
και ακόμα 2 δορυφοράκια μικρά απο ένα σύστημα 5.1
αν και σκοπεύω να τα αλλάξω εντός του χρόνου

χώρος ένα δωμάτιο 20τμ

και εντάσεις σχετικά νορμάλ εως δυνατά

ερωτήσεις τώρα..
-τα χω μπλέξει λίγο με τα ohm.. τα ηχεία απο μόνα τους έχουν ξεχωριστά τα tweeter οπότε είναι με bridge όπως επίσης και τα 2 extra.. ξέρω οτι έτσι μειώνονται οι αντιστάσεις αλλά δεν το χω καταλάβει σε βάθος και δε θέλω να κάνω καμιά μ@λακία χωρίς να καταλάβω ούτε πως έγινε :120:
-για τον συγκεκριμένο ενισχυτή ξέρουμε κάτι απο εμπειρία? πιο πολύ πήγα προς αυτόν λόγο AV που το θέλω, και την δυνατότητα του να πάρει sub, ο προηγούμενος που κοιτούσα ήταν ο 520 της DENON
-έχουμε κάτι άλλο σαν πρόταση εκεί γύρω στα max 300? (για stereo μιλάμε πάντα και μετ/νο δε θέλω κατα προτίμηση)

προς το παρόν αυτιά, ευχαριστώ για την ακρόαση, κάθε άποψη καλοπροαίρετη (εκτός αν μου πείτε καμιά μ@λακία :114: )

Reaction score
0
Απάντηση: καλώς με βρήκατε και ερωτήσεις

ευχαριστώ ρε παίδες για τις απαντήσεις :139:
πάντως σήμερα τον είδα και απο κοντά, και μάλλον σε αυτόν θα καταλήξω

Reaction score
295

ευχαριστώ ρε παίδες για τις απαντήσεις :139:
πάντως σήμερα τον είδα και απο κοντά, και μάλλον σε αυτόν θα καταλήξω
Καλώς ηλθες και καλή χρονιά.
Τον marantz sr5023 (γι αυτόν μιλάμε;) τον εχω σ ενα δεύτερο σύστημα.Ειναι ραδιοενισχυτής δικάναλος με έξοδο για ενεργό sub.Eίναι πολύ καλός και τον εχω δοκιμάσει με αρκετά ηχεία.
Τα ηχεία σου με μπέρδεψαν.Για το tweeter και το mindrage υπάρχει crossover για το woofer υπάρχει?
Θα το συνδέσεις γεφυρωμένο με τα παραπάνω?Θα παίρνει ολο το φάσμα των συχνοτήτων?
Οσο για τα άλλα δύο δορυφοράκια που θα συνδεθούν?
Μήπως ηταν απο κάποιο σύστημα πολυκάναλο που εβγαζε ξεχωριστά για κάθε ηχείο?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.958

Κι εγώ ομολογώ ότι μπερδεύτηκα.

Τα ηχεία σου με τι παίζουν τώρα? Σε ενδιαφέρει η δικάναλη αναπαραγωγή, ή θέλεις να στήσεις πολυκάναλο?

Και μια παρατήρηση: μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις πρώτα να αλλάξεις τα ηχεία.

Reaction score
0

καλημέρα και χρόνια πολλά! ευχαριστώ για τις απαντήσεις,
επειδή έπεσα λίγο στο budjet τελικά πήρα τον PM5004, sub δεν είχα, απλά με τον άλλον κάποια στιγμή θα μπορούσα να είχα την επιλογή να πάρω.. κι επειδή ο 5004 είχε και 4 εξόδους για ηχεία έβαλα τα tweeter χωριστά (τα δύο μικρά τα έχω γιατί με ενδιαφέρουν οι ψηλές και οι μεσαίες να έχουν καλύτερη απόκριση, ειδικά στις χαμηλές εντάσεις, κάτι το οποίο τελικά πέτυχα :D ), σε καμία περίπτωση δεν ήθελα πολυκάναλο, για μουσική χρησιμοποιείται κυρίως,.
επόμενη αγορά πιθανόν θα είναι ηχεία, τον άλλο μήνα ίσως,.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535