καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

Reaction score
0
θέλοντας να αποφύγω το πάντρεμα κάρτας- δέκτη για nova, ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα σε καταστήματα να βρω μία μοναχική κάρτα.
καταστήματα forthnet, electroniki, kotsovolos τίποτα.
καμία βοήθεια κανείς...

Reaction score
1
Σε καταστήματα δορυφορικών ρώτησες ?... αλλά ούτε κι εκεί νομίζω να βρείς! Μάλλον άργησες!

Reaction score
1
Απάντηση: καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

Ο Γερμανός δεν διαθέτει πλέον κάρτες νόβα;
Είχε γραφτεί ότι "ανύπανδρες" κάρτες θα διατίθεντο μέχρι 31/08

Reaction score
85
Εχω παρατηρήσει στις αγγελίες των περιοδικών του χώρου οτι κάποιοι πωλούν κάρτες νόβα απενεργοποιημένες .Για ρίξε μια ματιά

Reaction score
0

Έχω μια κάρτα γνήσια απενεργοποιημένη , έκδοση zeta (v.6.0) την οποία δε τη χρειάζομαι.

Αναρωτιέμαι όμως πως θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις μιας και συνδέεται με το λαγαριασμό μου .:122:

Reaction score
96

Έχω μια κάρτα γνήσια απενεργοποιημένη , έκδοση zeta (v.6.0) την οποία δε τη χρειάζομαι.

Αναρωτιέμαι όμως πως θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις μιας και συνδέεται με το λαγαριασμό μου .:122:

καλημερα,εχω την εντυπωση οτι μπορεις να την μεταβιβασεις στον φιλο,αρκει να ενημερωσετε την nova,ωστε ο λογαριασμος πλεον να ερχετε σε εκεινον-για ρωτησε τους

Reaction score
1.030
Και να βρείς κάρτα, σε λίγο δε θα λειτουργεί. Η Nova κατάφερε να διώξει και τους εναπομείναντες δένοντας την κάρτα με ένα δέκτη ο οποίος είναι ότι πιο απλό υπάρχει. Σκέτη η κάρτα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δε θα παίζει πουθενά.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

φίλε μου μίλησα με τη nova και δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνει η μεταβίβαση και να πληρώνω εγώ.
αν θες στειλε pm το τηλέφωνο σου να συνενοηθούμε.
ευχαριστώ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: καμία κάρτα ''άγαμη'' για nova κανείς???

Και να βρείς κάρτα, σε λίγο δε θα λειτουργεί. Η Nova κατάφερε να διώξει και τους εναπομείναντες δένοντας την κάρτα με ένα δέκτη ο οποίος είναι ότι πιο απλό υπάρχει. Σκέτη η κάρτα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δε θα παίζει πουθενά.
Και τι θα κάνει δηλαδή με τους ήδη υπάρχον συνδρομητές?
Θα τους πάρει της παλιές κάρτες τσαμπουκά και θα τους δώσει καινούργια?
Αν κάτι τέτοιο συμβεί η επόμενη μέρα θα είναι και το κλείσιμο της...:617:

Reaction score
6

Και όχι μόνο στην abracadabra.....
Οι φήμες πάντως λένε ότι σε (πολύ) λίγο δεν θα χρειάζεται καν κάρτα για την παρακολούθηση της ακατανόμαστης :111: (η βόμβα δεν είναι αυτή που έσκασε χτες, είναι αυτή που θα σκάσει σε λίγες μέρες !!!!)..... :126:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες ή κάποια links να διαβάσουμε... (ξεστραβωθούμε!)
Γιάννης

Reaction score
0

Και όχι μόνο στην abracadabra.....
Οι φήμες πάντως λένε ότι σε (πολύ) λίγο δεν θα χρειάζεται καν κάρτα για την παρακολούθηση της ακατανόμαστης :111: (η βόμβα δεν είναι αυτή που έσκασε χτες, είναι αυτή που θα σκάσει σε λίγες μέρες !!!!)..... :126:
Οποτε έχει γίνει κάτι τέτοιο για κάποιο πακέτο, σηματοδοτείται και η αλλαγή του συστήματος κρυπτογράφησής του. Οπως και με το Premiere που ενω δεν χρειαζοταν κάν κάρτα οπως λές κι εσυ, μετά γύρισε σε nagra3 και NDS...Η Νονα σε NDS θα γυρίσει απ ότι το κόβω...

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Aλλαγή συστήματος ίσον κλείσιμο! (αλλαγή δεκτών και καρτών για όλους τους συνδρομητές της, μπρρρρρ!) Εδώ παραπέει τώρα μετά την αγορά της από την forthnet (ψάχνει να την πουλήσει πάλι...). Αν δεν κάνει μια ριζική αλλαγή σε όλο της τον οργανισμό (πρόγραμμα, ποιότητα, τιμές) έχει πεπερασμένη διάρκεια ζωής...

Reaction score
0

Aλλαγή συστήματος ίσον κλείσιμο! (αλλαγή δεκτών και καρτών για όλους τους συνδρομητές της, μπρρρρρ!) Εδώ παραπέει τώρα μετά την αγορά της από την forthnet (ψάχνει να την πουλήσει πάλι...). Αν δεν κάνει μια ριζική αλλαγή σε όλο της τον οργανισμό (πρόγραμμα, ποιότητα, τιμές) έχει πεπερασμένη διάρκεια ζωής...
XAXAXAXA!!Εμενα μου λες??Συμφωνω απόλυτα!!!

Reaction score
6

Μάλλον θέλουνε να την "πατώσουνε" την μετοχή της για να μοσχοπουληθεί.... ο χρόνος θα δείξει ...

ΥΓ: όσοι έχετε titanium καρτούλες μην τις πετάξετε.... :126:

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719

Δώσε λίγο φως ή έστω link να ενημερωθούμε...

Reaction score
6

Κάντε ρε υπομονή... μην βιάζεστε..... θα σκάσει η μπόμπα και θα το πάρετε χαμπάρι όλοι...!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis