Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Έχει διακοπεί επίσημα η σύμπραξή τους από καιρό.Ο Γερμανός δεν διαθέτει πλέον κάρτες νόβα;
Έχω μια κάρτα γνήσια απενεργοποιημένη , έκδοση zeta (v.6.0) την οποία δε τη χρειάζομαι.
Αναρωτιέμαι όμως πως θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις μιας και συνδέεται με το λαγαριασμό μου .:122:
φίλε μου μίλησα με τη nova και δεν υπάρχει πρόβλημα να γίνει η μεταβίβαση και να πληρώνω εγώ.Έχω μια κάρτα γνήσια απενεργοποιημένη , έκδοση zeta (v.6.0) την οποία δε τη χρειάζομαι.
Αναρωτιέμαι όμως πως θα μπορούσες να τη χρησιμοποιήσεις μιας και συνδέεται με το λαγαριασμό μου .:122:
Και τι θα κάνει δηλαδή με τους ήδη υπάρχον συνδρομητές?Και να βρείς κάρτα, σε λίγο δε θα λειτουργεί. Η Nova κατάφερε να διώξει και τους εναπομείναντες δένοντας την κάρτα με ένα δέκτη ο οποίος είναι ότι πιο απλό υπάρχει. Σκέτη η κάρτα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δε θα παίζει πουθενά.
Δηλαδή;abracatabra ............ έρχεταιιιιιι....!!!!
Οποτε έχει γίνει κάτι τέτοιο για κάποιο πακέτο, σηματοδοτείται και η αλλαγή του συστήματος κρυπτογράφησής του. Οπως και με το Premiere που ενω δεν χρειαζοταν κάν κάρτα οπως λές κι εσυ, μετά γύρισε σε nagra3 και NDS...Η Νονα σε NDS θα γυρίσει απ ότι το κόβω...Και όχι μόνο στην abracadabra.....
Οι φήμες πάντως λένε ότι σε (πολύ) λίγο δεν θα χρειάζεται καν κάρτα για την παρακολούθηση της ακατανόμαστης :111: (η βόμβα δεν είναι αυτή που έσκασε χτες, είναι αυτή που θα σκάσει σε λίγες μέρες !!!!)..... :126:
XAXAXAXA!!Εμενα μου λες??Συμφωνω απόλυτα!!!Aλλαγή συστήματος ίσον κλείσιμο! (αλλαγή δεκτών και καρτών για όλους τους συνδρομητές της, μπρρρρρ!) Εδώ παραπέει τώρα μετά την αγορά της από την forthnet (ψάχνει να την πουλήσει πάλι...). Αν δεν κάνει μια ριζική αλλαγή σε όλο της τον οργανισμό (πρόγραμμα, ποιότητα, τιμές) έχει πεπερασμένη διάρκεια ζωής...