- Μηνύματα
- 626
- Reaction score
- 596
όχι είναι οντος καλο!- την 304 δεν την παιζει,ασχετο αυτό.
ενα απο τα δυνατα σημεια του, περα απο την μουσικοτητα του, ειναι οτι υποστηριζει και χαμηλοεξοδες mc. Ποσταρες το manual στο οποιο ειναι σαφες αυτο. Μια χαρα λοιπον, αλλα το θεμα ειναι αν η 304 θα εκανε την δουλεια σε σχεση με τις αλλες...αυτο εννοω κωστα...οτι ειναι λιγο δυσκολο να σηκωσει αυτην την εξοδο..
σαν phono, μονο αριστες κριτικες εχει.
Βρες τα specs τους (και οιασδήποτε άλλης) και δες το. Δεν είναι δύσκολο.συγκριτικα με αυτες που προτεινει ο αγαπητος PURETONE η με την 304 που λεει ο φιλος, τι θα ελεγες με τον evaluator σου Κωστας? (αν εχεις χρονο και διαθεση ν ασχοληθεις φυσικα)
will doΒρες τα specs τους (και οιασδήποτε άλλης) και δες το. Δεν είναι δύσκολο.
Σε γενικές γραμμές, καθότι το γενικό βάρος της κάθε κεφαλής είναι ενίοτε δύσκολο να το βρεις, ενδοτικότητες της τάξης από 10 έως 15, δείχνουν να είναι σε αγαστή συνεργασία με τη μάζα του συγκεκριμένου βραχίονα.