φιλοι εχω εναν προβληματισμο και τον θετω στη κριση σας
εχωντας ερωτευτει τα atc τα 50αρια τα οποια και ακουσα στην εκθεση high end μη δυναμενος
ομως να φτασω εκει ψηλα ,μου κατεβηκε η ιδεα να ψαξω και να φτιαξω εναν καταλογο απο οσα ηχεια κυκλοφορουν στην αγορα και προσομοιαζουν εστω και κατα προσεγγιση τον ηχο τους , νομιζω οτι ενας τετοιος μπουσουλας θα ηταν ευπροσδεκτος και μετρο συγκρισης για οσουν ψαχνουν κατι παρομοιο.
προυποθεση βεβαια το κοστος τους να μην ειναι απαγορευτικο και
τηρουμενων των αναλογιων ας θεσουμε σαν οριο τιμης το ανωτερο
τις 3000-3500 ευρω ξεκινωντας απο τα 1500 ευρω ,
προτιμητεα τα ηχεια δαπεδου αλλα και οσα βασης μπορουν να συνδιασουν καθαροτητα , ταχυτητα ,αμεσοτητα αλλα και ενα καποιο αξιοπρεπες μπασο .
νομιζω οτι εκτος απο ενδιαφερον θα εχει και πλακα !
ψαχνοντας για το 50αρι του φτωχου δεν νομιζετε?
εχωντας ερωτευτει τα atc τα 50αρια τα οποια και ακουσα στην εκθεση high end μη δυναμενος
ομως να φτασω εκει ψηλα ,μου κατεβηκε η ιδεα να ψαξω και να φτιαξω εναν καταλογο απο οσα ηχεια κυκλοφορουν στην αγορα και προσομοιαζουν εστω και κατα προσεγγιση τον ηχο τους , νομιζω οτι ενας τετοιος μπουσουλας θα ηταν ευπροσδεκτος και μετρο συγκρισης για οσουν ψαχνουν κατι παρομοιο.
προυποθεση βεβαια το κοστος τους να μην ειναι απαγορευτικο και
τηρουμενων των αναλογιων ας θεσουμε σαν οριο τιμης το ανωτερο
τις 3000-3500 ευρω ξεκινωντας απο τα 1500 ευρω ,
προτιμητεα τα ηχεια δαπεδου αλλα και οσα βασης μπορουν να συνδιασουν καθαροτητα , ταχυτητα ,αμεσοτητα αλλα και ενα καποιο αξιοπρεπες μπασο .
νομιζω οτι εκτος απο ενδιαφερον θα εχει και πλακα !
ψαχνοντας για το 50αρι του φτωχου δεν νομιζετε?