κολληματα του PIONEER BDP LX-91

Reaction score
0
κολλουσε 2 φορες την εβδομαδα,και επρεπε να το αποσυνδεσω απο το ρευμα για να επανελθει. μετα τη την αναβαθμιση 2.46 κολλησε μονο μια φορα μεσα σε 2 μηνες.ποτε θα λυθει οριστικα το προβλημα?

Reaction score
5.614
Πώς προκύπτουν τα κολλήματά σου;

Παίζω κάθε μέρα dvd/bluray (γνήσια) και δε μου κολλάει ποτέ, είτε με το προηγούμενο είτε με το τρέχον λογισμικό.

Reaction score
0
Απάντηση: κολληματα του PIONEER BDP LX-91

εγω δεν βαζω ουτε καν dvd μεσα,μονο γνησια bluray.δεν κολλαει κατα την αναπαραγωγη,συνηθως μετα απο διακοπη ρευματος,και καμμια φορα αρνειται να αναγνωρισει το δισκακι.μετα τα updates τεινει να εξαφανιστει το προβλημα,το οποιο λυνεται παντα με αποσυνδεση και αμεση επανασυνδεση στο ρευμα.ενας φιλος εχει το LX-91 συνδεμενο με εναν KRELL,ο οποιος οδηγει τα καινουργια QUAD.ειχε παρομοιο προβλημα,αλλα δε λυνοταν με αποσυνδεση και επανασυνδεση της συσκευης.αναγκαστηκε να δανειστει μηχανημα για να αποφορτισει τελειως τους πυκνωτες!!!

Reaction score
5.614
Παίζω κάθε μέρα ταινία εδώ και πέντε μήνες. Δε μου έχει κολλήσει ποτέ. Και δεν έχει αρνηθεί να παίξει κανένα bluray.

Reaction score
0

αρνειται να παιξει το δισκακι προσωρινα,μεχρι να ξεκολλησει.παντως,μετα απο καθε update τα προβληματα εμφανιζονται ολο και πιο σπανια.

Reaction score
62
Απάντηση: Re: κολληματα του PIONEER BDP LX-91

Παίζω κάθε μέρα ταινία εδώ και πέντε μήνες. Δε μου έχει κολλήσει ποτέ. Και δεν έχει αρνηθεί να παίξει κανένα bluray.
Είσαι από τους τυχερούς flash. Πάντα τέτοια!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Το δικο μου ειναι παραεισαγωγης και αγορασμενο τον μαιο.Μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει ποτε.Μεχρι τωρα, και φορα το πρωτο φιρμγουερ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv