κονσόλα απο την Apple. Ρε, λέτε?

Reaction score
62
Με την σημαντική και επιτυχημένη ανάπτυξη της apple σε άλλους τομείς, πέρα από τους υπολογιστές, όπως σε κινητά και σε mp3 players, οι φήμες οργιάζουν για την επικείμενη εισαγωγή της εταιρίας στο χώρο του gaming με την κυκλοφορία κάποιας φορητής ή επιτραπέζιας κονσόλας. Δεν είναι μάλιστα λίγοι, που ισχυρίζονται ότι με μία τέτοια κίνηση και δεδομένη την apploφρενίτιδα, που επικρατεί τον κόσμο τελευταία, θα αναδείξει νέο βασιλιά στο Home entertainment. Φυσικά η ίδια η apple ούτε καν νύξη δεν έχει κάνει για κάτι τέτοιο, αλλά κι εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν είναι μακρια η υλοποίηση ενός τέτοιου project!! Πως θα βλέπατε εσείς μια τέτοια κίνηση? Θεωρείται πως η apple στο μέλλον είναι ικανή να χτυπήσει sony, nintendo και microsoft?

Reaction score
0
Δύσκολο το βλέπω. Από την άλλη αν το κομμάτι του gaming στο iPhone/iPod Touch πάει καλά ποτέ δεν ξέρει κανείς.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορεί να κάνουν την Apple να στραφεί σε κάτι τέτοιο.
Οι κονσόλες είναι κλειστές πλατφόρμες και αυτό σίγουρα αρέσει στην Apple. Επίσης είναι μια αγορά που αναπτύσσεται ραγδαία και μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνει ούτε από οικονομικές κρίσεις ούτε τίποτα.
Τέλος, το Apple TV μου φαίνεται αρκετά αδύναμο για να βάλει την Apple στο σαλόνι. Οι video υπηρεσίες των Microsoft & Sony έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να λειτουργούν μέσω μιας συσκευής που βρίσκεται ούτως ή άλλως εκεί όταν το Apple TV είναι μια πλήρως εξειδικευμένη και εξαιρετικά overpriced συσκευή που συμβάλλει στην άυξηση των καλωδίων και το γενικότερο χάος κάτω και πίσω από κάθε τηλεόραση.

Οπότε δεν το αποκλείω να μπει η Apple στις κονσόλες αλλά για να το κάνει με επιτυχία θα πρέπει να μάθει να παίζει και με τα άλλα παιδάκια πράγμα στο οποίο δεν είναι και πάρα πολύ καλή ως σήμερα. Επίσης αναρωτιέμαι αν χωράει και τέταρτος παίκτης στην αγορά γιατί οι τρεις υπάρχοντες δεν πάνε πουθενά. Ενδιαφέρουσα προοπτική πάντως.

Reaction score
4
Καλοδεχουμενοι ολοι να περασουν.
Εγω παντως θα το αγορασω αμα τελικα βγει.

Reaction score
5
Μήτσε δεν αλλάζεις πλευρό καλύτερα;;; :116:

μιαμ μιαμ... τρέχουν τα σάλια μου :404:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος