κουρτίνες blind?

Reaction score
0
έχω διαβάσει σε ξένα περιοδικά για ειδικές κουρτίνες 'blind' που σταματούν τελείως το φως

μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ?

thanks in advance

Reaction score
7
Εγώ πάντως, μέσα από το (λινό και άκρως φωτοδιαπερατό) ρόμαν του πααραθύρου έχω βάλει blackout σε ρόλερ και κάνει πολύ καλή δουλειά. Πωλείται στα κουρτινάδικα.

Reaction score
14
σε όλα τα κουρτινάδικα (Δημητρόοοοπουλε??) εχουν την λεγομενη black-out όπως είπε και ο Petesoulis.

είναι σε μεγάλο ρολό, με πλάτος 2.2μ οπότε παίζεις με μία μέγιστη διάσταση σταθερή.

Τιμή ανα μέτρο κοντά στα 30-40 Ευρώ το μέτρο. Είναι λευκή με λίγη γκριζάδα (off-white) και πράγματι δεν περνάει τίποτε

Reaction score
2
Το blackout μπορεις να το βαλεις και πανω στο υφασμα της ρομαν ωστε να μην χρειαζεσαι 2 μηχανισμους . Ετσι τουλαχιστον το χω κανει εγω για συσκοτηση , οταν θελω να δω προβολεα...........

....ασχετα οτι δεν εχω ακομα :lol:

Reaction score
7
Μόνο που το blackout είναι πολύ χοντρό για να κάνει τις ζάρες που κάνει το λινό ρόμαν όταν το μαζεύεις.

Reaction score
2
petesoulis said:
Μόνο που το blackout είναι πολύ χοντρό για να κάνει τις ζάρες που κάνει το λινό ρόμαν όταν το μαζεύεις.
Οχι φιλε μου , ισα ισα που με το blackout πανω στο λινο το βοηθαει να κανει μια ομοιομορφη ζαρα σε ολο της το μηκος , σε αντιθεση με το σκετο λινο που εχω τωρα τοποθετημενο για το καλοκαιρι , που ναι μεν ειναι πιο λεπτη ζαρα αλλα στην μεση κανει μερικα τσακισματα.

Reaction score
49
Μιλάτε για κουρτίνες και δεν στέλνετε ένα πμ, δεν βάζετε μια φωνή ντε??? :lol: :lol:

Επειδή με απασχολεί ανα καιρούς το θέμα να κάνω μια πρόταση κι εγώ??
Γιατί να μην βάλουμε στο πλαίσιο των παραθύρων (ή μπαλκονοπορτων) στόρια??
Σαν αυτά που υπάρχουν στα καταστήματα/ γραφεία.
Μιλάω για αυτά με τα λεπτά οριζόντια φύλλα.
Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο φθηνά και βεβαίως τα κατεβάζει κανείς (και τα "κλείνει") όταν χρειάζεται.

Εμείς που έχουμε σπίτι συρόμενα αλουμινόφυλλα θα με βολέψει......

(Γιόχαν Finder, είσαι έτοιμος...Γιατί δεν προχωράς??? Μαρίααααααααααααα............Άσε τον άνθρωπο να ησυχάσει......)

Reaction score
7
finder said:
Οχι φιλε μου , ισα ισα που με το blackout πανω στο λινο το βοηθαει να κανει μια ομοιομορφη ζαρα σε ολο της το μηκος , σε αντιθεση με το σκετο λινο που εχω τωρα τοποθετημενο για το καλοκαιρι , που ναι μεν ειναι πιο λεπτη ζαρα αλλα στην μεση κανει μερικα τσακισματα.
Μα, αν σε ενοχλούν οι ζάρες και τα τσακίσματα δε βάζεις λινό (δεν ξέρω τι βάζεις, δεν είμαι και ο Χυτήρογλου).
Η ανεξάρτητη χρήση ρόμαν-blackout σου επιτρέπει να κατεβάζεις μόνο το ρόμαν χωρίς να έχεις συσκότιση (μιλάμε για σαλόνια, όχι για dedicated rooms).

Reaction score
2
[offtopic] Γιαννη Δ. εχουν δρομολογηθει τα πραγματα :lol: σε κανα 2 μηνακια.........να ρθει και ο ax100

Ενταξει δεν χρειαστηκε και πολυ να την πεισω ....χε χε χε ειμαι καλος στα λογια αλλα στην προκειμενη πρεπει και εργα (πλυσιμο , σφουγγαρισμα , κουρτινες και λιγο σιδερωμα )

Αμα κανεις κουμαντο τα αλλα ειναι λεπτομερειες . βλεπε να μαθαινεις ....χε χε χε [offtopic]

Reaction score
49
finder said:
[offtopic] Γιαννη Δ. εχουν δρομολογηθει τα πραγματα :lol: σε κανα 2 μηνακια.........να ρθει και ο ax100

Ενταξει δεν χρειαστηκε και πολυ να την πεισω ....χε χε χε ειμαι καλος στα λογια αλλα στην προκειμενη πρεπει και εργα (πλυσιμο , σφουγγαρισμα , κουρτινες και λιγο σιδερωμα )

Αμα κανεις κουμαντο τα αλλα ειναι λεπτομερειες . βλεπε να μαθαινεις ....χε χε χε [offtopic]
To sms το έλαβες?? :D

Reaction score
2
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
finder said:

To sms το έλαβες?? :D
Φτουουουου , μολις μου θυμισες οτι εχω και ενα κινητο και οτι το εχω αφησει στο αυτοκινητο.

Reaction score
2
Γιάννης Δημητρόπουλος [color=blue said:
Επειδή με απασχολεί ανα καιρούς το θέμα να κάνω μια πρόταση κι εγώ??
Γιατί να μην βάλουμε στο πλαίσιο των παραθύρων (ή μπαλκονοπορτων) στόρια??
Σαν αυτά που υπάρχουν στα καταστήματα/ γραφεία.
Μιλάω για αυτά με τα λεπτά οριζόντια φύλλα.
Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο φθηνά και βεβαίως τα κατεβάζει κανείς (και τα "κλείνει") όταν χρειάζεται[/color].

Βολικο για την συγκεκριμενη χρηση,αρκει να μην ακους μουσικη......ειναι οτι χειροτερο μπορει να μπει σε εναν χωρο απο αποψης ακουστικης.μακρια,μακρια!!!! :twisted: :twisted: :mrgreen:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Με πρόλαβε ο Μάνος... Καλά βρε αχαϊρευτε, στόρια? Τίποτα δεν έχεις μάθει πια?

Reaction score
49
Kατ' αρχήν τα στόρια θα είναι κατεβασμένα μόνο κατά την διάρκεια ταινίας και μάλιστα αν είναι μέρα!!
Και πριν μου την ξαναπείτε.....Τα στόρια θα βρίσκονται πίσω από τις κανονικές κουρτίνες που έτσι κια λλιώς υπάρχουν και πάντα είναι κλειστές κατά την διάρκεια ταινιών ή ακρόασης μουσικής......Γκέγκε??? :lol: :lol:

Αφού λοιπόν ανάμεσα σε μένα και τα στόρια θα υπάρχουν οι κουρτίνες......που βρίσκεται το πρόβλημα???
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε μόνο για θέαση ταινιών ΜΕΡΑ (στατιστικά? Ποσοστό μικρότερο του 5%....)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas