Ethernet cables - Chord Epic

Reaction score
9.867
Θες και παπά να σου το πει; :biggrin:
Μόνον μια τυφλή δοκιμη μεταξύ των CLS, QED και Chord θα μας έλυνε την απορία.
Θα συμμετείχα ευχαρίστως σε μια τέτοια εάν μου εξασφάλιζαν οι διοργανωτές θέση δίπλα στην πόρτα, να μπορώ γρήγορα να την κάνω μόλις πω την γνώμη μου:biggrin:

Reaction score
11.773
Χτες μάλωνα με τον αδερφό μου με αφορμή την αγορά του 10 μέτρων καλωδίου cat8A για να συνδέσει ενσύρματα (από wi-fi που το είχε μέχρι τότε) με το ρούτερ.
Το είπα, ότι αφού έχουμε cat5e, γιατί πήγες και πήρες 8Α; Και προσπαθούσε να με πείσει ότι το 5e δεν μεταδίδει σε ταχύτητα Gigabit, ενώ εγώ του έλεγα ότι μεταδίδει. Εγώ φυσικά ήμουν σίγουρος ότι έχω δίκιο, μιας και το είχα ψάξει όταν πέρναγα τα καλώδια στο σπίτι.

Reaction score
3.552
Και λίγο τεχνολογία για κατι που όντως κάνει διάφορα στο ethernet για audio video και δεν ειναι το καλωδιο ethernet.

Extreme Networks Audio Video Bridging switches:

https://www.extremenetworks.com/resources/solution-brief/enterprise-class-avb-switching-for-pro-av

Εχω το Χ435-8P-4S το οποίο υποστηρίζει αυτη την τεχνολογία στο σπιτι. Μεγάλα media δίκτυα στην USA χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Όποιος ενδιαφερετε ΡΜ γιατί τυχαίνει να αντιπροσωπεύω τον κατασκευαστικο οικο σε Ελλαδα Κύπρο (sorry για την διαφημιση).

Φιλικά Κωνσταντίνος

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.531
Και λίγο τεχνολογία για κατι που όντως κάνει διάφορα στο ethernet για audio video και δεν ειναι το καλωδιο ethernet.

Extreme Networks Audio Video Bridging switches:

https://www.extremenetworks.com/resources/solution-brief/enterprise-class-avb-switching-for-pro-av

Εχω το Χ435-8P-4S το οποίο υποστηρίζει αυτη την τεχνολογία στο σπιτι. Μεγάλα media δίκτυα στην USA χρησιμοποιούν την τεχνολογία. Όποιος ενδιαφερετε ΡΜ γιατί τυχαίνει να αντιπροσωπεύω τον κατασκευαστικο οικο σε Ελλαδα Κύπρο (sorry για την διαφημιση).

Φιλικά Κωνσταντίνος
κανένα σετάκι κεραίες για PtMP συνδέσεις έχουμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas