μια παρακληση στους διαχειριστες

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
106
Reaction score
35
καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!θα ηθελα την βοηθεια των διαχειριστων οσων αφορα ενα ζητημα που προκυπτει με τις διαφορες ανακοινωσεις σε μεταχειρισμενα και καινουργια μηχανηματα,αλλα απο συγκεκριμμενον εμπορο.προσωπκα χθες μωλις εκανα απο το συγκεκριμμενο μαγαζι καποιες αγορες και διατηρω καλες σχεσεις με τον ανθρωπο.μετα απο τυχαια αναφορα δικια μου οτι εχω καιρο να δω αγκελειες του κλπ. οτι ολα αυτα που ειχα βαλει στην μνημη του προφιλ μου για να τα παρακολουθω και γενικοτερα το ειχα ρυθμισει ετσι ωστε να βλεπω τις προσφορες του, παραυτα δεν μπορω να δω τιποτα απο αυτον,χωρις να εχω κανει καποια ρυθμιση μπλοκαρισματος η οτιδηποτε ουτε εγω ουτε αυτος φυσικα.μαλιστα σε προσφατο δικο που ποστ-ερωτηση,μου απαντησε,ειδα καποιοα ειδοποιηση με ενα σηματακι σαν μικροφωνο με απαγορευτικο(η κατι τετοιο,γιατι δεν προλλαβα να το μπανισω καλα) και μετα που ξαναμπηκα ειχε χαθει.μου ειπε ο ανθρωπος να επικοινωνησω με καποιον απο το σαιτ και ετσι εστειλα να ρωτησω.
τι μπορει να συμβαινει και πως θα ληθει?επισης να προσθεσω πως μιλωντας μαζι του τηλεφωνικως μου ειπε και κοιταξα μηπως τυχων ειχα πατησει καποια αντιστοιχη εντολη αλλα φυσικα κατι τετοιο δεν εχει γινει.

περιμενω την λυση απο εσας,ευχαριστω.
 

Μηνύματα
106
Reaction score
35
Το προβλημα φαινεται να λυθηκε.και λεω φαινεται γιατι μεχρι τωρα το ειχα ψαξει στο σταθερο mac που εχω και που οταν βγαινω απο το σαιτ κανω αποσυνδεση.τωρα λοιπων που το τσεκαρα στο ταμπλετ στο οποιο ειμαι συνεχεια συνδεδεμενος,βρηκα πραγματι πως ειχε ενεργοποιηθει η λειτουργια ignoring!το πως εγινε αυτο θα παραμεινει μυστηριο για παντα καθως εγω προφανως δεν την ενεργοποιησα και μαλιστα εχασα και ενα μηχανημα που ηθελα πολυ απο τον συγκεκριμμενο εμπορο και το ειχα βαλει στην μνημη.
Πραγματι απιστευτο!θα τσεκαρω αν ξαναμπηκανε στην μνημη μου οτι ειχα βαλει και θα ενημερωσω ετσι για την ιστορια,μην τυχων συμβει και σε καποιον αλλον.καθως επισης και τις συνομιλιες που ο ανθρωπος μου ειπε οτι ειχε στειλει στο παρελθων.
 


Μηνύματα
106
Reaction score
35
Για ποιον λόγο;
Αν εννοεις πως και γιατι εγινε ολο αυτο δεν εχω ιδεα φιλε.γιαυτο κσι εγραψα ανοιχτα στην αρχη μην τυχων και εχει ξαναγινει και σε αλλους.μετα ειδα πως ειχε επιλεχθει η επιλογη περι ignoring για το συγκεκριμμενο μελος χωρις ποτε φυσικα εγω να εχω κανει κατι τετοιο και καθε αλλο μαλιστα.εδω σουβλεω πως πριν 2 μερες εκ;να μιακαλη αγορα απο εκει και το συζητησαμε καθως και οτι εχασα και καποιο αλλο μηχανημα που ειχαβαλει στην μνημη.τι να πω...μυστηριο.τελοςψκαλαολακαλα.

Και παρεπιπτωντως να συμπληρωσω πως πραγματι τωρα φαινονται οτι ειχα βαλει αρχικα στην μνημη καθως και μυνηματα.
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.108
Reaction score
20.600
Μα, αυτό ρώτησα; Ρώτησα απλώς, για ποιον λόγο κάνεις αποσύνδεση όταν κλείνεις τη σελίδα του σάιτ. Βασικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για κάτι τέτοιο.
 

Μηνύματα
106
Reaction score
35
Μα, αυτό ρώτησα; Ρώτησα απλώς, για ποιον λόγο κάνεις αποσύνδεση όταν κλείνεις τη σελίδα του σάιτ. Βασικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για κάτι τέτοιο.
δεν το διαυκρινισες φιλε μου γατι γραφω πολλα πιο πανω.αν προσεξεις φιλε το γραφω.στο ταμπλετ που ειναι κ πιο χρηστικο επειδη ειναι μετακινουμενο,ειμαι παντα μεσα.απο το μακ σπανια εμπαινα.αλλα και παλι δεν εχει σχεση αυτο θεωρω γιατι αν ητανε ετσι στο ταμπλετ θα μου τα εμφανιζε κανονικα.τελωσπαντων,ας κλεισει το ποστ μας και το προβλημα λυθηκε.
 

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.639
Reaction score
94.588
για ποιον λόγο κάνεις αποσύνδεση όταν κλείνεις τη σελίδα του σάιτ. Βασικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λόγο για κάτι τέτοιο.
Μπορεί να μας παρακολουθούν... :p
 

Μηνύματα
106
Reaction score
35
το ποστ μπορει να κλεισει.
ευχαριστω ολους οσους αφιερωσαν λιγο χρονο για το ζητημα μου,καθως φυσικα και το σαιτ για την φιλοξενια.
 

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.325
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top