μικρές διακοπές ήχου απο Spotify

Reaction score
8
Όταν ακούω από spotify μέσω xiaomi mi box στον ενισχυτή ακούγονται μικρές διακοπές του ήχου ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Ή διακοπή κρατά 1 sec αλλά είναι αρκετά για να σου σπάσει τα νεύρα! Κάθε 2-3 λεπτά πάλι το ίδιο. Ποιο είναι το πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω. Σίγουρα δεν φταίνε τα μηχανήματα γιατί μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και σε άλλο σύστημα με διαφορετικό ενισχυτή και το box του cosmote!

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.045
Από ποια έξοδο ακούς;

3.5mm; Optical; Ή με USB dac;

Το optical εμένα μου δουλεύει μια χαρά. Με USB που δοκίμασα κάποια στιγμή μου έκανε διακοπές.

Δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί ούτως ή άλλως η οπτική με βόλευε καλύτερα στο δικό μου setup, αλλά πάντως η δοκιμή με το USB δεν πήγε καλά. Παρόλο που το ίδιο dac δουλεύει μια χαρά από το κινητό ας πούμε (επίσης android).

Reaction score
6.235
Μήπως φταίει το ίντερνετ;
Έχεις δοκιμάσει να δεις ταινία από streaming υπηρεσία με το συγκεκριμένο tv box. Πολλές φορές έχουν κακό δεκτη wi fi αυτά τα box.

Reaction score
8
είναι συνδεδεμένα με ethernet και τα δυο
είναι με οπτική ίνα και τα δυο!
δεν φταίει το streaming γιατί δεν το κάνει σε ταινίες! Καλά μόνο σε μένα συμβαίνει;
πίστευα ότι θα είμαστε αρκετοί!
δοκίμασα και από tablet ή κινητό .ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.045
Κι εγώ με Ethernet USB adapter το έχω συνδεδεμένο και έξοδο από οπτική. Δεν κάνει κιχ.

Δεν ακούω από Spotify βέβαια, κυρίως Tidal. Αλλά ό,τι άλλο και να έχω βάλει (Youtube κλπ.) δεν έχει θέμα.

Θα μου πεις κι εσύ λες σε ταινίες δεν το κάνει, μόνο στο Spotify.

Από περιέργεια, έχεις δοκιμάσει αν το κάνει και μέσω wifi; Θεωρητικά το Ethernet προφανώς είναι πιο σταθερό, αλλά λέω μήπως έχει να κάνει με τη USB, να κάνει διακοπές όπως μου έκανε εμένα με το USB dac.

Reaction score
8
δεν έχει σύνδεση usb o ενισχυτής μου γιατί είναι παλιος.
Μπορώ να δοκιμασω μέσω HDMI
στο youtube δεν κάνει διακοπές!

Reaction score
8
λοιπόν οι διακοπές γίνονται λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο τραγούδι!
μήπως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση της εφαρμογής που δεν ξέρω;

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.045
λοιπόν οι διακοπές γίνονται λίγο πριν ξεκινήσει το επόμενο τραγούδι!
μήπως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση της εφαρμογής που δεν ξέρω;
Μήπως παίζεις μέσω Chromecast;
Αν ναι, τότε δεν υποστηρίζει gapless.

Reaction score
1.056
Μου συνέβαινε κι εμένα πριν χρόνια αλλά δεν θυμάμαι αν έκανα κάτι εγώ και σταμάτησε ή ήταν κάτι παροδικό. Πάντως σίγουρα έχω στις ρυθμίσεις αυτό
Screenshot_2023-02-27-20-06-21-259_com.spotify.music.jpg

Reaction score
8
παιδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει μόνο στο δικό μου spotify
Δοκίμασα τα πάντα!
update,διαγραφή και επανεγκατάσταση προγράμματος, αλλαγή από ethernet σε wifi, σύνδεση απο κινητό αλλά και ανεξάρτητα ,με κλειστή και ανοιχτή τηλεόραση, από διαφορετικά συστήματα!
Όλα μάταια !
Ενώ από το κινητό μου παίζει τη μουσική αδιάληπτα από τα box της COSMOTE και το ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ ΒΟΧ ππέπει να κάνει δυο μικρές διακοπές πριν αλλάξει το επόμενο τραγούδι!!!
Σέ κάθε τραγούδι όμως !
Ακόμα και φίλοι μου στη παρέα που μου είπαν να ηρεμήσω και ότι δεν ήταν και τόσο σοβαρό μετά απο λίγη ακρόασης μου είπαν να το κλείσω καλύτερα γιατί είναι απίστευτα εκνευριστικό ,
Μιλάμε για premium έκδοση!!

Reaction score
1.056
Δοκίμασες να παίξει μόνο απο το mi box με το box της κοσμοτε κλειστό και το κινητό εκτός δικτύου;
Μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα όταν έχεις κάνει login σε πολλές συσκευές
Κάνε κι ενα restart στο mi box και ενα clear cache στην εφαρμογή του κινητού πιο πριν

Last edited:

Reaction score
782
Τί πάροχο σταθερής και internet έχεις ;;;
Μήπως Wind-Nova ;;;

Μπορεί να έχουν θέμα τα box-άκια σου και μόνο αυτά σε διάφορες streaming υπηρεσίες λόγο χρήσης NAT στην ip σου. Στην Wind-Nova την αναφέρουν ως CGNAT.

Κάλεσε τον πάροχο σου -το τεχνικό τμήμα τους- και μήν αναφέρεις ότι έχεις θέμα με box-άκια γιατί λογικά θα σε αγνοήσουν.

Ανάφερε ότι έχεις κάμερες παρακολούθησης στον χώρο και ενώ τις διαχειρίζεσαι απομακρυσμένα -όταν δεν είσαι εκεί δηλαδή- δεν σου δίνουν καθόλου εικόνα ή σου δίνουν παγωμένα frames.

Ζήτησε να σου αφαιρέσουν το CGNAT.

:hi:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας