μικρος ενισχυτης Tangent Ampster BT ή κατι παρομοιο

Reaction score
56
Καλησερα.
Ψαχνω για ενα σετακι για το δωματιο το γιου μου και σε ενα μαγαζι μου προτινανε τον ενισχυτη του τιτλου με δυο ηχεια bookself.

https://tangent-audio.com/products/9-electronics/67-tangent-ampster-bt/

Ειπε την εξης κουβεντα " Αν βρεις κατι μεχρι 800ε καλυτερο εγω θα στα χαρισω".
Δεν περιμενω να συμβαινει κατι τετοιο αλλα θα ηθελα να ξερω, μπορει να ειναι τοσο καλα που να αξιζουν το ποσο των 250ε-300ε.
Το δωματιο αντε να ειναι 12τμ.

Η χρηση θα ειναι μουσική και playstation με την ενοια του πιο εφεντζιδικου ηχου και οχι surround.
Και τελος αν εχετε να προτινεται και κατι αλλο καθως το απογευμα θα παω να τα ακουσω, οποτε αναλογα με αυτα που θα πειτε ισως τα παρω.

I

iason

Guest
Ειπε την εξης κουβεντα " Αν βρεις κατι μεχρι 800ε καλυτερο εγω θα στα χαρισω".
Η συνήθης υπερβολή του Ελληνα πωλητή ωστε να πεισει οτι εχει δικαιο.!!:p
Χωρις αυτο να σημαινει οτι το σετακι δεν ειναι καλο εξαλου δεν το γνωριζω ,αλλα με 800 ευρω εχεις επιλογες αρκετες.:dontmentionit:

Reaction score
7.119
στο πμ απαντησα,ευχαριστω και για την απαντηση.
Αν το ζητουμενο δεν ειναι το μικρο μεγεθος του ενισχυτη,το bluetooth και η υποτυπωδης οπτικη εισοδο,τοτε το σετ pioneer a10 + magnat 202 (για να εχουμε σαν οριο τα ιδια χρηματα) θα παιξει καλυτερα. Για τα 800 δεν το συζηταμε,υπαρχουν σετ απειρως καλυτερα.Να του το πειτε και να σας το δωσει τσαμπα.Αν τωρα χρειαζεστε και ενα bluetooth με λιγα χρηματα μπορειτε να αγορασετε ενα.

Reaction score
56

Reaction score
7.119
απο ενισχυτες με μικρο μεγεθος και με κοστος σε αυτα τα επιπεδα (περιπου),μου ερχεται μονο αυτος.....Denon dra-f109

https://www.skroutz.gr/s/2375359/Denon-DRA-F109.html?keyphrase=denon+dra-f109

εχει περισσοτερες ψηφιακες εισοδους ,αλλα και ραδιοφωνο fm,δεν εχει bluetooth. Σε ισχυ πανω κατω την ιδια (προσοχη μιλαμε για ισχυ στα 4ohm και ποιος ξερει με ποση παραμορφωση).

Reaction score
5.896

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541