μπλε οθονη και επανεκινηση!!!

Reaction score
1.845
Απάντηση: μπλε οθονη και επανεκινηση!!!

Κάπως φανερώνεται ο υπαίτιος, αλλά ας μη βιαστούμε.

Όπως το μολογάει η μάνα της στο χειριστήριο (manual) σελίδα 7, οι θέσεις για τις μνήμες, ξεκινώντας από τη φύσα ρεύματος ATX, είναι:

DDR3-1, DDR3-3, DDR3-2, DDR3-4, τουτέστιν 1-3-2-4.

Στοιχηματίζω το κορμί αρχαίου κούρου που διαθέτω :121: ότι τις βάζεις δίπλα-δίπλα. :107:

Η μητρική σου είναι η rev. 1.0 και το bios έχει φτάσει μέχρι την έκδοση F7.

Reaction score
9

πριν τις δουλευα dual στο στα slots 4 kai 3 και τωρα τις εχω βαλει στα slots 1 kai 2 dual.ολα καλα

μεχρι στιγμης φτου φτου μην το ματιασω το pcaki μου.ολα ρολοι.μαλλον οι μνημες εκαναν την ζημια

τωρα γιατι δουλευαν 1333 και οχι 1600 γιατι τις αλλαξα slots.οτι και αν ειναι ειμαι πολυ χαρουμενος

μεχρι στιγμης.ευχαριστω για ολα παιδια ειλικρινα.και παλι ολα παιζονται δεν κοβω και το χερι μου.με

χοροπηδησε αυτες τις μερες η αληθεια ειναι.καλα να παθω...pc δεν ηθελα?πηρα το καλυτερο

βαπτησμα του πρωταρη.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.139

Αν διάβαζες το εγχειρίδιο του mobo, τίποτε δεν θα είχε συμβεί...

Reaction score
1.845

Ναι έχεις δίκιο, νόμος άλλη φορά.
Μόνο για αυτό που λες μου αποδεικνύεις ότι καλά έκανα που μπήκα στον κόπο να ψάξω να βρω το εγχειρίδιο και διάφορα άλλα για να σε βοηθήσω. Αξίζεις τον κόπο.

Θέλω μόνο να επιβεβαιώσεις ότι κατάλαβες πως οι μνήμες πρέπει να μπουν στις θέσεις που υποδεικνύει το βιβλίο της. Κάνε μου τη χάρη και επιβεβαίωσέ το. :107:

ryk

Reaction score
925

Κάτι μου το'λεγε ότι κάτι τρέχει με τις μνήμες. Διάβασε το μανουάλι σου πως μπαίνουν και πως πρέπει να τις ρυθμίσεις (σύγχρονα-ασύγχρονα) για να είσαι σίγουρος!

Reaction score
9

ο ναι το επιβεβαιωνω.απο την στιγμη που τις αλλαξα θεσεις ολα πανε ρολοι.ουτε bsod ουτε τπτ.

Reaction score
9

xmp.(extreme memory profile)tis εχω στα 1600 mhz.ολα τελεια.αλλα 48 ευρο και παμε για 16gb.νιωθω οτι θα πεταξω.χαχαχαχαχα

Reaction score
1.845

Ακόμα δεν έχω σιγουρευτεί. Οι μνήμες:
  1. Είναι τοποθετημένες slot παρά slot (δηλ. στις θέσεις 1 & 2 ή στις 3 & 4) [το σωστό].
  2. Είναι τοποθετημένες η μια δίπλα στην άλλη (δηλ. στις θέσεις 1 & 3 ή στις 2 & 4) [λάθος].
Όπως καταλαβαίνεις, για να επιμένω ΠΑΛΙ στη διευκρίνηση είναι σημαντικό να αναφερθεί. Μπες στον κόπο και απάντησε. :121:
Στο εγχειρίδιο της μητρικής αναφέρεται ότι οι θέσεις για τις μνήμες, ξεκινώντας από τη φύσα ρεύματος ATX, είναι:

DDR3-1, DDR3-3, DDR3-2, DDR3-4, τουτέστιν 1-3-2-4.

Reaction score
9

το πρωτο και μαλιστα τα σλοτς 1&2 απο το ATX προς τα δεξια ξεκινανε με την σειρα 1,2,3,4.στην αρχη

νομιζα το αντιθετο τις πηρα απο αριστερα προ τα δεξια ε αποτελεσμα να τις βαλω 4&3.λαθος δεν ξερω

αν ειναι το 4&3.σε αλλον μπορει να δουλευαν.μπορει να εφταιξε και η συχνοτητα που δουλευαν πριν.τι

να πω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.531