νέο home cinema

Reaction score
4.749
Καλησπέρα!
Θέλω ηχεία 5,1-ενισχυτή-TV , για χώρο 40τμ.
Όσον αφορά τα ηχεία είμαι ανάμεσα στα:

* B&W MT-20
* Bose acoustimass 10
* Martin Logan Vignette/Dynamo
* Mission m-cube

Σε ενισχυτή μάλλον το Pioneer VSX-AX4AVi-S

Eνώ για TV την Hitachi pd-6600.

Tα φώτα σας παρακαλώ! Ποια ηχεία ,ταιριάζουν με τον παραπάνω ενισχυτή?
Θέλω οπωσδοίποτε "διακριτικά" ηχεία , και αρκετή δύναμη να γεμίσω το χώρο.
Η Tv τι λέει από multimedia άποψη? H πηγή θα είναι ΗΤPC...

Eχαριστώ προκαταβολικά!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Τα ηχεία που αναφέρεις μου φαίνονται "λίγα" σε σχέση με τον χώρο που θέλεις να καλύψεις. Καλύτερα δες κάποια πλήρους μεγέθους ηχεία. Αν θες να παραμείνεις όμως σε lifestyle ηχεία (high WAF κι έτσι) δες τα Blueroom minipod 5.1 ή τα JMLab SIB XXL/XL/Cub2. Όσο για τον ενισχυτή σου είναι μια χαρά...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτό τον κόσμο...

Μια άλλη καλη λύση είναι τα Proac Responce HEXA αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο ακριβά από αυτά που αναφέρεις...

Reaction score
41
Από θέμα ποιότητας ήχου σε cinema/music ποια είναι καλύτερα μια είναι στις ίδιες τιμές πάνω κάτω? Arena ή JmLab XXL?

Reaction score
0
Αντώνη δεν ξέρω τόσο για τα υπόλοιπα αλλά ως ιδιοκτήτης και χρήστης των B&W ΜΤ20 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παρά το μέγεθος τους έχουν πολύ καλή απόδοση (τουλάχιστον στα αυτιά μου!!!) και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Και από εμφάνιση σκίζουν. Αν δεν είσαι λοιπόν από αυτούς που κυκλοφορούν με 17 όργανα για να δουν ποιο ηχείο είναι 0.0001 % καλύτερο :mrgreen: :mrgreen: από το άλλο θα μείνεις ευχαριστημένος με τα B&W. Άλλωστε είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο.

P.S αν αντέχεις το έξτρα κόστος πήγαινε στο MT 30 .καλύτερο SUB στην απόδοση αλλά και στην εμφάνιση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.461
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO