να γίνω Ζαχόπουλος? HELP

jp

Reaction score
0
Δεδομένα:
PS3, SHARP 37XD1E FULL HD, YAMAHA YSP1100, τουλάχιστον να έχω εικόνα full hd!!!
Συνδέσεις:
ps3 - Υamaha με οπτική
ps3 - Sharp με HDMI
ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ο ήχος προηγείται της εικόνας.

Reaction score
2
Απάντηση: να γίνω Ζαχόπουλος? HELP

σχεδόν φυσιολογικό - ο Yamaha δεν εχει lag και lip_sync ουτως ή άλλως, αλλά η Sharp μεχρι να απεικονίσει... περνάει μεροκάματο.

κανα pcm delay unit κανεις?

jp

Reaction score
0
Δεν έχω ιδέα πως μπορω να το κάνω (δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή)
Ξέρεις κάτι παραπάνω?

Reaction score
2

συγγνώμη - πεινασα κι εφαγα τον τόνο.

δεν ήταν "κάνεις" αλλά "κανείς"?.
δες στο Manual αν αναφέρεται πουθενα σε καθυστέρηση, κια να ξέεις το οτι η καθυστέρηση στς απαντήσει ςοφείλεται στον ζαχόπουλο. κάε ενα ποστ με τις 2 συσκευές σου και το πρόβλημα και κάποιος θα ξέρει κάτ.
το PCM delay unit ειναι συσκευή που αποθηκευει για λίγο (το πόσο ρυθμίζεται ) τον ήχο μεχρι να συγχρονιστεί με την εικόνα, αλλά μην φανταστείς οτι εινια φτηνό - ειναι ακριβό.

Reaction score
2

http://www.yamaha-uk.com/pdf/owner_manuals/YSP-1100.pdf

εδω θα βρεις τις οδηγιες του στα Αγγλικά και λογικά θα εχεις τις αντίστοιχς Ελληνικές.

πήγαινε στο Sound menu, audio delay και ρύμισέ το ωστε να κινουνται ταχείλη μαζί με τον ήχο τους. Δεν πειράζει να ειναι πρώτα η εικόνα και χιλιοστά μετα ο ήχος, ομως το ανάποδο ειναι αφυσικο γιατι η εικόνα πάει με την ταχύτητα του φωτός και στην καθημερινή μας ζωή, ενω ο ηχος πάντα αργει λγουλάκι. Κανε το και θα το δεις.

jp

Reaction score
0
Να σε καλά.
Καλά να πάθω που φοβόμουνα να κάνω manual set up και τελικά δεν διάβασα και τις extra αυτές λειτουργίες.
Ελπίζω να διορθωθεί το ...πρόβλημα.
Βασικά είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα σε ενημερώσω αύριο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef