D
deleted user 10898
Guest
καλα εσυ εισαι ΓΑΤΟΣ.... εκει καταληγω...Νικο τα AD1865nk να τα φυλας σαν τα ματια σου,ασε τις κεφαλες:138:
καλα εσυ εισαι ΓΑΤΟΣ.... εκει καταληγω...Νικο τα AD1865nk να τα φυλας σαν τα ματια σου,ασε τις κεφαλες:138:
:116:καλα εσυ εισαι ΓΑΤΟΣ.... εκει καταληγω...
Κατσε να τελεισω αυτα που ετοιμαζω και σας περιμενω.Φερε και το Ουαντιαασε εχω και ενα παθητικο προ που θα παθεις πλακα...
Προσωπικά αυτό το "ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω" δεν μου αρέσει καθόλου...Μάλλον θα επικαλεστώ την επέμβαση της διαχείρισης.
Ο κύριος caravelle αφήνει σαφείς αιχμές κατά του avclub και εκτός αυτού, με χαρακτηρίζει ευθέως φασίστα και αφήνει επίσης αιχμές και προς την Aphrodite's Vision με την οποία δεν είχα καμιά απολύτως σχέση εκείνη την εποχή.
Οπότε, παρακαλώ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, είτε να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματά του, ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα ανώνυμο troll, να αφήνει τις όποιες υπόνοιες για το ήθος μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
Ρε Στεργιο αφου εχεις προκαταληψεις και συμφεροντα! Ας του πουμε του ανθρωπου οτι το μκ2 ειναι οτι τελειωτερο εχει βγει ποτε να τελειωνει η ιστορια. Τι καθεσαι και ασχολεισαι?Μάλλον θα επικαλεστώ την επέμβαση της διαχείρισης.
Ο κύριος caravelle αφήνει σαφείς αιχμές κατά του avclub και εκτός αυτού, με χαρακτηρίζει ευθέως φασίστα και αφήνει επίσης αιχμές και προς την Aphrodite's Vision με την οποία δεν είχα καμιά απολύτως σχέση εκείνη την εποχή.
Οπότε, παρακαλώ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, είτε να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματά του, ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα ανώνυμο troll, να αφήνει τις όποιες υπόνοιες για το ήθος μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
Προσωπικά αυτό το "ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω" δεν μου αρέσει καθόλου...
Παρακαλώ και τους 2 να αποσύρουν τις φράσεις που προσβάλουν αλλήλους και το avsite.gr
Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr
Αυτά ακριβώς:(τι ακριβώς άραγε)
Μέσα σε ένα ποστ με είπες φασίστα και εξυπηρετητή "σκοτεινών" συμφερόντων.Εσύ όμως φίλε μου, επειδή σου δώθηκε η εξουσία έδειξες αμέσως αυτό που ήθελες κλειδώνοντας το thread! 'Oπως ZIBABOUE, BOTSOUANA, κτλπ.. Και τώρα έχεις το θράσος να θέλεις και διάλογο!
Mετά από καιρό έβαλες και την υπογραφή του ποιόν εκπροσωπείς...
Eιδοποιήσεις και προειδοποιήσεις δεν δέχομαι από κανένα!Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα.
Να το θεωρήσεις ως την τελευταία προειδοποίηση.
...
O δε ενικός σας κ. Τσαρουχά και με την ιδιότητα του ανώτατου διαχειριστή, πραγματικά υποχρεώνει!Ότι πεις, αλλά δεν σε ρώτησα. :114:
...
Eίσαστε "out off topic" ! (Άλλη βαρύτητα έχει όταν είσαι ο ανώτατος).:116:Να μην με ψηφίσεις τότε για Δήμαρχο.
Εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ ενικό. Εσύ μπορείς άνετα να εξακολουθήσεις να προσβάλλεις όποιον θέλεις... στον πληθυντικό.
...