να παρω πικάπ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μάλλον θα επικαλεστώ την επέμβαση της διαχείρισης.

Ο κύριος caravelle αφήνει σαφείς αιχμές κατά του avclub και εκτός αυτού, με χαρακτηρίζει ευθέως φασίστα και αφήνει επίσης αιχμές και προς την Aphrodite's Vision με την οποία δεν είχα καμιά απολύτως σχέση εκείνη την εποχή.

Οπότε, παρακαλώ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, είτε να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματά του, ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα ανώνυμο troll, να αφήνει τις όποιες υπόνοιες για το ήθος μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
Προσωπικά αυτό το "ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω" δεν μου αρέσει καθόλου...

Η ΔΟ του avsite κρίνει και αποφασίζει χωρίς παραινέσεις και κυρίως χωρίς απειλές!

Θα δώσω λίγο χρόνο ώστε όλοι να ηρεμήσουμε. Δεν θα δεχτούμε όμως νέα παρεκτροπή.

Παρακαλώ και τους 2 να αποσύρουν τις φράσεις που προσβάλουν αλλήλους και το avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
0
Εννοούσα προς τον ανώνυμο υβριστή caravelle.

Σε καμιά περίπτωση δε θα καταφερθώ ενάντια του AVSite. Δε μου έχει δώσει κανείς το παραμικρό δικαίωμα να στραφώ ενάντια στο φόρουμ, πόσο μάλλον τη στιγμή που πολλά παιδιά από εδώ μέσα είναι και φίλοι.

Reaction score
2
Μάλλον θα επικαλεστώ την επέμβαση της διαχείρισης.

Ο κύριος caravelle αφήνει σαφείς αιχμές κατά του avclub και εκτός αυτού, με χαρακτηρίζει ευθέως φασίστα και αφήνει επίσης αιχμές και προς την Aphrodite's Vision με την οποία δεν είχα καμιά απολύτως σχέση εκείνη την εποχή.

Οπότε, παρακαλώ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, είτε να σβηστούν τα επίμαχα μηνύματά του, ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα ανώνυμο troll, να αφήνει τις όποιες υπόνοιες για το ήθος μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας.
Ρε Στεργιο αφου εχεις προκαταληψεις και συμφεροντα! Ας του πουμε του ανθρωπου οτι το μκ2 ειναι οτι τελειωτερο εχει βγει ποτε να τελειωνει η ιστορια. Τι καθεσαι και ασχολεισαι?

Reaction score
11
Προσωπικά αυτό το "ειδάλλως θα αναγκαστώ να καταφύγω σε μέσα τα οποία δε θέλω" δεν μου αρέσει καθόλου...

Παρακαλώ και τους 2 να αποσύρουν τις φράσεις που προσβάλουν αλλήλους και το avsite.gr

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Kύριε Ακρατόπουλε σας ευχαριστώ για την ευαισθησία σας και την συνεπακόλουθη επέμβασή σας.

Η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι μια λύση που είναι ενδεχομένως και αναγκαστική σε κάποιες περιπτώσεις το καταλαβαίνω. Θέλω να παρατηρήσω πάντως ότι ενώ πολλές φορές έγινα κουραστικός και ενοχλητικός στο φιλόξενο site σας, ουδέποτε φιμώθηκα και μπόρεσα έτσι να εκφράσω ελεύθερα την.. τρέλλα μου, γεγονός που αρμόζει προς τα παραδοσιακά πρότυπα των Δημοκρατικών Ανθρώπων.

Η πράξη της προσβολής της προσωπικότητάς μου από την άλλη πλευρά σίγουρα έγινε! Ωστόσο σεβόμενος την προτροπή σας αλλά και την ψυχική μας ηρεμία ΑΠΟΣΥΡΩ τα όσα είπα, (τι ακριβώς άραγε), και ας μείνουμε με την ικανοποίηση ότι όποιος θέλει ΦΙΜΩΝΕΙ δημόσια όποιον θέλει κατά την κρίση του!

Σας ευχαριστώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα.
Αγαπητέ Caravelle. Διαπιστώνω ότι δυστυχώς είσαι απολύτως ανίκανος να συμμετέχεις σε γενικές ή ειδικές συζητήσεις καθώς μονίμως υπερεκτιμάς την άποψή σου. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν κακό εάν δεν προσπαθούσες συνεχώς να πείσεις τους άλλους για το ορθόν της υποκειμενικής σου άποψης, χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα, αλλά με μια πρωτοφανή επιμονή νομίζοντας ότι θα καταφέρεις κάτι. Είτε με τα ηχεία σου είτε με το πικάπ σου, έχεις κάνει απίστευτη κατάχρηση του χώρου που σε φιλοξενεί, καταπατώντας τους κανόνες του φόρουμ περί chating και trolling νομίζοντας ότι με αυτήν την μέθοδο, (θα σας σπάσω τα rxδια μέχρι να βαρεθείτε να μου απαντάτε και όταν βαρεθείτε θα απαντώ στον εαυτό μου), θα πείσεις τον αναγνώστη για την άποψή σου. Εντελώς πληροφοριακά και γνωρίζοντας πολύ καλύτερα από εσένα την ψυχολογική επίδραση όλων αυτών στον αναγνώστη, θα σου πω ότι το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να γαργαλίσεις αρκετό κόσμο και να προσφέρεις γέλιο.

Καθώς η κατάσταση είναι πραγματικά για γέλια, δεν ενοχλεί ιδιαίτερα γι αυτό και δεν έχεις λάβει ακόμη τα αντίστοιχα warnings. Όμως με λύπη μου διαπιστώνω ότι στην προσπάθειά σου να υποστηρίξεις την άποψή σου και λόγω έλλειψης σοβαρών επιχειρημάτων, καταφεύγεις συχνά στην προσβολή μελών είτε είναι επαγγελματίες είτε είναι χομπίστες. Δεν έχεις κανένα απολύτως δικαίωμα να χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, να κρίνεις τις ηθικές αξίες ή τον επαγγελματισμό του οποιουδήποτε. Οι αναφορές σε ιδιότητες μελών μας, είτε αφορούν την επαγγελματική τους ζωή είτε την συμμετοχή τους σε άλλα forums είναι στο ίδιο κλίμα. Ποσώς με ενδιαφέρει συμπεριφορά σου στην προσωπική σου ζωή ή οι όποιες εμμονές έχεις με τα μηχανήματά σου. Όσον αφορά όμως σε αυτό το forum, υπάρχουν κάποιοι κανόνες, γραπτοί και άγραφοι τους οποίους είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις. Για όλα αυτά θα λάβεις ένα infraction. Να το θεωρήσεις ως την τελευταία προειδοποίηση.

...

Reaction score
0
(τι ακριβώς άραγε)
Αυτά ακριβώς:

Εσύ όμως φίλε μου, επειδή σου δώθηκε η εξουσία έδειξες αμέσως αυτό που ήθελες κλειδώνοντας το thread! 'Oπως ZIBABOUE, BOTSOUANA, κτλπ.. Και τώρα έχεις το θράσος να θέλεις και διάλογο!

Mετά από καιρό έβαλες και την υπογραφή του ποιόν εκπροσωπείς...
Μέσα σε ένα ποστ με είπες φασίστα και εξυπηρετητή "σκοτεινών" συμφερόντων.

Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του πώς λειτουργεί η διαχείριση ενός φόρουμ, οπότε δε μπορείς να χαρακτηρίζεις τους άλλους κατ' αυτόν τον τρόπο.

Όταν κάνεις 300 πόστ σε μια μέρα, λέγεται trolling. Κι ο διαχειριστής, επειδή έχει και προσωπική ζωή (πόσο μάλλον άνθρωπος της ηλικίας μου και κατακαλόκαιρο), κλειδώνει το θέμα, γιατί δε μπορεί να είναι πάνω από το κεφάλι ενός troll.

Πέραν του ότι η όλη ιστορία έγινε μήνες πριν συνεργαστώ με την Aphrodite's Vision, το ακόμα πιο αστείο είναι ότι το πιο "φτηνό" μας πλατώ κοστίζει περί τα 4500 ευρώ. Οπότε, η όποια προσπάθεια "προώθησης συμφερόντων" από πλευράς μου, εξανεμίζεται πανηγυρικά.

Εφόσον αποσύρεις τα όσα λες, δε σε ψέγω με τίποτα. Αλλά πρέπει να κρατάω κι εγώ το όνομά μου καθαρό.

Χρήστο, Ανδρέα, Νίκο, Θανάση και Βασίλη, με συγχωρείτε και πάλι για την αναστάτωση.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Θα πω με λίγα λόγια τι πιστεύω για το ΜΚ2 και τον ανταγωνισμό του. Να διευκρινίσω ότι το πικάπ το γνωρίζω και εκ τον έσω.
Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δουλειάς που αυτό που κάνει τώρα θα το κάνει και σε 30 χρόνια χωρίς πρόβλημα.
Με λίγα λόγια εξαιρετική κατασκευή ως προς την αντοχή στο χρόνο και τη κακομεταχείριση.
Όσον αφορά τον ήχο του πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από πολλά πικάπ ακόμα και υψηλότερης τιμής (μέχρι 1000 ευρώ) τα οποία επειδή προέρχονται από High End εταιρίες υπερκοστολογούνται.
Με τίποτα βέβαια δε μπορεί να συνοδεύσει ένα απαιτητικό σύστημα. Οι περιορισμοί του είναι τέτοιοι που ακόμα και μια ακριβή κεφαλή δεν θα βοηθούσε. Αν θέλετε μπαίνω και σε λεπτομέρειες.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Τώρα όσον αφορά την ClearAudio θα ήθελα να θέσω δύο ερωτήματα.
Επειδή <<βγάζει>> και καλώδια για πικάπ και μάλιστα ακριβά... θα μπορούσε να με πληροφορήσει κάποιος κύριος που βρίσκεται το εργοστάσιο καλωδίων της!

Επιπλέον όταν σε κατάστημα με εργαλεία αγοράζω ένα <<αλφάδι επιφανειών>> με 4 ευρώ ενώ ακριβώς το ίδιο αλφάδι με την επωνυμία της η ClearAudio το χρεώνει 30 (αν κάνω λάθος διορθώστε με) τι να προτιμήσω?

Δύο μόνο παραδείγματα.

Reaction score
0
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι το αλφάδι της Clearaudio έχει κυκλάκι στο κέντρο ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με τη "μπίλια" του, οπότε είναι πολύ πιο βολικό για μικρορυθμίσεις.

Όχι βέβαια ότι αυτό δικαιολογεί την εξαπλάσια τιμή, αλλά λέμε τώρα...

Ένα που μου άρεσε, είναι το αλφάδι-αντάπτορας για singles της Avid, που μπαίνει ακριβώς πάνω στο spindle. Έχει μάλιστα και βάρος 180 γραμμάρια, για να πιέζει την ανάρτηση όσο ένας δίσκος.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Θανάση μου εντελώς φιλικά στον ήχο δεν υπάρχουν κλισέ. Αν ακούς κρίνοντας από αυτά που έχεις στο μυαλό σου σχετικά με το τρόπο λειτουργία μιας συσκευής χάνεις ευκαιρίες.

Υπάρχουν θαυμάσια μηχανήματα κάθε τεχνολογικής προσέγγισης. Και πικάπ ανάρτησης αλλά και μάζας, και ιμάντα αλλά και direct.

Για παράδειγμα τα πικάπ της Luxman των μέσων της δεκαετίας του 80 ήταν Direct Drive. Επίσης ένα Ariston RD11 20ετίας πωλείται σήμερα κάτω από 500 ευρώ. Θεωρούνται ξεπερασμένα ηχητικά?

Αν τα συγκρίνεις στο σύστημα σου με το δικό σου πικάπ σε βλέπω στις μικρές αγγελίες σύντομα.
Όλα τα παραπάνω με καλή διάθεση πάντα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να μην με ψηφίσεις τότε για Δήμαρχο.
Εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ ενικό. Εσύ μπορείς άνετα να εξακολουθήσεις να προσβάλλεις όποιον θέλεις... στον πληθυντικό.

...

Reaction score
11
Να μην με ψηφίσεις τότε για Δήμαρχο.
Εγώ προτιμώ να χρησιμοποιώ ενικό. Εσύ μπορείς άνετα να εξακολουθήσεις να προσβάλλεις όποιον θέλεις... στον πληθυντικό.

...
Eίσαστε "out off topic" ! (Άλλη βαρύτητα έχει όταν είσαι ο ανώτατος).:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos