να το παρω ή οχι ? ( 2din car audio )

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Re: Απάντηση: να το παρω ή οχι ? ( 2din car audio )

Υπάρχουν κινέζικα που παίζουν, τουλάχιστον κάτι cav (οικιακοί ενιχυτές). Τώρα για το συγκεκριμένο που δεν το έχω ακούσει δεν έχω άποψη, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ μου κάτι ανάλογο να παίζει ποιοτικά. Φαίνετε κλασσικό φασόν κινέζικο που μπορεί να κάνει τα πάντα από αξεσουάρ αλλά απο ποιοτικό ήχο δεν. Φηφίζω στην αρχική ερώτηση: Να το πάρω ή όχι; ΟΧΙ.

Reaction score
4
Απάντηση: να το παρω ή οχι ? ( 2din car audio )

ο "ηχος" ειναι διαφορετικός απο αυτί σε αυτί.

οταν τρως χαβιάρι το σουβλάκι θα σου πέσει βαρύ.
αλλα αν εισαι στις μπριζόλες ολη την μέρα τοτε τα σουβλάκια κατεβαίνουν ετσι

Reaction score
1.844

ο "ηχος" ειναι διαφορετικός απο αυτί σε αυτί ...
Αν πέντε άτομα ακούνε το ίδιο πράγμα διαφορετικά, αυτό σημαίνει ότι ένας (ή κανένας) ξέρει να ακούσει σωστά. Επίσης αυτός που πιστεύει πως οι άλλοι ακούνε διαφορετικά, δεν πρέπει να ρωτάει, κάνει ότι καταλαβαίνει, σύμφωνα με τα αυτιά του. :126:

Agg

Reaction score
0

Ξερεις που μπορουμε να βρουμε πιο φτηνο (εκτος απο Ebay) και να εχει και gps;

Reaction score
49

Από κάποιο κατάστημα Αγγλίας πχ....
Δεν έχω ψάξει, αλλά βρίσκεις κομπλέ μηχανήματα (ΒΤ, GPS κλπ) με 250-300€

Reaction score
0
Re: Απάντηση: να το παρω ή οχι ? ( 2din car audio )

Φηφίζω στην αρχική ερώτηση: Να το πάρω ή όχι; ΟΧΙ.
ευχαριστω για τιν απαντιση σου , και εγω προς τα εκει παω , προς το οχι , συναδελφος στην δουλεια εβαλε ενα παρομοιο κινεζικο και ο ηχος ειναι απλα χαλια , τωρα σκεφτεται να το κρατηση μονο για gps + movie , και με πατεντα να βαλει απο κατω το παλιο alpine που ειχε για να ακουη μουσικη . . .

Reaction score
25.503

αν πλεον θελει καποιος να παρει φθηνη κινεζο φασον συσκευη νομιζω οτι ειναι καλυτερα τουλαχιστον να ψαξει αυτες που βγαινουν με προσοψη αντιστοιχη του αυτοκινητου πχ LM η διαφορα αλλα αντιστοιχα, οπου τουλαχιστον ενω θα παιζουν το ιδιο (θεωρητικα) θα ταιριαζουν γαντι με το ταμπλω

Agg

Reaction score
0

Περιμενω να παραλαβω την οθονη και ετοιμαζω ενα DIY για τοποθετηση.
Εις αναμονη λοιπον.

Reaction score
0

Θέλοντας να απαντήσω στον mikrosgr στο πρώτο του ποστ έχω να του πώ τα εξής. Σήμερα παρέλαβα το http://www.chinavasion.com/product_...uner-bluetooth-car-dvd-player-plays-divx-mp4/ . Όταν το τοποθέτησα σχετικά εύκολα δοκίμασα το ραδιο και αφού διαπίστωσα την καλή του λειτουργία πήγα στην αμέσως επόμενη λειτουργία του, στην αναπαραγωγή dvd,mp3,divx. Αμ δε, δεν μου έκανε την χάρη να αναγνωρίσει κανένα μέσο, είτε αυθεντικό είτε αντίγραφο. Μέχρι και καθαριστικό δισκάκι του έκανα την χάρη να του αγοράσω με ανεπιτυχή αποτελέσματα. Τις λειτουργείες usb kai sd δεν εχω αξιωθεί ακόμα να τις δοκιμάσω. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Reaction score
0
σε ευχαριστω . . . και εγω ετσι νομιζω ειναι , τα κινεζικα δεν εχουν καλο ηχο , και το αντιλαμβανεσαι πολυ ευκολα . . .

Reaction score
0

να πω και εγω την εμπειρια μου με τον κινεζο..
ειχα παρει ενα 2din μηχανημα με ολα τα κομφορ tv-bt-dvd ακομα και με gps επανω..εβαζα τα mp3 στην καρτα μνημης και τα διαβαζε σφερα..οπως και τα divx..το αρνητικο ηταν οτι δεν ειχε καλο ηχο..και καποια στιγμη χαλασε το up-down της οθονης οποτε μετα την ανεβοκατεβαζα με το χερι αν ηθελα να ρυθμισω την γωνια κλισης της οθονης..
παντως στο gps του βγαζω το καπελο..την κεραια την ειχα μεσα στο ντουλαπακι και επιανε παρα πολους δορυφορους..επιανε παντου...destinator επεξε ολες τις εκδοσεις..
και γενικα σαν gps ειναι τελειο..μετα το εβγαλα παλι απτο αυτοκινητο και το αφησα σε μια γωνια μεχρι να το πουλησω..συμπερασμα καλα τα κινεζικα για τα χρηματα που δινεις για να τα παρεις

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster