νεα λειτουργια στα πμ

Reaction score
0
κυριοι διαχειριστες, τι θα λεγατε αν τα πμ εμφανιζονταν σε πλαισιο διαλογου την ωρα που θα παραλαμβανονται (αντι να κανουμε ανανεωση στη σελιδα κ να "ανεβαινουμε" πανω πανω για να δουμε αν εχουμε νεα πμ)? σιγουρα θα ηταν πιο ξεκουραστο για τους χρηστες...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: νεα λειτουργια στα πμ

κυριοι διαχειριστες, τι θα λεγατε αν τα πμ εμφανιζονταν σε πλαισιο διαλογου την ωρα που θα παραλαμβανονται (αντι να κανουμε ανανεωση στη σελιδα κ να "ανεβαινουμε" πανω πανω για να δουμε αν εχουμε νεα πμ)? σιγουρα θα ηταν πιο ξεκουραστο για τους χρηστες...

Εαν γινει αυτο...καηκα:121:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Στο προφίλ, Ρυθμίσεις-Επιλογές (αριστερά), Edit Options, ενότητα Messaging & Notification, τελευταία επιλογή.

Reaction score
0

παιδια δν βγαζω ακρη! τα ιδια μου κανει κ χωρις τν μπλογκερ! τι κανω?

Reaction score
1
Αν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή που σου υπέδειξε η Μαρία και εξακολουθείς να μην έχεις popup ειδοποίηση τότε ανήκεις στην περίπτωση των χρηστών που για κάποιον - άγνωστο σε μένα - λόγο δεν τους δουλεύει.

Εναλλακτικά, αν έχεις εγκατεστημένο κάποιον e-mail notifier, μπορείς να ενεργοποιήσεις την προηγούμενη επιλογή ώστε το σύστημα να σου στέλνει το π.μ. σε e-mail.

Reaction score
59
Απάντηση: Re: νεα λειτουργια στα πμ

Αν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή που σου υπέδειξε η Μαρία και εξακολουθείς να μην έχεις popup ειδοποίηση τότε ανήκεις στην περίπτωση των χρηστών που για κάποιον - άγνωστο σε μένα - λόγο δεν τους δουλεύει.
Kαι σε μενα ενω το εχω ενεργοποιησει δεν δουλευει :141:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: νεα λειτουργια στα πμ

Kαι σε μενα ενω το εχω ενεργοποιησει δεν δουλευει :141:
Καλά μην εξανίστασαι. Και σε μένα εδώ και κάνα χρόνο. Νόμιζα τότε πως έχω μπλοκάρει τα pop-up παράθυρα στο firefox, αλλά μπα. Τώρα που μπαίνω με Google Chrome τα ίδια, και δεν βλέπω καν να υπάρχει ρύθμιση απενεργοποίησής τους. Άρα,

:411:

Reaction score
1.844

Ο Chrome δεν έχει (δε βλέπω) τέτοιες επιλογές. Μόνο τα μπισκοτάκια τρίτων έχω κομμένα, με παχαίνουν! :119:

Reaction score
0

τι δι@ολο? εχω κανει του κοσμου τις ρυθμισεις κ ακομα! μηπως γινεται κατι απο το σαιτ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv