νεος- αποριες

Reaction score
0
γεια σας παιδια προκειται αυριο να αγορασω το SAMSUNG HT-C555 και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις σε γνωστες η σε κατοχους του συγκεκριμενου home cinema.
εχω το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801717 και θελω να ρωτησω αν μπορει να συνδεθει πανω στο home cinema η ειναι καλυτερα να το εχω οπως τωρα συνδεδεμενο πανω στην tv και μεσω αυτης να λειτουργει το Home cinema.
και μια ισως χαζη ερωτηση,αλλωστε δεν ειχα ως τωρα , αλλα μπορω το προγραμμα της tv οπως πχ εναν αγωνα να τον βλεπω με ηχο απο το home cinema θα το εχω συνδεδεμενο με hdmi.

Reaction score
384
Απάντηση: νεος- αποριες

Εαν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο συστημα εχει μια οπτικη εισοδο και μια (ισως δυο) αναλογικη. Συνεδεσε το media player με hdmi στην τηλεοραση και με οπτικη ινα στο Samsung. Η τηλεοραση θα πρεπει να εχει audio out, ειτε με οπτικη ειτε αναλογικη. Μπορεις να συνδεσεις την αναλογικη στο Samsung, και θα εχεις Prologic ηχο. Υπαρχει ισως και η δυνατοτητα να παρεις ενα σπλιτερακι και να βαλεις και τα δυο με οπτικη, αλλα δεν το εχω κανει ποτε.
Εαν εχεις αποδικοποιητη, συνεδεσε τον αποδικοποιητη με το Samsung.

Reaction score
0

Εαν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο συστημα εχει μια οπτικη εισοδο και μια (ισως δυο) αναλογικη. Συνεδεσε το media player με hdmi στην τηλεοραση και με οπτικη ινα στο Samsung. Η τηλεοραση θα πρεπει να εχει audio out, ειτε με οπτικη ειτε αναλογικη. Μπορεις να συνδεσεις την αναλογικη στο Samsung, και θα εχεις Prologic ηχο. Υπαρχει ισως και η δυνατοτητα να παρεις ενα σπλιτερακι και να βαλεις και τα δυο με οπτικη, αλλα δεν το εχω κανει ποτε.
Εαν εχεις αποδικοποιητη, συνεδεσε τον αποδικοποιητη με το Samsung.
εχει ενσωματωμενο αποκωδ η τηλεοραση

Reaction score
384

Aρα απο την τηλεοραση στο Samsung αναλογικα (audio out), η ψηφιακα με σπλιτερ (???).

Reaction score
0

τελικα το αγορασα παιδια , εντυπωσιακο αλλα ακομη δεν μπορω να βγαλω ακρη , το εχω συνδεσει με hdmi με τβ και optical . οταν βλεπω tv μου δινει ηχο 2.1 ειναι λογικο ??? οταν βλεπω ταινια με to media player που εχω συνδεδεμενο στην tv παλι 2.1 ηχο μου δινει .υπαρχει λυση? 5.1 μου δινει μονο οταν βλεπω ταινια απο το DVD .

Reaction score
0

βασικα με ενδιαφερει τις ταινιες mkv που κατεβαζω να τις βλεπω 5.1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef