νεος προβολεας

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
απο την jvc , ρε τι αναλυση ειναι αυτη ?
δεν πιστευω να θελει κανεις πιοτερες πληροφοριες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: νεος προβολεας

:126:μου αρεσει το ρημαδι, τωρα τα σρωχνω στον ηχο , τελειωνω, δυο καθισματα, και μετα (θα εχει ωριμασει η κατασταση παω για μεγαλη εικονα).Για την ωρα παλευω για ακομα 2 σαμπακια:126:

Reaction score
15.548

Σιγα μην τελειωσεις εσυ με τον ηχο....:142:

Μια ζωη θα παλευεις με τα sub την ισοσταθμιση και τα αποροφητικα......

Ευχομαι να ησυχασεις καποια στιγμη και να πας και στην μεγαλη εικονα....

Να ξερεις οτι ο καλος ηχος θελει και καλο προβολι...

Καλα τελειωματα βρε...:126:

Reaction score
15.548

θενξ μεν we gettin there
Οταν με το καλο δεις οτι παιζεις καλα στειλε pm να ερθω να ακουσω τις μεγαλουργιες σου.:444:

και να δω τον beng5000:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κοιτα 5000 εχεις δει, 5000 με ιονιστη ομως ?:143:
Οταν κουμπωθω (το κετρικο θα ειναι εδω τελος του αλλου μηνα -περιπου)(τα σαμπ νωριτερα) τοτε σου λεω

Reaction score
15.548

Οκ ..αντε με το καλο..

Παντως η ισοσταθμιση του pionner που εκανα για να δω τι παιζει συμπιπτουν με την αναλυση που εκανε το room analyzer της xtz

Tυχαιο......δεν νομιζω....:137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ολα μαζι 11880:143:
οταν λυσαω εγω για το mcacc δεν το κανω τυχαια

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εντάξει προς τι η έκπληξη, και του Βαγγέλη ο προβολέας έχει 3200x2560 κάτι χρόνια τώρα!
αναλύσεις υπάρχουν, ταινίες δεν πρόκειται να υπάρξουν, και δεν βλέπω ούτε στο άμεσο μέλλον!!!

Reaction score
8.350

Εντάξει προς τι η έκπληξη, και του Βαγγέλη ο προβολέας έχει 3200x2560 κάτι χρόνια τώρα!
αναλύσεις υπάρχουν, ταινίες δεν πρόκειται να υπάρξουν, και δεν βλέπω ούτε στο άμεσο μέλλον!!!
2.5kX2k Ηλια σε πηρε η φορα μου φαινεται!!!:142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τα νούμερα τα αντέγραψα από τα specs, αυτή η ανάλυση που λες είναι του SONY G90, αυτή που λέω εγώ είναι του κορυφαίου BARCO CINE 9
ορίστε και τα specs

<The current model and the highest end Barco ever made. 9” tubes, 180 Mhz video amplifiers.

3200x2560 resolution
180Mhz bandwidth
180Khz max scanrate
9" tubes with advanced 6-pole beam correction
81 zones of convergence

Υ.Γ Ένα upscale γουστάριζα να το δω σε αυτή την ανάλυση ρε γ@μ@το!

Reaction score
8.350

Τα νούμερα τα αντέγραψα από τα specs, αυτή η ανάλυση που λες είναι του SONY G90, αυτή που λέω εγώ είναι του κορυφαίου BARCO CINE 9
ορίστε και τα specs

<The current model and the highest end Barco ever made. 9” tubes, 180 Mhz video amplifiers.

3200x2560 resolution
180Mhz bandwidth
180Khz max scanrate
9" tubes with advanced 6-pole beam correction
81 zones of convergence

Υ.Γ Ένα upscale γουστάριζα να το δω σε αυτή την ανάλυση ρε γ@μ@το!
Ηλια δεν ξερω που τα γραφει αυτα,εγω ξερω αυτα που εγραψα και αυτα γραφει και η BARCO.

BARCO Cine9 makes the user enjoy real cinema quality at home
At the top of the Cine CRT spectrum is the worldwide-celebrated Cine 9, Barco’s famous flagship, considered within the industry as the ultimate reference for professional projection equipment. It is the first and only CRT projector ever combining analog 9” CRT technology with digital image adjustments through unique and Barco patented alignment circuits for focus, convergence, geometry and astigmatism. Combining the best of both the analog and digital worlds results in an unseen display resolution of 2000 TV lines or 2500 x 2000 pixels, together with a unrivaled RGB amplifier bandwidth of 180 MHz.
http://www.cineversum.com/homecinema/en/products/cine9.htm

Reaction score
8.350

ενταξει Ηλια αυτα τα specs που γραφεις ειναι του Barcoreality 909,ομολογω οτι δεν τον γνωριζα καθολου τον προβολεα αυτον,ειναι ειδικη κατασκευη για περιπτωσεις simulation κλπ.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ok! μπορεί αυτός που βλέπω στο site του Curt να είναι πουσαρισμένος, αλλά γράφει αυτά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, ( θα το ψάξω) εάν έκανα λάθος συγνώμη!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ok! μπορεί αυτός που βλέπω στο site του Curt να είναι πουσαρισμένος, αλλά γράφει αυτά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, ( θα το ψάξω) εάν έκανα λάθος συγνώμη!!!
Ούπς! έγραψες πρώτος! Τέλος πάντων, τα specs είναι αληθινά, και όντως πουλιόταν πολύ καιρό στο site!

Συγνώμη αλλά το μ@μ@σαμε το θέμα του ανθρώπου!

Reaction score
10
The DLA-SH7NLG is an advanced 4K2K projector incorporating three 1.27-inch 4K2K D-ILA display devices. It produces extremely high-quality images for use in planetariums, museums, simulators, and medical institutions, as well as high-spec design and monitoring facilities.

more.....

Reaction score
150
Re: Απάντηση: νεος προβολεας

Έχεις δίκιο αυτή είναι η ανάλυση γιατί κάποια στιγμή τον είχα ψάξει.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτή η ανάλυση είναι σε 4:3 φορμά οπότα σε 16:9 και 2.40........της μπάρας το χαμόγελο.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453