...ξανα Στο Μικροφωνο!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εμεις θα ειμαστε μαζι σου οτι και αν επιλεξεις.
Ο ανθρωπος που ειναι καλος στην δουλεια του δεν χανεται ποτε.
Και εσυ εισαι αριστος στην δουλεια σου!
Μην λυπασαι για τιποτα και περιμενε μια καλυτερη ημερα αυριο.

Υποθετω πως δεν σου εφερα τυχη τελικα :(
Sorry...

Reaction score
666
ανάμεσα στα -θέλω- της διοίκησης και τα μουσικά δικά μου -πιστεύω-.Με λίγα λόγια μου ζητήθηκε να αλλάξω σε πιό -εμπορικά-μονοπάτια τα μουσικά μου ταξίδια....και βέβαια όταν λέω:εμπορικά,καταλαβένετε τι ενοώ.΄Ξαφνικά λοιπόν ήρθα αντιμέτωπος με δυό επιλογές:....1)η ακολουθώ την δική τους συνταγή...η 2)τα παρατάω παρά τον κόπο μου μέχρι στιγμής και κοιμάμαι ήσυχος τα βράδυα!!!!
Έτσι γίνεται πάντα. Όταν το αφεντικό είναι άλλος, τότε ή δέχεσαι αυτά που προστάζει ή πας για άλλα. Να μην μας φαίνεται παράξενο ή άδικο. Κι εμείς αν ήμασταν στη θέση της διοίκησης τα ίδια θα κάναμε.
Πάντως επικροτώ τη στάση του Γιάννη για το λόγο ότι είναι πιστός στις αρχές του.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιαννη Νανοπουλε εισαι πρωτος ετσι ειναι το ραδιοφωνο,οχι να σου δινουν μια play list και να σου λενε βαλε και 4 δικα σου κομματια χατιρικα κιολας.Γιαυτο κι εγω ειμαι σε περιφερειακο ραδιοφωνο και παιζω οτι γουσταρω -ερασιτεχνικα βεβαια-.Να γιατι ολοι οι σταθμοι παιζουν τα ιδια.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Να γιατι ολοι οι σταθμοι παιζουν τα ιδια.
Για αυτό το λόγο σταμάτησα κι εγώ και να κάνω εκπομπές αλλά και να ακούω ραδιόφωνο... Λες κι ακούς πάντα τον ίδιο σταθμό, το μόνο που αλλάζει είναι η φωνή του εκφωνητή και μερικές φορές η σειρά των τραγουδιών...

Reaction score
666
Κάτι και σαν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια δηλαδή που το ένα αντιγράφει το πρόγραμμα του άλλου και μάλιστα πάιζουν και τις διαφημίσεις ταυτόχρονα για να μη γυρίσει ο θεατής σε άλλο κανάλι την ώρα που παίζουν αυτές οι διαφημίσεις.
Θυμίζει αυτές τις εκπομπές με τους καλεσμένους που τραγουδούν τα ίδια τραγούδια (Διγενή, Παπαδόπουλος, Παυλόπουλος) και περιφέρονται από το ένα κανάλι στο άλλο.
ΚΡΙΜΑ! Τα ίδια γίνονται και στο ραδιόφωνο. :(

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
ΚΡΙΜΑ! Τα ίδια γίνονται και στο ραδιόφωνο. :(
στο ραδιόφωνο αυτή η κατάσταση ξεκίνησε πριν την τηλεόραση...Μην ξεχνάμε ότι η ελεύθερια ραδιοφωνία είναι παλαιότερη της ελεύθερης τηλεόρασης και με πολύ περισσότερους σταθμούς!!!

Reaction score
666
Δηλαδή αυτοί (οι του ραδιοφώνου) κόπτονται περισσότερο για ακροαματικότητες και μερίδια ακροατών κ.λ.π. κ.λ.π.
Τι να πεις τώρα. :o

Reaction score
0
Παιδιά ,για εμένα είναι πολύ σημαντικό που ασχολείστε με αυτό το θέμα.Δεν είναι δική μου προσωπική υπόθεση η όλλη ιστορία...πάντως πραγματικά έχω προτείνει στην διοίκηση να διαβάσει κάποια στιγμή και τα γραφόμενα εδώ,μπάς και ανοίξουν τα μάτια λίγο!!

Reaction score
7
Βεβαια υπαρχουν ρ/σ που δεν εχουν ή δεν υποχρεωνουν το playlist στους παραγωγους τους. Απλα ο καθε ενας φτιαχνει την εκπομπη του με το προσωπικο του γουστο και τη διαθεση του.

Reaction score
50
Γιάννη δεν είχα διαβάσει τις τελευταίες εξελίξεις και από Δευτέρα περίμενα να σ' ακούσω. Είχα παραξενευτεί μάλιστα που δεν έβρισκα την εκπομπή σου. Κρίμα που σταμάτησε αλλά ένα μεγάλο μπράβο που κάνεις αυτό που οι περισσότεροι - ας μη γελιόμαστε - δε θα είχαν το θάρρος να πράξουν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm