οθονη σε τοιχο, βαση οροφης

Reaction score
0
Γεια σας, ειμαι νεο μελος,
και θα μου ηταν χρησιμες καποιες συμβουλες.
δεδομενα:
ενισχυτής : yamaha rx-v530rds
ηχεία : kef kht-2005.3 με kube1 sub
προβολέας : epson eh-tw5500
player :sony ps3 (το παλιο με 80 mb)
ο χωρος : υπογειο 260υψος χ 800πλατος χ 700βαθος
αποσταση προβολεα απο οθονη 470-480cm

1. Για οθονη θα χρησιμοποιησω τον ενα τοιχο, αλλα εχω το εξης προβλημα: αν κανω πλαισιο σε wide(330cm πλατος), η οθονη για games ή για 4:3 ταινιες γινεται μικρη. αν εχετε καπια λυση δεκτη.
2. βαση για ταβανι εχω βρει την epson ELPMB22 αλλα εκτος του οτι κοστιζει ακριβα,συμφωνα με το manual, χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια για την εγκατασταση της και δεν εχω βρει πουθενα οδηγιες.
3. το sub kube1 εχει 2 εισοδους σήματος (L/R). Πως το συνδεω;
τωρα εχω παρει την εξοδο sub απο τον ενισχυτη και με καλωδιο ηχειου βγαζω rca βυσμα. κατοπιν συνδεω με θηλυκο που βγαζει διπλο rca και στελνω ετσι σε L/R.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
3. το sub kube1 εχει 2 εισοδους σήματος (L/R). Πως το συνδεω;
τωρα εχω παρει την εξοδο sub απο τον ενισχυτη και με καλωδιο ηχειου βγαζω rca βυσμα. κατοπιν συνδεω με θηλυκο που βγαζει διπλο rca και στελνω ετσι σε L/R.
Δεν είναι απαραιτητο να γίνει στερεοφωνική σύνδεση στο sub μιας και το σήμα LFE είναι μονοφωνικό.
Τι εννοείτε με καλώδιο ηχείου;Κανονικά πρέπει το καλώδιο να είναι line πχ σαν αυτό:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: οθονη σε τοιχο, βαση οροφης

Δεν είναι απαραιτητο να γίνει στερεοφωνική σύνδεση στο sub μιας και το σήμα LFE είναι μονοφωνικό.
Τι εννοείτε με καλώδιο ηχείου;Κανονικά πρέπει το καλώδιο να είναι line πχ σαν αυτό:

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση :)
ειναι αυτο το καλωδιο και του προσθεσα εγω τα βυσματα http://www.perfectshop.gr/lib/img/product/ctlgbig/27118ctlgbig.jpg
οσον αφορα στο sub ποιος ο λογος υπαρξης L/R εισοδων αφου ειναι μονοφωνικο?

Reaction score
29.556
Απάντηση: οθονη σε τοιχο, βαση οροφης

Μήπως είναι διπλοπηνικό? δλδ δυο πηνία? Στο ιδιο κώνο πάντα.
Αν είναι ετσι με το 2 σε 1 θα δουλεύουν και τα δυο και θα εχεις καλύτερο έλεγχο και βέβαια καλύτερη οδήγηση καλύτερες στάθμες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Re: οθονη σε τοιχο, βαση οροφης

καταρχας ευχαριστω για την απαντηση :)
ειναι αυτο το καλωδιο και του προσθεσα εγω τα βυσματα http://www.perfectshop.gr/lib/img/product/ctlgbig/27118ctlgbig.jpg
οσον αφορα στο sub ποιος ο λογος υπαρξης L/R εισοδων αφου ειναι μονοφωνικο?
Εεε αυτό κάνει για τα ηχεία.Πάρε κάποιο καλώδιο για την δουλεία που προορίζεται και όχι για κάποιαν άλλη:126:.
Τα sub έχουν στερεοφωνική είσοδο για να μπορούν να μπούν και σε δικάναλο σύστημα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut