Γεια σας, ειμαι νεο μελος,
και θα μου ηταν χρησιμες καποιες συμβουλες.
δεδομενα:
ενισχυτής : yamaha rx-v530rds
ηχεία : kef kht-2005.3 με kube1 sub
προβολέας : epson eh-tw5500
player :sony ps3 (το παλιο με 80 mb)
ο χωρος : υπογειο 260υψος χ 800πλατος χ 700βαθος
αποσταση προβολεα απο οθονη 470-480cm
1. Για οθονη θα χρησιμοποιησω τον ενα τοιχο, αλλα εχω το εξης προβλημα: αν κανω πλαισιο σε wide(330cm πλατος), η οθονη για games ή για 4:3 ταινιες γινεται μικρη. αν εχετε καπια λυση δεκτη.
2. βαση για ταβανι εχω βρει την epson ELPMB22 αλλα εκτος του οτι κοστιζει ακριβα,συμφωνα με το manual, χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια για την εγκατασταση της και δεν εχω βρει πουθενα οδηγιες.
3. το sub kube1 εχει 2 εισοδους σήματος (L/R). Πως το συνδεω;
τωρα εχω παρει την εξοδο sub απο τον ενισχυτη και με καλωδιο ηχειου βγαζω rca βυσμα. κατοπιν συνδεω με θηλυκο που βγαζει διπλο rca και στελνω ετσι σε L/R.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
και θα μου ηταν χρησιμες καποιες συμβουλες.
δεδομενα:
ενισχυτής : yamaha rx-v530rds
ηχεία : kef kht-2005.3 με kube1 sub
προβολέας : epson eh-tw5500
player :sony ps3 (το παλιο με 80 mb)
ο χωρος : υπογειο 260υψος χ 800πλατος χ 700βαθος
αποσταση προβολεα απο οθονη 470-480cm
1. Για οθονη θα χρησιμοποιησω τον ενα τοιχο, αλλα εχω το εξης προβλημα: αν κανω πλαισιο σε wide(330cm πλατος), η οθονη για games ή για 4:3 ταινιες γινεται μικρη. αν εχετε καπια λυση δεκτη.
2. βαση για ταβανι εχω βρει την epson ELPMB22 αλλα εκτος του οτι κοστιζει ακριβα,συμφωνα με το manual, χρειαζεται ιδιαιτερη διαδικασια για την εγκατασταση της και δεν εχω βρει πουθενα οδηγιες.
3. το sub kube1 εχει 2 εισοδους σήματος (L/R). Πως το συνδεω;
τωρα εχω παρει την εξοδο sub απο τον ενισχυτη και με καλωδιο ηχειου βγαζω rca βυσμα. κατοπιν συνδεω με θηλυκο που βγαζει διπλο rca και στελνω ετσι σε L/R.
Ευχαριστω εκ των προτερων.