οικονομικο masking..

Reaction score
62
Απάντηση: οικονομικο masking..

Παναγιώτη με μεγάλη μου χαρά σε περιμένω.
Ελα για να το δεις από κοντά και να απαντήσεις καλύτερα στα ερωτήματα σου και να κανουμε και παρουσιαση!
Κοστος λογω πειραματων 370 ευρω. Πραγματικο κοστος με τις λυσεις ετοιμες απο εμενα καπου στα 300 ευρω και αμα θελεις να κανεις και τηλεχειριζομενες τις πλαινες μπαρες(τωρα ειναι απλα με κορδονακι και μηχανισμο κεντρικης αυλαιας για κουρτινες που αντι για κουρτινα χρησιμοποιω λωριδες) αλλα 180 ευρω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.822
Re: Απάντηση: οικονομικο masking..

Εγω λεω να φωναξεις καλυτερα το "σπιτι απο την αρχη η "με το δεξι"....και θα στο γκρεμισουν και θα στο φτιαξουν...:142:
Ο Δημητρης μονο θα στο γκρεμιση...:137:

ο Δημητρης θα ειναι ποιο ανετος στο μασκαρισμα....
..κρεμαστα και τα δυο..
..εσυ ενα κρεμαστο και ενα κολητο..

Οι πλεξεις ειναι πλεον παλαιομοδιτικες τεχνικες..:143:
Βρε Κωστή, κάνε και μια πιο αναλυτική περιγραφή για την περίπτωση του masking από 1.78:1 σε 2.35:1

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: οικονομικο masking..

Δες ποσο μεγεθος ειναι η μαυρη μπαρα σου και παρε ενα χαρτονι στο ιδιο μεγεθος και βαλε επενδυση βελουδο....Βαλε επανω και δυο-τρια σκρατσ(σαν αυτο που εχουν τα αθλητικα παπα)για να ειναι σταθερο και εισαι ετοιμος.
Κανεις δυο ιδια χαρτονια και οποτε βλεπεις ταινια 235/1 τα βαζεις πανω και κατω.
Απλα παρε και ενα πλαιερ για τους υποτιτλους..
Εαν θελεις το επανω μαυρο μπορεις να το κανεις και με ρολο ωστε να κατεβαινει αλλα θα ειναι ποιο μπελας...

Ειναι τσεκαρισμενο και πολυ καλο ..
Το ιδιο μπορει να κανει και ο Δημητρης για το 16/9

Reaction score
1

Παναγιώτη με μεγάλη μου χαρά σε περιμένω.
Ελα για να το δεις από κοντά και να απαντήσεις καλύτερα στα ερωτήματα σου και να κανουμε και παρουσιαση!
Κοστος λογω πειραματων 370 ευρω. Πραγματικο κοστος με τις λυσεις ετοιμες απο εμενα καπου στα 300 ευρω και αμα θελεις να κανεις και τηλεχειριζομενες τις πλαινες μπαρες(τωρα ειναι απλα με κορδονακι και μηχανισμο κεντρικης αυλαιας για κουρτινες που αντι για κουρτινα χρησιμοποιω λωριδες) αλλα 180 ευρω.
Θα το κανονίσουμε Κώστα και θα σου έρθω. :107:

Καταρχήν με ενδιαφέρει και μένα ο μηχανισμός για το μασκάρισμα, μόνο για τις πάνω και κάτω μπάρες φυσικά, εγώ χρησιμοποίω σταθερό κάδρο 100 ιντσών 16:9. Είχα φτιάξει παλιότερα μηχανισμό με ρολό για το μασκάρισμα της επάνω μπάρας, αλλά δεν με καλύπτει πλέον μια και ήταν φτιαγμένος για μικρότερο κάδρο...

Reaction score
15.548

To δικό μου diy nasking system (για οθόνες σε τοίχο: σταθερές, χειροκίνητες, ηλεκτρικές) πλήρως αυτοματοποιημένο. . .

http://s966.photobucket.com/albums/ae146/vout_photos/?action=view&current=V100311_12550001.mp4

Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις βρεθεί καλύτερη κάμερα . . .
Ωραιος ο Κωστης....:444:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis