οι GUNS'N'ROSES στην Ελλάδα

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Έτσι ε?

Καλά, στους Scorpions όμως που θάμαι εγώ εσείς που θάστε? :p :p

Reaction score
4.444
Δεν ξέρω δεν απαντώ.
Όταν φτάσαμε ακούγονταν κάτι ουρλιαχτά τα οποία δεν ξέρω αν ήταν από τη σκηνή ή από cd... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Μάριος Λαζάρου said:
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Μάριος Λαζάρου said:
Οι Purressence πώς ήτανε?
Αν ηταν αυτοι που ακουγοντουσαν, ηταν καφροι....
Γράψτε λάθος...Αυτοί παίζουν support στον Iggy Pop..
Ναι, το ειδα σε μια αφισα....

Tο support των GnR λεγοταν "Star-star"

Reaction score
7
Επίσης να πω οτι για τα τελευταια 3-4 τραγουδια στη σκηνή βρεθηκε κι άλλο ένα από τα μέλη της αρχικής σύνθεσης των Guns N'Roses, ο κιθαρίστας Izzy Straddlin!

Reaction score
0
Δεν είμαι φανατικός ούτε των GnR ούτε του Heavy Metal αλλά ο Axel έχει γεράσει ή/και παχύνει η μου φάνηκε έτσι? Πόσο χρονών υποτίθεται ότι είναι τώρα? Πάνε τα κολάν (αυτό δεν έχει και τόση σημασία) και οι γραμμωτοί κοιλιακοί (εδώ δυστυχώς χάνει πολύ σε σχέση με αυτό που ήταν πριν 10 χρόνια). 44-45 χρονών από ότι είδα στο wikipedia:Axel Rose είναι τώρα.

Reaction score
4.444
Μια χαρά ήταν.Λεπτός είναι.Και πολύ καλύτερος -ως παρουσία- απ'ό,τι παλιότερα.

Reaction score
0
Giota said:
Μια χαρά ήταν.Λεπτός είναι.Και πολύ καλύτερος -ως παρουσία- απ'ό,τι παλιότερα.
Σίγουρα για την ηλικία του είναι ακόμα πολύ καλός, αλλά από τα αποσπάσματα που είδα εγώ στο MAD (όντως ήταν πολύ εντυπωσιακή η εισαγωγή με το Wellcome to the Jungle) φορούσε τζιν, και μου φαίνεται είχε τραβήξει το πουκάμισο έξω για να κρύψει την περιφέρεια.. Τώρα που το σκέφτομαι, σε μια συναυλία στην Ιαπωνία πριν 2-3 χρόνια ήταν αρκετά καλύτερος ως εμφάνιση πάντα. Δεν ξέρω ίσως μου φάνηκε έτσι επειδή είδα μόνο αποσπάσματα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.983
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas