οι Nightwish στην Ελλάδα

Reaction score
0
Δύο λέξεις μόνο γιατί είναι αργά και πάω για ύπνο...

ΔΕΟΣ και ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

Δεν υπερβάλλω. Όποιος δεν ήταν εκεί, δεν μπορεί ούτε να φανταστεί τι συναυλία έγινε.

Σε σύγκριση με το περσινό Rockwave δέκα φορές καλύτεροι αν και περίπου με παρόμοιο setlist.

Τέτοιο ήχο στον Λυκαβυττό δεν έχω ξανακούσει ποτέ.

Πάντα τέτοια!

Reaction score
0
Α και μη ξεχάσω το καλύτερο:

Απονομή χρυσών δίσκων επί σκηνής για το ONCE, πριν το encore:

Την ώρα που οι Nightwish σηκώναν και έδείχναν στον κόσμο τους δίσκους, όλοι τραγουδούσαμε το εθνικό άσμα "Σήκωσέ το, το "τιμημένο" :mrgreen: :mrgreen: "

Reaction score
0
Αυτά που έχω γράψει και πριν με επιπλέον το Creek Mary's Blood.
Ίδια σειρά πάνω κάτω, χωρίς εκπλήξεις. Μιλάμε για άψογες εκτελέσεις!

Σε δύο εβδομάδες γυρίζουν στη Φιλανδία το νέο τους DVD και θα δειτε για τι μιλάμε...

Θεωρώ ότι έχουν φτάσει σε απίστευτα επίπεδα αρτιότητας στο live.

Τα τραγούδια του Once έπαιρναν πολύ τα πάνω τους. Και για τον ήχο, δεν θα τα ξαναπώ :shock: :shock:

Φωτογραφίες, συνεντεύξεις και άλλα ωραία στο site του Ελληνικού fan club (που αφιέρωσαν το τελευταίο τραγούδι I wish I had an angel). Ρίχνετε ματιές στο http://www.romanticideclub.com

Μετά τη συναυλία υπήρχε πάρτυ με τους Nightwish σε μπαρ στην Ιπποκράτους!

Μέσα στις 5 καλύτερες συναυλίες που έχω πάει ποτέ!

Reaction score
0
Απόψεις για τη συναυλία με ωραίες φωτογραφίες:

http://www.rocking.gr/article2642.php

Όπως σας είπα, πάθαμε όλοι τη πλάκα μας!

Το κοινό είχε αρχίσει ήδη να παραληρεί και να ζητωκραυγάζει, αλλά η αντίδραση του δε θα μπορούσε να συγκριθεί σε τίποτα με τον (καλώς εννοούμενο) "όλεθρο" που προκάλεσε η εμφάνιση της κύριας attraction του group, της κυρίας Tarja Turunen, η οποία μπήκε τελευταία για να συγκλονίσει συθέμελα όλο το βράχο του Λυκαβηττού. Μαυροντυμένη, φορώντας μια κίτρινη φωσφορίζουσα περιβολή, αφού χαιρέτησε το κοινό, περίμενε το χρονικό σημείο του κομματιού για να μπει. Και όταν άνοιξε το στόμα της για να τραγουδήσει, ο χρόνος σταμάτησε και ο καθένας μας στο κοινό έμεινε αποσβολωμένος: οι νότες έβγαιναν από το λαρύγγι της κρυστάλλινες, καθαρές, ακριβώς όπως περιέχονται και στους δίσκους των Φινλανδών, και όπως άκουσα και πολλούς να λένε στην έξοδο, ούτε ο πιο φανατικός θαυμαστής τους δε θα περίμενε τέτοια απόδοση. Πραγματικά, χωρίς προσωπικά να είμαι και ο μεγαλύτερος θαυμαστής του group, δε μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου: η απόδοση της κ. Turunen ξεφεύγει από κάθε περιγραφή και αγγίζει επίπεδα συναισθηματικής αποκάλυψης.

Τα κομμάτια διαδέχονταν το ένα το άλλο, η Tarja συνέχιζε σε πολύ υψηλό επίπεδο και σε κανένα σημείο δεν κόμπιασε ή δεν επαλήθευσε τους κακοπροαίρετους που πίστευαν πως δε θα μπορούσε να αποδώσει ζωντανά περισσότερα από 3-4 κομμάτια. Πραγματικά αυτό που ακούσαμε ήταν ένα μεγαλείο, ένα θαύμα της φύσης, μια φωνή πέρα από κάθε φαντασία και προσδοκία. Και με τέτοια φωνή δεν είναι παράλογο που καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας η Tarja έπαιζε με το πλήρως υποταγμένο κοινό - μαριονέτα στα χέρια της, και πότε με νεύματα, πότε με χορευτικά (τα οποία μου θύμισαν κάτι folk χορούς των Βόρειων, αλλά τέλος πάντων) γεμάτα τσαχπινιά και θηλυκότητα, κατάφερε να μας παρασύρει σε άλλες σφαίρες και σε χώρες φανταστικές...

Reaction score
0
UPDATE από το Nightwish.com

NIGHTWISH ON GREEK TV THIS SATURDAY!

This Saturday at 20:00 -21:00 ,Tuomas and Tarja will appear on Greek T.V. Channel name: Omega TV , Thessaloniki. Show name: Evolution. Special Guest: Tuomas Holopainen and Tarja Turunen

Μάλλον θα δείξει και υλικό από τη συναυλία....

Θα καταφέρει κάποιος που πιάνει Omega να κάνει μια εγγραφή σε κανένα DVDακι ή κασσετούλα για εμάς τους υπόλοιπους?

Reaction score
23
Τα νέα για τους Nightwish είναι άσχημα.....

Χωρίς την τραγουδίστρια Τάρια Τουρούνεν, θα συνεχίσουν την πορεία τους οι Φιλανδοί metallers .
Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η μπάντα, αιτία ήταν η προκλητική της στάση απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ. Προς το παρόν είναι άγνωστο ποια θα την διαδεχτεί.

Χθες δημοσιεύθηκε επιστολή, με την υπογραφή του Τουόμας Χολοπάινεν, ο οποίος εξηγεί, εκ μέρους ολόκληρης της μπάντας, τους λόγους για τους οποίους οι Nightwish αναγκάζονται να διακόψουν τη συνεργασία τους με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια του γκρουπ, Τάρια...
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το συγκρότημα επικαλείται την προκλητική στάση της μέχρι πρότινος φίλης και συνεργάτιδάς τους, που οφείλεται, κατά τους ίδιους, στην απληστία της αλλά και τη γενικότερη αδιαφορία που έδειχνε τα τελευταία χρόνια για το γκρουπ και τους κοινούς στόχους που ένωναν τα υπόλοιπα μέλη τα τελευταία 9 χρόνια...
Ετσι, η ηχογράφηση του End Οf Αn Εra, μόλις λίγες μέρες πριν, στο Ελσίνκι, αποδεικνύεται ότι είχε προφητικό τίτλο, αφού μετά την εξέλιξη αυτή, το γκρουπ περνάει σε άλλη φάση.

Σίγουρα το συγκρότημα θα πάψει πλεον να είναι το ίδιο καθώς η Τάρια ήταν το σήμα κατατεθέν τους....

Reaction score
0
Τα χειρότερα νέα που έχω ακούσει εδώ και καιρό....

Ελπίζω στο reunion σε κανα-δυό χρόνια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members