οι Philips θέλουν μόνο τοίχο;

Reaction score
0
Είναι ένα ερώτημά μου που με ταλανίζει καιρό τώρα, και ο λόγος είναι προφανής. Το Ambilight της Philips είναι για μένα όλα τα λεφτά. Tί γίνεται όμως όταν δεν μπορείς να κρεμάσεις τη τηλεόραση σε τοίχο ώστε να φαίνεται το Ambilight αλλά αναγκαστικά πρέπει να τη βάλεις σε κάποιο έπιπλο καταμεσής του δωματίου;
Υπάρχει κάποια λύση ώστε να φαίνεται ο φωτισμός αυτός;

Reaction score
27.120
ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΙΧΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ -ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΛΙΝΟΥ- ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ.....
Υ.Γ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤ ΕΜΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΤΟΙΧΟ.

Reaction score
0
Απάντηση: οι Philips θέλουν μόνο τοίχο;

Mια αντιστοιχη περιπτωση του ξυλου ειναι και το αμμοβολισμενο γυαλι (satinato)
Η ακομα και ημιδιαφανο plexiglass σε διασταση λιγο μεγαλυτερη απο την tv.
Και τα 2 ειναι ικανα να σου αποδωσουν το ambi

Reaction score
27.120
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10-15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΣΑΝ ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 70.

Reaction score
0

τί θα λέγατε για ένα roller σκίασης, το οποίο είτε θα κρέμεται από το ταβάνι είτε θα σηκώνεται από το έπιπλο σαν rollup!

Reaction score
0

δεν βλέπω απαντήσεις, μείνατε από τη λύση που προτείνω; :103:

Reaction score
2

δεν βλέπω απαντήσεις, μείνατε από τη λύση που προτείνω; :103:
Βασικά... η λύση του roller είναι πολύ καλή... αλλά άμα είναι να στήσεις πανί, βάλε προτζέκτορα... :114:

Reaction score
0

ναι αλλά την ημέρα ο projector δεν θα παίζει το ίδιο καλά,έτσι δεν είναι; χώρια το κόστος της λάμπας εάν τον χρησιμοποιώ για tv

Reaction score
0

anyway, το να κρέμεται από το ταβάνι όντως θα είναι σαν κατάσταση projector οπότε μάλλον όχι, έλεγα να είναι ένα roller τοποθετημένο πάνω στο έπιπλο και να το τραβάω προς τα πάνω όποτε θέλω ambilight και να το στηρίζω με ένα κοντάρι, κάτι σαν τα διαφημιστικά rollup που υπάρχουν στις εκθέσεις κλπ. αλλά εάν αυτό το κάνω με πατέντα χρησιμοποιώντας roller σκίασης δεν ξέρω πως θα το μαζεύω αφού τα roller δουλεύουν κάθετα από πάνω προς τα κάτω και με αλυσιδίτσα... μάλλον θέλω ένα πανί που να το σύρω και να έχει έλασμα κ να τραβιέται όταν πρόκειται να το μαζεύω (πάλι σαν τα rollups), αλλά από πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο πανί κ στις διαστάσεις που θα θέλω; να είναι σε κασετίνα δηλαδή με έλασμα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster