ολοκληρωμενο συστημα για vw

Reaction score
44
Πριν απο μερικους μηνες ειχα αγορασει ενα mfd 2 dvd για το καινουργιο μου touran
και απο την στιγμη που το παρελαβα καταλαβα ποσο ελειπης ηταν οι χαρτες του οσον αφορα την ελλαδα,και αρχισα να ψαχνω διαφορες λυσεις γι'αυτο το προβλημα.
Βρηκα διαφορες λυσεις οπως το limouzine η την λυση της outsourcing και σκεφτομουν τι να κανω γιατι ηθελα να κρατησω το εργοστασιακο συστημα γιατι μου αρεσε πολυ σαν στυλ αλλα δεν προσφερε τιποτα αλλο.
Η διαφορες λυσεις με nav box ηταν σχετικα καλες αν και θα επρεπε να λειτουργω το συστημα με τηλεχειριστήριο και να το λειτουργω στο aux ,με οποια ποιοτητα θα παρείχε η rgb εισοδος του συστηματος συν τα επιπλεον εξοδα.
Μετα λοιπον απο παρα πολυ ψαξιμο επεσα πάνω σε αυτο.

Ερχεται και κουμπωνει ακριβως επανω στο vw,επιτρεπει τον χειρισμο του απο το τιμονι,παιζει divx,εχει usb,εχει δικο του bluetooth με μικροφωνο,τηλεοραση,και το κυριοτερο εχει gps με windows ce και καρτα sd και παιζει destinator.:107::107::107:
Το εχω ηδη παραγγειλει μεσω ebay και εχω βαλει το δικο μου για πωληση επισης στο ebay,ετσι υπολογιζω οτι με μια διαφορα περιπου 100€ (αγορα - πωληση) θα εχω ενα πληρες συστημα που κουμπωνει στην εργοστασιακη θεση με gps,bluetooth,divx,usb,sd,τηλεοραση,καμερα οπισθοποριας,εισοδο ipod και παει λεγοντας.:105:

Reaction score
49
Απάντηση: ολοκληρωμενο συστημα για vw

Αν θυμάμαι το είχαμε συζητήσει παλιότερα.
Που λέγαμε για το Blaupunkt της μαμάς και αν θα είχε καλούς χάρτες κλπ.....
Τελικά οι χάρτες είναι χάλια εε??
Δεν πρέπει να είχα άδικο.....

Τεσπα....

Αφού βρήκες λύση μη το λες ούτε του παπά.....
Πόσο κοστίζει η νέα συσκευή?
Ωραία φαίνεται!!
Να μας ανεβάσεις φωτό όταν την βάλεις!
Και εντυπώσεις για τον χειρισμό και επιδόσεις! :107:

Reaction score
44
Γιαννη καλα θυμασαι,το ειχαμε συζητησει τον σεπτεμβριο νομιζω.
Οι χαρτες τελικα ειναι πολυ χαλια σε σημειο που δεν υπαρχει λογος να εχεις την συσκευη μονο για ραδιοφωνο γιατι για να βαλεις bluetooth που να λειτουργει με τα ηχεια και το τιμονι θελεις ενα 150αρι,για navibox γυρω στο 500αρι και παει λεγοντας,ενω με το witson με 500€ με τα μεταφορικα μεσα εχεις τα παντα και αν πουληθει και το mfd2 στο ebay κανενα 400αρι που εκει το κοβω τοτε με 100€ χασουρα θα ειμαι μια χαρα

Reaction score
44
και τα χαρακτηριστικα:
* DVD with fixed monitor
* DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/DivX player
* 7 Inches new color TFT-LCD
* Graphical User Interface
* Built-in GPS system operated by touch screen
* Dualzone function(Listen Radio/CD while watching GPS image)
* Built-in bluetooth
& Coming Tel No. dispaly function
& Call out directly by touch screen
* USB plug
* SD/MMC card slot
* I-POD supported
* RDS receiver function
* Built-in TV tuner
* Steering wheel control function
* Full-function OSD remote control
* FM/AM stereo receiver
* 4*45 Watts amplifier
* Monitor angle adjustable
* One way video input
* Two-way A/V output
* Electronic & mechanical anti-shock system
* Auto rear viewing function
* RCA line out
GPS Features:
Map supported: Route66,TOMTOM, IGO,DESTINATOR etc.
Operation system: Windows CE 4.2
Processor: SAMSUNG High performance processor S3C2440A-40, Max.main frequency 400MHZ.
EMS Memory :64MB SDRAM
Storage device: 128MB NAND FLASH,Support SD Card.
Display output : CVBS+S-VIDEO output. (Resolution:320*240) or simulation RGB output .
Audio output: Stereo output of CD tone.
GPS specification: Adopt SiRF STAR III 20 channel and excessive high sensitivity GPS receiving module REB-3310, Orientation sensitivity reach -159dBm, Orientation presicion<10M,Orientation time of cold boot is 42S,Orientation time of warm boot is 35S,Orientation time of hot boot is 1S.
Power specification: Connect car power DC12V,Current<500mA;Max power
Consumption:4.5W(12V/360mA),Normal power consumption 3W(12V/250mA).

System parameters:
Working voltage DC 11V~14V
Working current MAX 15A
Standby current <25 mA 
Video system Automatic PAL or NTSC

Radio parameters:
FM/ AM Frequency FM:87.5MHz~108MHz; AM:522KHz~1620KHz
Tune method PLL frequency complex tune
Display method TFT Graphical User Interface OSD
Storage quantity FM radio :18 channels, AM radio: 12 channels
Search method Automatic/manual

DVD parameters:
Video output range 1+10.2Vp-p (75Ω)
Disc spec Diameter 12cm disc
Compatible disc DVD/VCD/CD/MP3/WMA/JPEG/MPEG4

Amplifier parameters:
Testing voltage 13.8 V
Maximum power output : 4×45W
Speaker impedance 8Ω (4-8Ωacceptable)

Audio parameters :
Track imbalance degree ≤2dB
Segregative degree ≥45db
Frequency response: 20Hz~20KHz(±3dB)
Volume adjustment :
Low 100HZ±7dB
Medium 1KHZ±7dB
High 10KHZ±7dB

Reaction score
44
Λοιποοον,μετά από ένα μήνα αναμονής τελικά το μηχάνημα ήρθε σήμερα(ο πωλητής στο ebay μου επέστρεψε 20 λίρες για την καθυστέρηση).
Το πακέτο είχε όλα τα παρελκόμενα του συστήματος(καλώδια,τηλεκοντρόλ κλπ).
άρχισαλοιπον βγάζοντας το προσωρινό σύστημα.

Attachments

Reaction score
44
Την πρώτη κρυάδα την έφαγα όταν διαπίστωσα ότι το μηχάνημα δεν ανάβει παρόλο που είχα συνδέσει το μοναδικό βύσμα που χρειαζόταν να συνδεθεί γιατί όλες οι τάσεις που χρειάζεται παρέχονται από τον αντάπτορα του μηχανήματος που συνδέεται με το can bus του αυτοκινήτου.
Μέτα από 2 περίπου ώρες ψαξίματος με πολύμετρο και σχεδιαγράμματα των βυσμάτων από το ιντερνέτ διαπίστωσα ότι το καλώδιο ACC ήταν σε λάθος pin.Αναγκαστικά λοιπόν κατέφυγα σε κοφτάκι και μονωτική ταινία.

Attachments

Reaction score
44
μετά από την παρέμβαση με το κοφτακι το μηχάνημα άνοιξε και φάνηκε η αρχική οθόνη.

Attachments

Reaction score
44
Καιρός λοιπόν για την δεύτερη κρυάδα.
Προσπαθώνταςνα βάλω ένα dvd διαπίστωσα ότι το δισκάκι μπαίνει κατά τα 3/4 μέσα και μην μπορώντας να το ρουφήξει πλήρως το πέταγε ξανά έξω.
Ξαναβγάζωτο μηχάνημα από το αυτοκίνητο και αποφασίζω να το ξεκοιλιάσω για να δω τι φταίει.

Attachments

Reaction score
44
και αφού έφτασα έως εδώ είπα να το ανοίξω και λίγο παραπάνω για να ικανοποιήσω και τη περιέργεια μου για την ποιότητα του μηχανήματος.

Attachments

Reaction score
44
και αφού το είχα ανοίξει όλο διαπίστωσα ότι για το πρόβλημα έφταιγαν δυο μακριές βίδες ασφαλείας που έπρεπε να αφαιρεθούν μετά από την μεταφορά αλλά πουθενά δεν αναφερόταν αυτό.:141:

Attachments

Reaction score
44
και το blue tooth συνδέθηκε με την πρώτη και με καλό ήχο στις κλήσεις(σορυ άλλα εδώ δεν έβγαλα φωτο.
έτσι λοιπόν έληξε μια ένδοξη βραδιά με παράλληλες καλωδιώσεις και ξεκιολιάσματα,ευτυχώς δηλαδή γιατί είχα αποφασίσει ότι ή θα το φτιάξω ή θα το πετάξω επιτόπου στα σκουπίδια.

Attachments

Reaction score
0
Ωραιος!
Μου αρεσει που εχει εργοστασιακο look,ως προς τις διαστάσεις,τα πλαστικα και στο φωτισμό του.

Attachments

• 117 KB Προβολές: 92

Reaction score
0
Ερωτηση:
Η ραδιοφωνικη λήψη πως ειναι?
Απο οτι βλέπω δεν χρησιμοποίησες ενισχυτη κεραίας.
Το φισακι της κουμπώσε πανω στο νεο μηχανημα ακριβως όπως στο εργοστασιακο?

Reaction score
44
Κωστη η ληψη του ειναι πολυ καλη, το touran εχει δυο κεραιες ραδιοφωνου,δεν ξερω γιατι,υποψιαζομαι ειναι για το εργοστασιακο gps που εχει δυο tuner και χρησιμοποιει το ενα για tmc.
Το καινουργιο εχει μια εισοδο κεραιας και χρησιμοποιει ανταπτορα για να προσαρμοστει στου αυτοκινητου.
Το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι η τηλεοραση γιατι δεν εχω αγορασει κεραια ακομα,αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο απο θεμα ληψης,δυσκολο μου φενεται.

Reaction score
0
Πόσες κεραίες μπορεί να πάρει το μηχανημα?
Εχει 4 υποδοχες 3.5mm jack?
Να ξερεις οτι το κόστος για αυτες τις κεραίες (δύο δίπολα) πλησιαζει το 100ρικο.
Επίσης οσα μηχανηματα εχω δοκιμασει με ενσωματωμενο ΤV-tuner,περνούσαν παράσιτα και "χιονια" στα μεγαφωνα.
Πρακτικά,3-4 καναλια μπορουσες να παρακολουθησεις χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
44
Κωστη έχει ενα μονο βυσμα για κεραια,πηγα και αγορασα μια με 80 €(πιστευω καλουτσικη).
Οχι οτι εχω τρελλα να βλεπω τηλεοραση στο αυτοκινητο αλλα ειναι κριμα εφοσον εχει την δυνατοτητα το συστημα να μην του βαλω μια κεραια,καποια στιγμη μπορει να χρειαστει(τοσο μποτιλιαρισμα πεφτει).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv