ολοκληρωμενο συστημα για vw

Reaction score
0
Γιαννη καλα θυμασαι,το ειχαμε συζητησει τον σεπτεμβριο νομιζω.
Οι χαρτες τελικα ειναι πολυ χαλια σε σημειο που δεν υπαρχει λογος να εχεις την συσκευη μονο για ραδιοφωνο γιατι για να βαλεις bluetooth που να λειτουργει με τα ηχεια και το τιμονι θελεις ενα 150αρι,για navibox γυρω στο 500αρι και παει λεγοντας,ενω με το witson με 500€ με τα μεταφορικα μεσα εχεις τα παντα και αν πουληθει και το mfd2 στο ebay κανενα 400αρι που εκει το κοβω τοτε με 100€ χασουρα θα ειμαι μια χαρα

Καταρχάς συγχαρητήρια για την υπομονή τόσο στην αναζήτηση του μηχανήματος αλλά κυρίως για την εγκατάσταση του.

Αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι αν πλήρωσες τελωνείο και αν ναι πόσο. Διότι πιο πάνω δεν αναφέρεις κάτι για τελωνείο.

Εγώ του έστειλα e-mail για ένα navi που έχει για το Octavia II το 5αρι δηλαδή και μου απάντησε ότι κοστίζει 308 ευρώ!!! + 80 ευρώ μεταφορικά. super τιμή.

Reaction score
1
xrono3 Καλορίζικο και μεγειές........!!!!!!!!!!

Φαίνεται πολυ καλό , και δεν σου κρύβω οτι το * ζαχαρώνω * για το PASSAT αλλα με προβληματίζει λίγο η εγκατάσταση ( εκτ'ος εαν μπορώ να βασιστώ σε μικρή τηλεφωνική σου , βοήθεια εαν δυσκολευτώ ) και η εγγύηση......αλλα αυτά όλα , μάλλον μπορούν αν ξεπεραστούν .

Το GPS εχει καλούς χάρτες ..?

Σε ευχαριστουμε για την αναλυτικότατη και συγκροτιμένη ανάλυση που μας παρουσίασες..!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Καλημέρα συγνώμη που παρεμβαίνω στην συζήτηση το σύστημα τρέχει windows ce οπότε μπορείς να δουλέψεις με DESTINATOR που έχει τους κορυφαίους αυτήν την στιγμή χαρτες για την χώρα μας.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ολοκληρωμενο συστημα για vw

Μπραβο σου και χαρα στο κουραγιο σου.Εσυ εισαι ο ανθρωπος που χρειαζομουνα την προηγουμενη εβδομαδα(ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ),οπου με θερμοκρασιες 31-33 βαθμους υπο σκια,καθομουνα μεσα στον ηλιο και ξηλωνα ολες τις ταπετσαριες στο αμαξι μου.Εκανες καλη δουλεια φιλε. Α Ξ Ι Ο Σ.:607:

Reaction score
5.672
παιδια υπαρχει μαγαζι στην αθηνα και στην λαμια οπου πουλαει το συγκεκριμενο πακετο με κεραιες , χαρτες , καμερα οπισθοπορειας και αναλαμβανει και την εγκατασταση για 50 -60 ευρω αν θελετε ...
γλιτωνεις την ταλαιπωρεια για τελωνεια , εγγυησεις και τα λοιπα ...
ασε που εχεις να γκρινιαζεις καπου αν παει κατι στραβα !!!

Reaction score
1
παιδια υπαρχει μαγαζι στην αθηνα και στην λαμια οπου πουλαει το συγκεκριμενο πακετο με κεραιες , χαρτες , καμερα οπισθοπορειας και αναλαμβανει και την εγκατασταση για 50 -60 ευρω αν θελετε ...
γλιτωνεις την ταλαιπωρεια για τελωνεια , εγγυησεις και τα λοιπα ...
ασε που εχεις να γκρινιαζεις καπου αν παει κατι στραβα !!!

Σε ευχαριστούμε για τα καλα νέα που μας φ'ερνεις , μήπως δημόσια εαν αυτό επιτρέπεται ή με PM στοιχεία για τον τεχνικό και το μαγαζί που τα πουλαει στην Αθ'ηνα ?

Reaction score
5.672
κομπλε ολο το πακετο τους το αφησε 650 + την τοποθετηση .
υποψην πηγαν 4 ατομα μαζι τα οποια ειχαν μαζευτει απο το "εος κλαμπ".
την τοποθετηση την εκαναν στην αθηνα στην αντιπροσωπεια λογο εγγυησης
νομιζω με 70 ευρω
χαρτες κεραιες ολα μεσα στην τιμη.

Reaction score
1
κομπλε ολο το πακετο τους το αφησε 650 + την τοποθετηση .
υποψην πηγαν 4 ατομα μαζι τα οποια ειχαν μαζευτει απο το "εος κλαμπ".
την τοποθετηση την εκαναν στην αθηνα στην αντιπροσωπεια λογο εγγυησης
νομιζω με 70 ευρω
χαρτες κεραιες ολα μεσα στην τιμη.

Αν μπορούσαμε Μάκη να βρίσκαμε τα στοιχεία του μαγαζιού στην Αθήνα........τοτε τα πράγματα θα ήταν super.......

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων .-

Reaction score
5.672
μαλλον αυριο θα ξερω τα στοιχεια που θελετε ... .
μολις τα μαθω οποιος θελει του στελνω πμ.
υπαρχει παρουσιαση στο www.vweosclub.gr για οποιος θελει να το δει. μπαινει στο forum στην κατηγορια προσφορες για τα μελη του κλαμπ
εκει υπαρχει παρουσιαση του συστηματος σε βιντεο.

Reaction score
1
μαλλον αυριο θα ξερω τα στοιχεια που θελετε ... .
μολις τα μαθω οποιος θελει του στελνω πμ.
υπαρχει παρουσιαση στο www.vweosclub.gr για οποιος θελει να το δει. μπαινει στο forum στην κατηγορια προσφορες για τα μελη του κλαμπ
εκει υπαρχει παρουσιαση του συστηματος σε βιντεο.

Μαλλον θα χρειαστ'ω ενα pm , όταν είσαι έτοιμος ΟΚ....?????????

Σε ευχαριστώ.-

Reaction score
1
Το εχω ηδη παραγγειλει μεσω ebay και εχω βαλει το δικο μου για πωληση επισης στο ebay,ετσι υπολογιζω οτι με μια διαφορα περιπου 100€ (αγορα - πωληση) θα εχω ενα πληρες συστημα που κουμπωνει στην εργοστασιακη θεση με gps,bluetooth,divx,usb,sd,τηλεοραση,καμερα οπισθοποριας,εισοδο ipod και παει λεγοντας.:105:
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις xrono3 , πόσο σου στοίχισε συνολικά ( δασμούς τελωνείου εαν ε'ίχε, και λοιπά έξοδα) διοτι φαίνεται οτι είναι πραγματικά Κελεπούρι το μηχανάκι...!!!!

Σκέφτομαι ΑΜΕΣΑ να το παραγγείλω και εγω αλλα δεν γνωρίζω ποσο θα κοστίσουν τα τελωνειακά και άλλα έξοδα.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.-

Reaction score
0
Παιδες απο την στιγμή που υπάρχει ενδιαφερον απο αρκετα ατομα γιατι δε κανουμε μια μαζικη αγορά?

Reaction score
44
Παιδια καλημερα,σορυ που αργησα να απαντησω αλλα βοσκω αλου λογω καλοκαιριου,τωρα στο θεμα μας το μηχανημα μου βγηκε 500€ μαζι με τα μεταφορικα και δεν ειχε δασμους επειδη ηρθε απο αγγλια.
Οσο για τους χαρτες εχω βαλει μεσα το destinator που ειναι πολυ καλο για μεσα στην Θεσσαλονικη και χρησιμοποιω και το igo8 που με εχει εντυπωσιασει με την καλυψη των χωματοδρομων της χαλκιδικης.
Η τοποθετηση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο και δουλεψε στρωτα απο την αρχη(μην σας τρομαζουν οι φωτο με το ξεκοιλιασμα),το μονο που με ζορισε λιγακι ηταν το igo8 που χρειαζοταν ενα φακελο με την αναλυση της οθονης για να μην τα βγαζει τεραστια ή μαζεμενα στην μιση οθονη.Οποιος χρειαστει καποια βοηθεια ας μου σφυριξει.
dimM εχεις pm.

Reaction score
1
Παιδια καλημερα,σορυ που αργησα να απαντησω αλλα βοσκω αλου λογω καλοκαιριου,τωρα στο θεμα μας το μηχανημα μου βγηκε 500€ μαζι με τα μεταφορικα και δεν ειχε δασμους επειδη ηρθε απο αγγλια.
Οσο για τους χαρτες εχω βαλει μεσα το destinator που ειναι πολυ καλο για μεσα στην Θεσσαλονικη και χρησιμοποιω και το igo8 που με εχει εντυπωσιασει με την καλυψη των χωματοδρομων της χαλκιδικης.
Η τοποθετηση δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο και δουλεψε στρωτα απο την αρχη(μην σας τρομαζουν οι φωτο με το ξεκοιλιασμα),το μονο που με ζορισε λιγακι ηταν το igo8 που χρειαζοταν ενα φακελο με την αναλυση της οθονης για να μην τα βγαζει τεραστια ή μαζεμενα στην μιση οθονη.Οποιος χρειαστει καποια βοηθεια ας μου σφυριξει.
dimM εχεις pm.

Σε ευχαριστούμε παρα πολυ για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες σου, να ε'ισαι πάντα καλά . Το pm το έλαβα και ήταν διευκρινιστικότατο....!!!!!

Reaction score
5.672
sorry που αργησα αλλα η δουλεια βλεπετε ...
λοιπον οποιος πραγματικα ενδιαφερεται με παιρνει τηλ στο 6973039009 και του εξηγω τα παντα ...
τι κανει , που το τοποθετει για να εχει εγγυηση απο την αντιπροσωπεια της vw , κλπ ....
απο τις 9 μεχρι τις 24 οποτε θελει καθε μερα .

Reaction score
1
.

Δηλαδή εαν καταλαβαίνω σωστά , έρχεται ΧΩΡΙΣ χάρτες της Ευρώπης , και εαν θέλεις μπορείς με επιβάρυνση 25 λίρες να έρθει με ενσωματωμένη κάρτα..!!!!

Reaction score
44
Το μηχάνημα έρχεται χωρίς πρόγραμμα gps και βάζεις εσύ ότι θέλεις.
Θα σου πρότεινα να μην το παραγγειλεις με κάποιο πρόγραμμα γιατί μάλλον θα έρθει η version που κυκλοφορεί στην αγγλια και ίσως να μην υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που θα σου χρειαστούν π.χ. ελληνικό πληκτρολόγιο ή ελληνικές φωνές καθοδήγησης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv