- Reaction score
- 29.669
Απάντηση: ο βασιλιας των blu ray -arcam
θΕς ΝΑ ΔΟΎΜΕ 0-100?
θΕς ΝΑ ΔΟΎΜΕ 0-100?
Δεν ειναι μονο τι λενε τα χαρτια, αλλα και τι λεει το χερακι και το μυαλο του καθε αναβατη.θΕς ΝΑ ΔΟΎΜΕ 0-100?
Δεν ειναι μονο τι λενε τα χαρτια, αλλα και τι λεει το χερακι και το μυαλο του καθε αναβατη.
Αλλα ας μεινουμε στα στερεο-φονικα :142: μας εργαλεια και ας κανονισουμε μια κοντρα Α1/83SE, οχι μονο για τη κοντρα, τις μπυρες και τα μεζεδακια, αλλα και για να υπαρξει ενα ζωντανη και κυριως αληθινη παρουσιαση, που θα ειναι χρησιμη για ολα τα μελη του φορουμ.
Βαλτε και το 91 ρε παιδια να εχουμε τριαδα....:141:
Κουνησου ρε Αναργυρε..:116:
Βαλτε και το 91 ρε παιδια να εχουμε τριαδα....:141:
Κουνησου ρε Αναργυρε..:116:
κανεις λαθοςοppo83 = lexicon BD-30...η κανω λαθος....:118::116:
δεν ειναι καιρος να μενεις με το 2,5 και την γευση της ηττας να καλυπτει αυτη του αλκοολ.Λοιπόν για να βάλουμε τα πράματα στην θέση τους .
βαλεις εννοεις ?
Το lexicon bd-30 είναι οντως oppo 83 , μην λες αηδίες.
μιας και δεν εισαι γκαγκας ξερεις οτι με λιγο πειραγμα ενα Player απλα απογειωνεται , αν η λεξι το εκανε προφανως θα παιζει καλυτερα, γιαυτο σσσσσσσσσσσ
Δεύτερον και πιο βαρύ , δεν ξέρω τι λέει ο κάθε γιατρός , και εσυ μαζί , ΑΛΛΑ ΤΟ 91 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ A1 . ΝΤΑΞ?
το πα και πιο πανω το ξερω οτι δεν ξερεις :143:
κΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ 91.... ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 1!ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ
εχεις πλακες το κσερεις:143:Μπορείς να ονειρεύεσαι οσο θέλεις , απο το lex που είναι αυτούσιο oppo , και να συνεχίσεις να λες αηδίες για το 91 .
Τώρα για τα bold ασε καλύτερα γιατί η γεύση της ήττας συνοδεύει εσένα.
Οσο για το αλκοολ και την σιδεριά μου τι να σου πω ρε μαύρε? τι να σου πω?
Πήγαινε να κλάψεις σε καμιά γωνιά.