ο δρομος της επιστροφης.....

Reaction score
0
.... βέβαια το ταξίδι θα ξαναρχίσει όταν ..... οταν βαρεθείς την "Πηνελόπη". Αν αυτό δεν γίνει τότε πρέπει να το χαρείς, τελικά αυτός είναι ο σκοπός, και να ξέρεις οτι στην πραγματικότητα σε ζηλεύουν πολλοί (για να μην πω όλοι)

Reaction score
1.380
mixalis kanakakis said:
δεν θελω να ειμαι hi-endας,ποτε δεν ηθελα και δεν θελω να αλλαξω ξανα μηχανημα.....
υπαρχει επιστροφη.....??????
Χωρις να εχω εμπειρια απο καπνισμα, θα ελεγα οτι το High End ειναι σαν το τσιγαρο. Ή το κοβεις "μαχαιρι" ή συνεχιζεις στην ιδια κατασταση. Θα μου πεις βεβαια, πως να το κοψεις οταν μπαινεις σε αυτο το site και σε παρεμφερη; Μοιραια λοιπον θα πρεπει να κανεις καποιες επιλογες και να κοψεις καποιες συνηθειες οπως το surfαρισμα σε sites που ασχολουνται με το αντικειμενο, αγορες περιοδικων του "χωρου", και πανω απ' ολα επισκεψεις σε εκθεσεις. Πιστευω οτι 9/10 ανθρωπους, οσο δυνατοι χαρακτηρες και να ειναι, αν συνεχισουν να κανουν κατι απο τα παραπανω, τοτε ειναι μοιραιο καποια στιγμη να "ξανακυλησουν". Εννοω τις αγορες, ανταλλαγες, κτλ. Και βεβαια ολα αυτα μας απομακρυνουν απο την αρχικη μας επιθυμια, να απολαμβανουμε τη μουσικη μεσα απο καλα μηχανηματα και οχι να απολαμβανουμε καλα μηχανηματα μεσα απο τη μουσικη!

Η ιδεα σου να αφιερωθεις στην μουσικη ειναι για μενα πολυ λογικη. Αυτο εχω κανει εγω εδω και δυο χρονια, οταν απεκτησα το ηχεια μου (ενεργα) τα οποια κατα πολυ μεγαλο ποσοστο χαρακτηριζουν τον ηχο του συστηματος μου. Οι διαφορες ηταν τοσο μεγαλες απο το προηγουμενο συστημα, που τελειως αυθορμητα υπηρξε μια ωθηση να μεγαλωσω την δισκοθηκη μου. Σε καποιο σημειο το παρακανα για να πω την αληθεια με τις παραγγελειες των δισκων, αλλα δε πειραζει. Οι δισκοι μενουν για παντα.

Εχω ακουσει τον ενισχυτη σου με τα Kharma CE 3.2 Reference και μπορω να πω οτι αν ειχα αυτο το συστημα θα εκλεινα τα ματια μου για τα επομενα εικοσι χρονια και το μονο που θα εκανα θα ηταν να απολαμβανω το συστημα μου με μουσικη. Οσοι εχουμε ασχοληθει με το "αθλημα", ξερουμε οτι τελειο συστημα δεν υπαρχει, κανενα συστημα δεν αποδιδει στο ιδιο βαθμο ολα τα ειδη μουσικης. Απο καποια στιγμη και μετα οι βελτιωσεις που παιρνουμε ειναι σε μικρο βαθμο, χωρις ομως να συμβαινει το ιδιο και με τα χρηματα που δινουμε. Προσωπικα εχω ηρεμησει παρα πολυ σε αυτα τα ζητηματα, πιστευω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη απο το να δινω ολα μου τα χρηματα για καλυτερο ηχο. Αν πουλαγα τα ηχεια μου, θα πηγαινα σε πολυ φθηνοτερο συστημα, καλη η εμπειρια που αποκομιζω αλλα δεν το ξανακανω.

Ευχομαι να συνεχισεις να ακους μουσικη.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τί να πώ καί εγώ, πού ο γιατρός με έστειλε στήν αυτοκτονία. Λοιπόν εξετάσεις σέ ανηχοηκό θάλαμο κτλ.
Απάντηση, τό δεξί αυτί πιάνει 8000 hertz , καί to αριστερό 4000 !!!!!
Στις χαμηλές είμαι εντάξη!!

Reaction score
2
kostas said:
mixalis kanakakis said:
δεν θελω να ειμαι hi-endας,ποτε δεν ηθελα και δεν θελω να αλλαξω ξανα μηχανημα.....
υπαρχει επιστροφη.....??????
Χωρις να εχω εμπειρια απο καπνισμα, θα ελεγα οτι το High End ειναι σαν το τσιγαρο. Ή το κοβεις "μαχαιρι" ή συνεχιζεις στην ιδια κατασταση. Θα μου πεις βεβαια, πως να το κοψεις οταν μπαινεις σε αυτο το site και σε παρεμφερη; Μοιραια λοιπον θα πρεπει να κανεις καποιες επιλογες και να κοψεις καποιες συνηθειες οπως το surfαρισμα σε sites που ασχολουνται με το αντικειμενο, αγορες περιοδικων του "χωρου", και πανω απ' ολα επισκεψεις σε εκθεσεις. Πιστευω οτι 9/10 ανθρωπους, οσο δυνατοι χαρακτηρες και να ειναι, αν συνεχισουν να κανουν κατι απο τα παραπανω, τοτε ειναι μοιραιο καποια στιγμη να "ξανακυλησουν". Εννοω τις αγορες, ανταλλαγες, κτλ. Και βεβαια ολα αυτα μας απομακρυνουν απο την αρχικη μας επιθυμια, να απολαμβανουμε τη μουσικη μεσα απο καλα μηχανηματα και οχι να απολαμβανουμε καλα μηχανηματα μεσα απο τη μουσικη!

Η ιδεα σου να αφιερωθεις στην μουσικη ειναι για μενα πολυ λογικη. Αυτο εχω κανει εγω εδω και δυο χρονια, οταν απεκτησα το ηχεια μου (ενεργα) τα οποια κατα πολυ μεγαλο ποσοστο χαρακτηριζουν τον ηχο του συστηματος μου. Οι διαφορες ηταν τοσο μεγαλες απο το προηγουμενο συστημα, που τελειως αυθορμητα υπηρξε μια ωθηση να μεγαλωσω την δισκοθηκη μου. Σε καποιο σημειο το παρακανα για να πω την αληθεια με τις παραγγελειες των δισκων, αλλα δε πειραζει. Οι δισκοι μενουν για παντα.

Εχω ακουσει τον ενισχυτη σου με τα Kharma CE 3.2 Reference και μπορω να πω οτι αν ειχα αυτο το συστημα θα εκλεινα τα ματια μου για τα επομενα εικοσι χρονια και το μονο που θα εκανα θα ηταν να απολαμβανω το συστημα μου με μουσικη. Οσοι εχουμε ασχοληθει με το "αθλημα", ξερουμε οτι τελειο συστημα δεν υπαρχει, κανενα συστημα δεν αποδιδει στο ιδιο βαθμο ολα τα ειδη μουσικης. Απο καποια στιγμη και μετα οι βελτιωσεις που παιρνουμε ειναι σε μικρο βαθμο, χωρις ομως να συμβαινει το ιδιο και με τα χρηματα που δινουμε. Προσωπικα εχω ηρεμησει παρα πολυ σε αυτα τα ζητηματα, πιστευω οτι υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη απο το να δινω ολα μου τα χρηματα για καλυτερο ηχο. Αν πουλαγα τα ηχεια μου, θα πηγαινα σε πολυ φθηνοτερο συστημα, καλη η εμπειρια που αποκομιζω αλλα δεν το ξανακανω.

Ευχομαι να συνεχισεις να ακους μουσικη.
Κωστα οντως καπως ετσι αισθανομαι,,το ιντερνετ δεν μπορω να το κοψω μαλλον θα κανω μια αρχη απο τα περιοδικα και τις ακροασεις...παιδια θα ερχομαι στις ακροασεις και θα καθομαι στο μπαλκονι για κανα τσιγαρο...... :lol:...θα τα λεμε μετα τρωγοντας....... :lol:

Reaction score
2
MAD said:
Τί να πώ καί εγώ, πού ο γιατρός με έστειλε στήν αυτοκτονία. Λοιπόν εξετάσεις σέ ανηχοηκό θάλαμο κτλ.
Απάντηση, τό δεξί αυτί πιάνει 8000 hertz , καί to αριστερό 4000 !!!!!
Στις χαμηλές είμαι εντάξη!!
τι εννοεις πιανει..??

Reaction score
3.574
παιδιά ήρεμα. Ο Κανακάκης σας κάνει πλακα. Απλά θέλει να αποφύγει την κοντρα με τον Dared VP-805.

Ας γίνει πρώτα η κόντρα και μετά βλέπουμε.

Το ποίημα του ADoherty ήταν εκπληκτικό.

O Aναμουρλιδης αν ποτέ αποφασίσει για τα καλώδια ηχείων, εγώ θα παρατήσω το άθλημα.

Ακροάσεις θα γίνουν πολλές.

Ζήτω το κοινωνικό Hi-End.

O ήχος θα βγεί νικητής. Γουστάρουμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε από ευχαρίστηση.

Μην ξοδεύετε ασκοπα τα χρηματά σας, αυτό ναι .

Reaction score
3.574
Πολλές φορές προσπάθησα να τα παρατήσω. Να ξέρατε πόσο βαρετή είναι η ζωή χωρίς μουσικη και χωρίς τα μηχανήματα που την αναπαράγουν.

Ελπίζω στον άλλο κόσμο να καναγίνω χαΙφιντελάς, έστω και πανελάκιας.

Πλουτίστε τη δισκοθήκη σας . Μη δίνετε πολλα χρήματα στα ψηφιακά.

Sex , μόνο όταν το γουστάρετε πραγματικά. Μην το κάνετε με αλανιάρες κότες.

Reaction score
3.574
Μιχάλη, σκοπός είναι να διασκεδάζουμε. Απλά τώρα το καλοκαίρι είναι καλυτερα να κάνουμε περισσότερο κοινωνικό Hi-End.

Reaction score
298
Ο χαϊεντάς διασκεδάζει μόνο με έναν τρόπο: μετρώντας τα βιολοντσέλλα.

Reaction score
7
Μιχαλη... Εγω ειμαι μαζι σου.
Η μουσικη ειναι απολαυση, και...
"Μακαριοι οι ακούοντες μουσικην μετά παρασιτων, αδιαφορωντας γι αυτα"!

Χθες μια συναδελφος που ακουγε μουσικη απο ενα ραδιοφωνακι μεγεθους σπιρτοκουτου με ακουστικα φτηνα, ερχεται και μου βαζει το ενα ακουστικο στο αφτι. Επαιξε κατι απο Floyd και εκεινη το απολαμβανε. Ξεροντας οτι μου αρεσουν οι PF ηρθε για να το ακουσω και εγω. Και εγω της λεω "Ωχ, αυτο εχει παρασιτα!!!"

Μολις τωρα και διαβαζοντας αυτο που γραφεις καταλαβα οτι -αν και δεν ειμαι του ΗΕ- εχασα τη μουσικη.... εχασα τη στιγμη εκεινη της απολαυσης...

Ουπς!!! Γραφω στην ΗΕ κατηγορια :shock:

Reaction score
2
το ξερω οτι πολλοι νομιζετε οτι αυτο μπορει να ειναι απλα ενα διαλλειμα.....δεν λεω οχι...ισως και να ειναι......
μπορει ομως να ειναι και οριστικο....το εχετε σκεφτει αυτο???γιατι οχι.....
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...?Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..... :D

Reaction score
3
Γιώργο,μην ξεχνάς ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει παντού.
Η παραφωνία,είναι παραφωνία,είτε είναι μουσική,είτε εικόνα,ακόμη και στα ορθογραφικά λάθη,που στο τελευταίο είμαι αρχηγός... :lol:

Reaction score
1.380
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Η μουσικη ειναι απολαυση, και...
"Μακαριοι οι ακούοντες μουσικην μετά παρασιτων, αδιαφορωντας γι αυτα"!
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα. Να απολαμβανουμε την μουσικη ανεξαρτητως μουσικου αναπαραγωγεα. Μια καλη συνθεση δεν μπορει να μειωθει απο κακη παραγωγη/κοπη, ουτε απο κακο συστημα. Το μεγαλειο της θα ακουστει, ειτε απο ραδιοφωνακι ειτε απο Gryphon + Kharma. Θυμαμαι πριν 15 χρονια που μαζι με φιλους ψαχνομασταν σε διαφορα ειδη μουσικης και οργανα (μουσικα). Καποιοι εντυπωσιαζονταν απο fusion ή μεταλλαδες κιθαριστες. Οι συνηθεις ατακες ηταν, "ακου παραγωγη, ακου τι παιζει" κτλ. Απο τοτε εχω την αποψη, οτι προτιμω τα τρια ακορντα των Ramones με μετρια παραγωγη, παρα μια 10λεπτη φλυαρια με γυαλισμενη παραγωγη.

Ας ψαξουμε για την ουσια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members