οppo 93

Reaction score
38
Απάντηση: οppo 93

Το ντολαρ σημερα εχει 1,29250 ( alpha bank ).
Για μπες και κανε μια εικονικη αγορα....
Θα δεις οτι εχεις να δωσεις κι αλλα.
...

Τελικο ποσο = 763,91

Στην Ευρωπη κοιστιζει 699 , με 19% ΦΠΑ, το ιδιο και στην Ελλαδα, ενω αν βαζαμε τη διαφορα του ΦΠΑ θα επρεπε να παει στα 722,50.
Αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη, μπορεις να το παρεις με προ-αγορα 650. Ενω στη μαμα Αγγλια θα το πληρωσεις 527 λιρες, δηλ. 631 ευρω με 17.5% ΦΠΑ, δηλ περιπου 660 ευρω.

Μη με κανετε καθε φορα που εχουμε νεο προιον να προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Μιλησε κανενας για τα wireworld που πουλαω πολυ πιο φτηνα απο ολη την Ευρωπη, η για τα ada....και μου βαζουν και χερι οι απ εξω.....
απο , δεν απευθυνονται για σενα στην τιμη, αλλα για την πανευρωπαικη
απο εκει και μετα τα wire σε εικονα ακομα οδηγουν ,
στο 93 τωρα
οταν μπορεσω θα εχουμε και φωτο................
+1 Aργύρη

Αποστόλη δεν τίθεται θέμα για την τιμή που έχεις ορίσει, άλλωστε είναι σχεδόν ίδια με την Ευρωπαική και εδώ έχουμε άλλο ΦΠΑ, μεγαλύτερο.

Τα μηχανήματα η Οppo EU δεν τα εισάγει από την Αμερική για να εμπλέκονται μεταφορικά κτλ... Όπως οι Αμερικάνοι, έτσι κι εμείς στην Ευρώπη τα παραλαμβάνουμε απευθείας από τον τόπο κατασκευής... δεν αλλάζει τίποτα σε αυτό!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που αιτιολογούν την διαφορά τιμής (δεν είναι της ώρας, ούτε μπορώ να γνωρίζω σίγουρα τι σκέφτηκαν), αλλά σε καμία περίπτωση δεν την δικαιολογούν!

Τσπ... ας όψεται που ο ανταγωνισμός αριθμεί 0 συσκευές και ίσως χειρότερη εικόνα-ήχο από συνδιασμό συσκευών (αυτό θέλει πιο πολύ ψάξιμο, μιας και βλέπω ότι με τον Αrgi πρώτα θα γεννήσουμε και μετά θα μάθουμε τις εντυπώσεις του για τις δυνατότητες της συσκευής αλλά και συγκριτικά με άλλες που έχουν περάσει από τα χέρια του...:116:)

Αν βρεις χρόνο argi και μας κάνεις την τιμή να το αξιολογήσεις, πες μας και πόσο αθόρυβο είναι το drive του και πως τα πάει σε αναπαραγωγή media files (κυρίως mkv, m2ts και flac από εξωτερικό HDD ή δίκτυο...) Ελληνικοί υπότιτλοι και iso files απ' όσο γνωρίζω δεν παίζουν ακόμα... έτσι δεν είναι?

Reaction score
10
Νικο,

Τα player ερχονται απο το εργοστασιο στο Hong Kong, οπου τα μεταφορικα ειναι πολυ μεγαλυτερα. Για το λογο αυτο και ερχονται με το καραβι.
Η αεροπορικη παραγγελια σε μενα κοστισε περιπου 20 λιρες παραπανω ανα τεμαχιο.
Οσον αφορα δασμους και τα υπολοιπα δεν αλλαζουν.

Και στην Αμερικη και στο Καναδα κανανε παραπονα για τα μεταφορικα, οπου ανθρωπος το πληρωσε 570 δολ περιπου στο Καναδα.
Οι μεταφορικες εχουν αγριεψει πολυ παγκοσμιως.
Στην Ελλαδα μια απ ολες ζητησε 55 ευρω για να παει ενα 83 στη Β.Ελλαδα.
Αμα θες κανε κι αλλιως...το ταχυδρομειο ειναι πιο φτηνο αλλα κανεις το σταυρο σου. Πριν 2 χρονια ο μεταφορεας παρεδωσε το player, πηρε την αντικ/λη και την εκανε με ολο το ταμειο. Εγω εκανα περιπου 6 μηνες να παρω τα λεφτα.

Τελος παντων, αυτη ειναι η τιμη και μ αυτη θα πορευτουμε.

Μακαρι να ειχε 500 ευρα , να σας εβαζα ολους στη γραμμη με χαρτακια με αριθμους προτεραιοτητας σαν τις τραπεζες.
Να δεις τι χαρα θα καναμε ολοι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δοκιμαστούν:
Iso(για να δούμε αν θα δούμε τίποτα)
BDMV
MTS
TS
M2TS
Και ένα mkv με 16reframes

Reaction score
38

Καμία αντίρρηση Αποστόλη... προσωπικά έχω πληρώσει για ένα DAC από τη κίνα ανάλογα ποσά (μάλιστα μου το σταμάτησαν και στο τελωνείο...τςπ άλλη ιστορία...)

Γνωρίζω τι συμβαίνει με τα μεταφορικά.

Αυτό που λέω είναι ότι τα ίδια μεταφορικά πληρώνουν και οι αμερικάνοι και οι καναδοί που παραλαμβάνουν και αυτοί από Hong Kong...

Όμως η Oppo USA το κοστολογεί 500USD!!! ενώ η Οppo EU ζητάει σχεδόν διπλάσια τιμή!

Πόση διαφορά να έχει ο εκτελωνισμός Αμερικής και ευρώπης βρε Αποστόλη???

Εντάξει..., δεν είναι ίδια η αγορά... και στην απέναντι όχθη ουσιαστικά προμοτάρουν το BluRay ενώ στην ευρώπη κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου... σε λίγο οι άλλοι θα βλέπουν ολογράμματα και εμείς ακόμα DVD...

Επίσης έχουμε δει το ίδιο σενάριο (υπερκοστολόγης συσκευών σε σχέση με άλλες αγορές) και από άλλες εταιρείες.

Είναι και νέο το ευρωπαϊκό κατάστημα... κάπως πρέπει να βγάλει τα έξοδα... και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον...

Πρέπει να γίνει αναγνωρίσιμο το όνομα πέραν από όσους ασχολούμαστε με το AV - marketing από την αρχή, διαφημιστικά έξοδα, δικαιώματα κτλ.

Και πάλι όμως η πανευρωπαική μέση τιμή δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 600Ε (ΙΜΟ)...

Πιστεύω ότι όντως με μια τιμή κάτω από 600Ε οι παραγγελίες θα ήταν πολλαπλάσιες από αυτό που θα πετύχει... Θα δούμε!

Ελπίζω πάντως να το καταλάβουν και να μην κάνουν κάτι αντίστοιχο με το 95...
Απ' ότι έχω πληροφορηθεί αναμένεται στα 1000 USD στην αμερική, οπότε με την ίδια λογική πάμε για 1500Ε (!!!) εδώ...
Γνώμη μου είναι πως θα καταλάβουν σύντομα, ότι δεν μπορεί να περπατήσει έτσι και θα ορίσουν μια τιμή γύρω στα 1200Ε...

Για μένα, θέλω να με πιστέψεις, δεν υπάρχει θέμα... Σε αυτή τη τιμή το ανέμενα... αυτή η τιμή ήρθε. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε πολλούς χτυπάει άσχημα η διαφορά τιμής!

Αν επιβεβαιωθούν όσα διαβάζω + αυτά που ρώτησα παραπάνω, μόλις διαβάσει ελληνικούς υποτίτλους το παράγγειλα! (τελικά θα προτιμήσω το 93+το υπάρχων εξωτερικό DAC για να μπορώ να αναβαθμίζω τον δικάναλο όποτε θέλω και θα παίξει με HDMI στον ΑV μου...)

Πιστεύω ότι θα τα πούμε και από κοντά σύντομα!

:605:

Reaction score
152
Βρε Αποστολε,βρε Αποστολε.....
δεν τα βαζω μαζι σου,προς Θεου.....
απλα λιγουρευομαι τα προνομια σε πολλα πραγματα που απολαμβανουν οι πολιτες που ζουνε στον πλανητη Αμερικη.....

τα βλεπω καθημερινα στο ιντερνετ και σκιζω τα ρουχα μου βριζοντας.....:114:

Reaction score
38

Θα κάνετε συγκέντρωση βρε? Αν βρω χρόνο, χωράω σε καμιά γωνίτσα? Δεν θα ενοχλήσω καθόλου...

Reaction score
38
Απάντηση: Re: οppo 93

Βρε Αποστολε,βρε Αποστολε.....
δεν τα βαζω μαζι σου,προς Θεου.....
απλα λιγουρευομαι τα προνομια σε πολλα πραγματα που απολαμβανουν οι πολιτες που ζουνε στον πλανητη Αμερικη.....

τα βλεπω καθημερινα στο ιντερνετ και σκιζω τα ρουχα μου βριζοντας.....:114:
έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου... Τρελές διαφορές... Έχουν άλλα θέματα βέβαια (πολύ πιο σοβαρά) αλλά από ποικιλία και τιμές... άστα να πάνε!:623:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: οppo 93

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δοκιμαστούν:
Iso(για να δούμε αν θα δούμε τίποτα)
BDMV
MTS
TS
M2TS
Και ένα mkv με 16reframes
Ξεχασες να δοκιμασεις 3D, Blu-ray, DVD, DVD-A, SACD, CD γιατι το 93 ειναι 3D Bluray player με multimedia δυνατοτητες.
Δεν ειναι media-player και δεν εχει 100 ευρω που ξεκινουν τα MP.
Και μη προσπαθησεις να το συγκρινεις με ΜΡ γιατι δεν υπαρχει μετρο.

Παρ'ολα αυτα, αν δεν εχετε δει το media file support :

FLAC Support
Encode version
ver1.2.0 ( tested and working with ver1.2.1 )
Channels
Supports 2 channels and 5.1 (6) channels
Sampling rate
88.2KHZ,176.4kHz,192kHz,
8kHz,16kHz,22.05kHz,24kHz,32kHz,44.1kHz,48kHz,96kHz
Bit rate
24-bit/192Khz (stereo) and 24-bit/96Khz (multi-channel)

Reaction score
10
Are .iso files or Blu-ray or DVD directory structures supported on external media?
No.
At least one DLNA server, PS3 Media Server, supports DVD .iso files and directory structures.
I have not tried it myself, but I am told that Blu-ray HDMV folders can be copied into an AVCHD directory, which can be played.

Απο το wiki.oppodigital

Does it support Blu-ray ISO files on HDD?
No. ISO will NEVER be added to OPPO's line of players. ( το NEVER ειναι με κεφαλαια γιατι η oppo ΠΟΤΕ δεν θα βαλει πραγματα που συνδεονται με παρανομα downloads. θα μου πεις τα αλλα τι ειναι...αυτα εχουν οι νομοι στο αμερικα...

OPPO Wiki FAQ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Αποστόλη τα φυσικά δισκάκια τα αφήνω στην δικαιοδοσία του Αργύρη.
3D δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε γιατί δεν έχουμε και ανάλογο προβολικό μέσο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

το 95 απο οτι λεει το αστραλεζικο φουμ θα παει σε σκαρτο 1000ρικο αστραλιας.Πιστευω απο τριτη να εχουμε κανα σοου στην υπογα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

μετα απο καποιο ικανοποιητικο χρονικο διαστημα με το 93 ειδα

1 σε ηχο ?!!!! εικονα γονατιζει το εξαιρετικο Pioneer 91

2 στο πανω δεξι σημειο ζεστενεται , και απο οσο εχω δει σε φωτο ειναι και αναλογα φτιαγμενο απο μεσα ωστε να μην χρειαζεται ανεμιστηρα.Βεβαια σχεδον ιδιο ειναι και το μεγαλο αδερφακι του , εκεινο ομως φορα ανεμιστηρκι.

3 στο ριμουτ του κολλανε ευκολα τα πληκτρα του.
Βεβαια ειναι φωτιζομενο και εχει πολλα tools επανω του.

4 φορτωνει πιο γρηγορα απο καθε τι αλλο δεχεται δισκακι.

5 σε dvd upscaling νομιζω οτι ειναι λιγο χειροτερο του 91

6 Το ποσο που ζητα ειναι αστειο μπροστα σε αυτα που προσφερει.

7 Αυτο που μενει ειναι να δουμε ποσο αξιοπιστο ειναι σε βαθος χρονου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead