πάλι τα ίδια

Reaction score
1
Μου αρεσει πολυ το σημειο που λεει οτι δεν ειχε το ιδιο προβλημα στο hd-dvd add-on του 360. Περιεργο μιας και η ταινια στην οποια ειχε προβλημα, βγαινει μονο σε Blu-Ray. Aλλο σημειο που μου αρεσει πολυ, ειναι αυτο που λεει οτι θελει μονο Blu-Ray player και οχι ps3 με ολα αυτα τα παραπανω που προσφερει. Περιεργο για ατομο που η επαφη του με το Blu-Ray προερχεται απο drive για pc(δεν λεει ποιο...) και, η επαφη του με hd-dvd apo to add-on για το 360. Ακουγεται πολυ hi-endas.Φυσικα υπαρχει και αλλο σημειο που μου αρεσει στα λεγομενα του τυπακου. Aυτο ειναι το σημειο που λεει οτι μεταξυ αλλων, μεγαλο προβλημα για το Blu-Ray, αποτελει το γεγονος οτι το παραγουν πολλοι κατασκευαστες! Δεν ηξερα καν οτι ειναι μειονεκτημα αυτο. ευτυχως με ενημερωσε ο τυπακος.Επισης λεει και το αλλο φοβερο. παραλληλιζει το Blu-Ray και το hd-dvd με το PC και το Mac αντιστοιχα λεγοντας οτι το δευτερο δουλευει παντα αν γραφει πανω Mac. το PC ομως δεν εχει κοινο προτυπο αρα ειναι καλο μονο για τους ψαγμενους της τεχνολογιας. Βαθυστοχαστο και ακριβες σχολιο...Τελος ο φιλος μας, το hd-dvd fanboy, θελει να μας πεισει οτι δεν προσπαθει να τα χωσει στο Blu-Ray(γιατι επενδυσε στο format...) το οποιο τον απογοητευει με τη πρωτη του επαφη. Κι ολο αυτο επειδη μιλαει για καποιο ελαττωματικο δισκακι. φοβερα χρησιμη η βοηθεια του...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat