''παιδικες ασθενειες'' της τεχνολογιας LCD,για ποσο ακομα?

Reaction score
14
Πάντως έτσι για τη συζήτηση έχω να πω ότι πρίν πάρω την 46X3500, η πρώτη μου επιθυμία ήταν KURO LX 508. Αλλά με το νέο σύστημα των Platinum dealers, κάπως εκνευρίστηκα.
Όλα ήταν σύνεφο. Τιμή 5700 ακατέβατα, χωρίς βάση και χωρίς ηχεία (σύνολο 6300 €) και σε θέματα εγγύησης απόλυτο σύνεφο, χωρίς έντυπη περιγραφή εγύησης από τον μοναδικό Platinum dealer στην Κρήτη. Όταν του συζήτησα την χρήση με Η/Υ και το θέμα εγγύσης, ήταν κάθετος << Η TV δεν προορίζεται για τέτοια χρήση >>. Στήν ουσία ήταν και λίγο άσχετος.
Αντικειμενικά πολλά ''φράγκα'' για τηλεόραση.
Ειδικά μάλιστα όταν έρχονται εξελίξεις, όπως αναφέρεις κι εσύ.
Εαν δε, λάβει υπόψιν κανείς και τον ιδιαίτερα ''στριφνό'' αντιπρόσωπο...καλά έκανες και δεν ψώνισες. (κατά την ταπεινή μου γνώμη)

Με την τιμή της KURO έπερνα δύο SONY. Αυτή είναι μια σοβαρή οικονομική παράμετρος (ανάλογα με την τσέπη βέβαια).

Τι λες τώρα!
Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι η διαφορά των 2 τηλεοράσεων στην εικόνα είναι από αμελητέα έως ανύπαρκτη...και το ότι η x3500 είναι Full HD, πολύ καλά έκανες και πήρες την Sony.

Reaction score
14
και το αστείο είναι οτι θα εδινες 6300 και σε 2 μήνες θα είχε βγεί η ΝΕΑ ΚΟΥΡΟ με καλύτερο σΚΟΥΡΟ και φυσικά θα ελεγες καλά βρέ κανένας καλοθελητής δεν με προειδοποιούσε πρίν????

Reaction score
0
Απάντηση: ''παιδικες ασθενειες'' της τεχνολογιας LCD,για ποσο ακομα?

Πολλες φορες η τεχνολογια δεν συμβαδιζει στα επι μερους τμηματα της.Δηλαδη αλλη χρονικη εξελιξη εχουν οι επεξεργαστες αλλη το λογισμικο,αλλη τα πανελ,αλλη οι εξωτερικοι προμηθευτες των εταιριωνκ.λ.π.με αποτελεσμα να εχουμε ολα αυτα τα προβληματα.Ας μη ξεχναμε επισης τα κολπα και τις πολιτικες της καθε εταιριας...

SOL

Reaction score
0
Τελικα για μενα η χρηση τομη ειναι να εχεις μια φτηνη plasma 42'' καπου στα 800 ευρω για καθημερινη χρηση ελληνικων καναλιων και προσεχτικη χρηση ως PC monitor, και ενα προτζεκτορα οσο το δυνατο πιο ακριβο/καλο για θεαση ταινιων.Προς εκει προσανατολιζομαι εγω και σιγα σιγα μαζευω καποια χρηματα στην ακρη.
Το θεμα ειναι ποσοι μπορουν να διαθεσουν τοσα χρηματα,σιγουρα λιγοι.Εγω μπορει και να καταφερω το στοχο μου και σε 2 χρονια!
Α ρε SONY VW-200 σου ερχομαι.....(ωσπου να σου ερθω δηλαδη σιγουρα θα εχει βγει VW-400 για να μην πω VW-500!!!)

Reaction score
14
Και 10 sony να πάρεις, εικόνα KURO δεν πρόκειται να δεις.
Φίλτατε, σε 1-2 χρονάκια θα βλέπουμε Kuro και θα γελάμε.
Όχι βέβαια και οι ιδιοκτήτες τους.
Αυτοί θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για το ...μισό αυτοκίνητο που δαπάνησαν για να αποκτήσουν μια...ξεπερασμένη μέτρια (πλέον)τηλεόραση.

HV

Reaction score
0
preve οσοι εχουν τα λεφτα για να παρουν ανετα μια KURO σε 2 χρονια θα εχουν παλι την αντιστοιχη KURO της εποχης.......

Reaction score
14
preve οσοι εχουν τα λεφτα για να παρουν ανετα μια KURO σε 2 χρονια θα εχουν παλι την αντιστοιχη KURO της εποχης.......
Μάλλον το θέμα δεν είναι οικονομικό.

Είναι περισσότερο θέμα...στάσης απέναντι στα πράγματα.

(Ξεφύγαμε πολύ όμως. Dream μάζεψε μας!)

Reaction score
14
ερχόμαστε πάλι στο ποιός θα αγόραζε μαι ΚURO?

ενας χαιεντάς?

ενας πλούσιος αλλά ασχετος? Που εχει καλούς συμβουλάτορες?

ενας πλούσιος χομπίστας γνώστης και με καλό γούστο?

ενας fashion victim που απλά ακουσε οτι είναι οι καλύτερες?

ενας φτωχός πλήν όμως λάτρης του τέλειου που εχει ακλό πιστωτικό όριο στην κάρτα του?

Εγώ πάντως όχι...

Πολλά λεφτά για 10% περίπου βελτίωση χρωματικής απόδοσης και καλύτερου μάυρου.
Πολλά λεφτα και δεν είναι κάν full HD.
Υπερβολικά ακριβή τιμή για ενα προιόν που σε όλες τις άλλες μάρκες εχει πέσει 50% μέσα σε ενα χρόνο.

στο θέμα μας τώρα,

Πότε βλέπετε οτι οι LCD θα γίνουν ταχύτερες και θα αποδίδουν την ίδια εικόνα με τις PLASMA? ειδικά τώρα που διάβασα οτι οι νέες PLASMA Panasonic 11ης γενιάς εχουν και μικρότερη κατανάλωση ρευματος και διάρκεια ζωής 100,000 ώρες να δώ τι λόγο θα προβάλει κανείς για να μήν αγοράσει πλάσμα κάποιος.

Reaction score
0
Τελικα για μενα η χρηση τομη ειναι να εχεις μια φτηνη plasma 42'' καπου στα 800 ευρω για καθημερινη χρηση ελληνικων καναλιων και προσεχτικη χρηση ως PC monitor, και ενα προτζεκτορα οσο το δυνατο πιο ακριβο/καλο για θεαση ταινιων......
Συμφωνώ και εγώ με τον Sol.
Ειδικά τώρα που με ενα διχιλιαρο
έχεις με το προβολι σου
απο 90 ίντσες και πάνω σπιτι σου
να φφχαριστηθεις τον τζεμις μποντ σου
και μετα ανοίγεις την tv του χιλιαρικου σου
να δεις την Μαρία την άσχημη που εγινε όμορφη.
Εννοείται με κάποιες εκπτώσεις σην ποιότητα
αλλά για σκεφτείτε τι ποιότητα
αλλά και πόσες απο τις παραπάνω επιλογές
αγόραζε καποιος πριν 2 χρονιά με τα ιδία λεφτά ?
Απο κει και περα ισχύουν τα
1) οτι πληρώνεις παίρνεις και
2) οι συσκευές δεν θεωρούνται επένδυση .

Reaction score
0
Φίλτατε, σε 1-2 χρονάκια θα βλέπουμε Kuro και θα γελάμε.
Όχι βέβαια και οι ιδιοκτήτες τους.
Αυτοί θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ για το ...μισό αυτοκίνητο που δαπάνησαν για να αποκτήσουν μια...ξεπερασμένη μέτρια (πλέον)τηλεόραση.
Η τεχνολογία δε σταματάει να προοδεύει και όποιος δεν μπορεί να το αποδεχθεί αυτό δεν έχει κανένα λόγο να αγοράσει κάτι τόσο ακριβό. Όπως επίσης δεν έχει κανένα λόγο να αγοράσει κάτι τόσο ακριβό αυτός που για το 200% της τιμής μιας καλής TV που ζητάει η KURO περιμένει 200% καλύτερη εικόνα. Καλώς ή κακώς δε δουλεύει έτσι το σύστημα σε καμμία γκάμα προϊόντων...

Οι σημερινές Kuro δεν θα πάψουν ποτέ (μέσα στο όριο του "προσδόκιμου ζωής" τους) να είναι, με απόλυτα κριτήρια, εξαιρετικές τηλεοράσεις. Με σχετικά κριτήρια είναι αναμενόμενο ότι σε 2 χρόνια δεν θα είναι πια κορυφαίες και ότι πολλές θα τις έχουν φτάσει και θα τις έχουν ξεπεράσει (αν και δε νομίζω ότι τηλεοράσεις του χιλιάρικου θα έχουν ποτέ ανάλογη ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα).
Οπότε τίθεται το ερώτημα για κάθε υποψήφιο αγοραστή της Kuro αν θέλει να πληρώσει τα διπλά χρήματα για να έχει σήμερα την εικόνα που οι άλλοι θα έχουν δύο χρόνια μετά. Είναι δηλαδή περισσότερο θέμα νοοτροπίας παρά λογικής απόσβεσης των χρημάτων που δαπανήθηκαν. Όπως σωστά λέει ο HV αυτός που παίρνει τώρα την Kuro σε δύο χρόνια πιθανόν να ξαναπάρει την αντίστοιχη Kuro.
Ή απλά θα είναι ευχαριστημένος με την τηλεόρασή του και δε θα ψάχνεται στα forum για το αν κάποια την ξεπέρασε, που είναι και το υγιές κατά τη γνώμη μου.

Reaction score
1
ερχόμαστε πάλι στο ποιός θα αγόραζε μαι ΚURO?

ενας χαιεντάς?

ενας πλούσιος αλλά ασχετος? Που εχει καλούς συμβουλάτορες?

ενας πλούσιος χομπίστας γνώστης και με καλό γούστο?

ενας fashion victim που απλά ακουσε οτι είναι οι καλύτερες?

ενας φτωχός πλήν όμως λάτρης του τέλειου που εχει ακλό πιστωτικό όριο στην κάρτα του?

Εγώ πάντως όχι...

Πολλά λεφτά για 10% περίπου βελτίωση χρωματικής απόδοσης και καλύτερου μάυρου.
Πολλά λεφτα και δεν είναι κάν full HD.
Υπερβολικά ακριβή τιμή για ενα προιόν που σε όλες τις άλλες μάρκες εχει πέσει 50% μέσα σε ενα χρόνο.
εγω παντως την πηρα
και δεν το μετανοιωσα
και ας μην ειναι fullhd
μετα απο 3 σαμσουνγκ πλασμα 50 ιντσες οι οποιες και οι 3 ειχαν προβλημα κατεληξα στη κουρο.
δεν εχει καμμμια σχεση η μια με την αλλη.
ουτε σε κινηση, ουτε σε χρωματα.
και τοκαλυτερο ειναι οτι ευτυχως που την αλλαξα κ δεν πηρα full hd
σε sd ειναι μερα με νυχτα
παιρνεις την καλυτερη lsd :107: 46x3500 me 2600-2700 `η την καλυτερη πλασμα 50` με 3000-3100?

Reaction score
14
παιρνεις την καλυτερη lsd :107: 46x3500 me 2600-2700 `η την καλυτερη πλασμα 50` με 3000-3100?
Παίρνεις μια PX80 στο ένα τρίτο ή στο μισό των χρημάτων (ανάλογα τις ίντσες) και με απόδοση σε απόσταση αναπνοής. (Κυριολεκτικά)

Reaction score
1
εγω παντως που ειδα στο σπιτι μου την kuro και την samsung 50596 full hd δεν εινααι σε αποσταση αναπνοης
εκτος εαν εννοεις τις ανασες που παιρνει ο στολτιδης μετα το 60-70 :)

Reaction score
14
εγω παντως που ειδα στο σπιτι μου την kuro και την samsung 50596 full hd δεν εινααι σε αποσταση αναπνοης
εγραψες!!!!!!

Reaction score
14
Καλοοοοό! :142::142::142:

Σε καμμία περίπτωση δεν μιλάω για Samsung. (άπαπα)
Η μόνη που πλησιάζει σε KURO είναι η Panasonic.

Reaction score
290
Απάντηση: ''παιδικες ασθενειες'' της τεχνολογιας LCD,για ποσο ακομα?

ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ -AN KAI ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ 50'' ΓΕΝΙΚΑ- ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ LG LF75 42'' FULL HD . ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Ανάλυση Οθόνης: 1920x1080p.με 60 καρέ το δευτερόλεπτο,Χρόνος Απόκρισης: 5ms(GTG),Αντίθεση: 10000:1, 3 x HDMI Ιnput (εκ των οποίων η μια αποκλειστικά για χρήση με Υ/Η).ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΩΛΙΣ 1126 ΕΥΡΩ ΑΠΟ E-SHOP.THN ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟVA+5.1 HXEIA PANASONIC KAI ΕXEI SUPER ΑΠΟΔΟΣΗ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ PLASMA THOMPSON 42'' ,ΠΑΛΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΕΒΑΙΑ (4 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ 2.400 ΕΥΡΩ....ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ..

Reaction score
0
Φίλτατε, βρίσκεις αυτήν την χρήση νορμάλ για μια τηλεόραση; :111: :121:

Τολμώ να πω ότι μου κανει κάτι σαν ...''άμα αφήσεις το αμάξι σου δεμένο στο λιμάνι (μέσα στην θάλασσα) για κανά μήνα θα σκουριάσει''. :609: :142:

Το desktop των windows το αφήνω να παίζει στο monitor του υπολογιστή μου. (και αυτό με screensaver black)
Στην τηλέοραση μου επιτρέπω να παίζει τις ταινίες μου ή απλά...τηλεόραση.

Για ...φωτιστικό...χρησιμοποιώ τα φωτιστικά μου και όχι την τηλεόραση.

Σχετικά με το image retention...αυτό δεν υπάρχει ή δεν είναι άξιο λόγου στα 11ης γενιάς πάνελ.

Σωστός...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm