παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

Reaction score
7.182
Απάντηση: παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

χρειαζεσαι απλα ενα οπτικο ψηφιακο καλωδιο για να στειλεις το σημα απο το wdtv στο v-dac.Kοστος απο 5 ευρω μεχρι ουτε και εγω ξερω ποσο.Γνωμη μου μην αγορασεις κατι πιο ακριβο απο 30 ευρω.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.254

Του συνδέεις την οπτική έξοδο στην αντίστοιχη είσοδο του V-Dac, και τα υπόλοιπα τα κάνεις με το τηλεχειριστήριο, βλέποντας στην οθόνη της TV. Ο δίσκος μπορεί να είναι συνδεδεμένος στη θύρα USB, ή σε κάποιον υπολογιστή, οπότε μπορεί να τον βλέπει μέσω Ethernet. Το manual είναι εδώ.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

Του συνδέεις την οπτική έξοδο στην αντίστοιχη είσοδο του V-Dac, και τα υπόλοιπα τα κάνεις με το τηλεχειριστήριο, βλέποντας στην οθόνη της TV. Ο δίσκος μπορεί να είναι συνδεδεμένος στη θύρα USB, ή σε κάποιον υπολογιστή, οπότε μπορεί να τον βλέπει μέσω Ethernet. Το manual είναι εδώ.
κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα και ευκολιες (αρχεια flac τουλαχιστον)
με στοιχειωδη οθονη εστω?

για να μην εχουμε συνεχως την τηλεοραση ανοιχτη ?

Reaction score
1.620
Απάντηση: Re: Απάντηση: παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

Νομίζω το STR83 θα σου κανει την δουλειά...

Reaction score
32

Εαν εχεις γνωσεις βγαλε μια ομοαξονικη ψηφιακη εξοδο στο wd και συνδεσε το με αντιστοιχο καλωδιο. Θα με θυμηθεις. Εαν δεν ξερεις απευθυνσου σε καποιον. Το εχω κανει και η διαφορα μεταξυ οπτικης και ομοαξονικης εξοδου ειναι μεγααααλη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Re: Απάντηση: παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

Τα divico,popcorn c 200 και dune.Αλλά δεν ξέρω τι πληροφορίες δείχνουν στην οθόνη τους.
Οπόυε μάλλον είναι καλύτερα να το συνδέσετε στην tv ή να πάρετε ένα μικρό monitor(100-120ε) και να κάνετε την δουλειάς σας.
Άλλη λύση είναι τα logitech

Reaction score
28
εαν υποθεσουμε οτι κατ'αντιπαραθεση σε ολα αυτα ,πηγαινω σε λυση ενος προσιτου lap-top αποκλειστικα για χρηση με μουσικη ,
τι προσοντα πρεπει να εχει αυτο ? τοσο σε μνημη -σκληρο δισκο-καρτα ηχου(νομιζω οτι εφ'οσον θα χρησιμοποιηθη εξοδος usb μαλλον με βοηθημα το m2tech για συνδεση με το v-dac δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο)η και σε τι αλλο?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: παντρεμα wdtvlive +v-dac ?

εαν υποθεσουμε οτι κατ'αντιπαραθεση σε ολα αυτα ,πηγαινω σε λυση ενος προσιτου lap-top αποκλειστικα για χρηση με μουσικη ,
τι προσοντα πρεπει να εχει αυτο ? τοσο σε μνημη -σκληρο δισκο-καρτα ηχου(νομιζω οτι εφ'οσον θα χρησιμοποιηθη εξοδος usb μαλλον με βοηθημα το m2tech για συνδεση με το v-dac δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο)η και σε τι αλλο?
Αποκλειστικά για μουσική.....τίποτα απολύτως!

Και εξηγούμαι:

- Σκληρό δίσκο: δεν σε ενδιαφέρει τι έχει εσωτερικά, θα έχεις ήδη εξωτερικό υποθέτω ή αν δεν έχεις προσανατολίσου προς τα εκεί λόγω ευχρηστίας και ασφάλειας

- κάρτα ήχου: το είπες μόνος σου, με το m2tech ή με την σύνδεση απ'ευθείας σε κάποιο USB-DAC δεν έχεις πρόβλημα ακόμα και με την πλήρη απουσία της

- Μνήμη: η αναπαραγωγή μουσικής είναι από τις πλέον light εργασίες, οπότε μία τυπική μνήμη σε καλύπτει.

Γνώμη μου: ούτε καν laptop. Ένα οικονομικό netbook που θα σου εξοικονομήσει και χώρο, πέρα από χρήμα, και είσαι μια χαρα.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.515
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90