Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα και ευκολιες (αρχεια flac τουλαχιστον)Του συνδέεις την οπτική έξοδο στην αντίστοιχη είσοδο του V-Dac, και τα υπόλοιπα τα κάνεις με το τηλεχειριστήριο, βλέποντας στην οθόνη της TV. Ο δίσκος μπορεί να είναι συνδεδεμένος στη θύρα USB, ή σε κάποιον υπολογιστή, οπότε μπορεί να τον βλέπει μέσω Ethernet. Το manual είναι εδώ.
Νομίζω το STR83 θα σου κανει την δουλειά...κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα και ευκολιες (αρχεια flac τουλαχιστον)
με στοιχειωδη οθονη εστω?
για να μην εχουμε συνεχως την τηλεοραση ανοιχτη ?
μπορειτε να γινετε λιγο σαφεστερος τι ειναι το str83?Νομίζω το STR83 θα σου κανει την δουλειά...
Τα divico,popcorn c 200 και dune.Αλλά δεν ξέρω τι πληροφορίες δείχνουν στην οθόνη τους.κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα και ευκολιες (αρχεια flac τουλαχιστον)
με στοιχειωδη οθονη εστω?
για να μην εχουμε συνεχως την τηλεοραση ανοιχτη ?
Αποκλειστικά για μουσική.....τίποτα απολύτως!εαν υποθεσουμε οτι κατ'αντιπαραθεση σε ολα αυτα ,πηγαινω σε λυση ενος προσιτου lap-top αποκλειστικα για χρηση με μουσικη ,
τι προσοντα πρεπει να εχει αυτο ? τοσο σε μνημη -σκληρο δισκο-καρτα ηχου(νομιζω οτι εφ'οσον θα χρησιμοποιηθη εξοδος usb μαλλον με βοηθημα το m2tech για συνδεση με το v-dac δεν παιζει και τοσο μεγαλο ρολο)η και σε τι αλλο?
μπορειτε να γινετε λιγο σαφεστερος τι ειναι το str83?