παραλαβη συσκευων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Eιτε απο το εξωτερικο ειτε απο εδω ενας μπουσουλακος για να μην καρκινιαζουμε.
Αν παραλαμβανουμε απο καταστημα ανοιγουμε το κουτι και τουλαχιστον βλεπουμε αν την ακουει απο το ρευμα.
Απο ταχυδρομειο -κουριερ , ελεγχουμε το κουτι εξωτερικα, αν δουμε χτυπηματα ειναι καθαρα στο χερι μας αν το δεχτουμε.Αν το δεχτουμε το ανοιγουμε επι τοπου μπροστα σε αυτον που μας το παραδωσε.Αν κατι δεν μας αρεσει το στελνουμε οπως ειναι.
Αν μπλεξουμε ακομα και με την ελληνικη αντιπροσωπια (καλο ε :143:)
1 κανεις δεν εχει εσωκλειστο σερβις αλλα τα δινει αλλου.
2 Δεν εχουν ανταλλακτικα , ΟΚ δεκτο αλλα απο εκει και μετα ειναι ποσο διατεθειμενοι ειναι να εχουν τα ανταλλακτικο με κουριερ , ή οποτε φτασει.
3 απο το εξωτερικο αναφερουμε οτι αν κατα την παραδοση υπαρχει προβλημα αυτοι ειναι υπευθυνοι να το παρουν πισω.
4 γενικα στο δυκτιο μπορεις να βρεις τιμες που οι ελληνες δεν θελουν να προσφερουν.
5 Τιμες μαρκε υπαρχουν μονο στα ανεκδοτα με τον τοτο , και ο τοτος πεθανε εδω και χρονια.
6 ο μονος κινδυνος ειναι για μαιμου καλωδια , αλλως το εξωτερικο ειναι φτηνοτερο, μα πολυ φτηνοτερο.Αρκει να πατας τα καταλλλα πληκτρα στο κιμπορντ σου.
7 Οπως εχω ξαναπει
το ιντερνετ βλαπτει τη υγεια και την οικονομικη κατασταση αυτων που νομιζουν οτι ουτε ρευμα εχουμε, ουτε pc , ουτε ξερουμε απο που να αγορασουμε πολυ φτηνοτερα , και να νομιζοτμε οτι μας κανουν και χαρη.
8 το κοκαλο απο την μυτη το βγαλαμε
απο αυτη την κατσταση

περασαμε σε αυτην

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: παραλαβη συσκευων

Υποψιν δεν ειναι ολοι οι αντιπροσωποι ακριβοι , απλα ψαχνουμε......και κατα την παραλλαβη ξαναψαχνουμε.Αν ειναι δυνατο ζηταμε παραδοση στο σπιτι απο τον ιδιο τον μαγαζατορα.Μιλαω εκ πειρας.....

Reaction score
89
εμενα παντως καθε φορα που παραλαμβανω κατι με το που βαζω υπογραφη ωσπου να τραβηξω τι κουτα μεσα εχει γινει καπνος ο ντελιβερας!! αν εξωτερικα ειναι μια χαρα η συσκευασια σιγα μη περιμενει να φερεις τις γιαταγανες κ να κανεις εσωτερικη διαγνωση.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: παραλαβη συσκευων

εγω εχω κρεμασει ενα σπαγκο με στυλο (αλα γκισε τραπεζας) και υπογραφει μονος του ο αθρωπος.Μην το βαζω σε κοπο , και στελνω τον μπατλερ να ξεφορτωσει.
Πρωτα παραλαμβανω και ελεγχω -και μετα υπογραφω.
Το αν θα γινει καπνος ο καθε γρηγορουλης ειναι αποκλειστικα στο χερι μας .

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: Re: παραλαβη συσκευων

εγω εχω κρεμασει ενα σπαγκο με στυλο (αλα γκισε τραπεζας) και υπογραφει μονος του ο αθρωπος.Μην το βαζω σε κοπο , και στελνω τον μπατλερ να ξεφορτωσει.
Πρωτα παραλαμβανω και ελεγχω -και μετα υπογραφω.
Το αν θα γινει καπνος ο καθε γρηγορουλης ειναι αποκλειστικα στο χερι μας .
Tον κακομοιρη!! :114:(βλεπε wisdom):137:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

το wisdom το ειχα αγορασει ?
ή το ειχα δανειστει ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

...............σημερα διαβαζα στα λετερς του ηχου καποιος αγορασε ενα μαρατζ και δυστυχως τηνα με καμενα τρανζιστορ.Η αντιπορσωπια δεν αναλαμβανει να το καλυψει με εγγυηση.Οποτε καλο ειναι να ανοιγουμε επιτοπου τα καθε προιον ωστε να αποφευγουμε απο γρατζουνιες -μεχρι βλαβες που δεν θα καλυπτει η οποια αντιπροσωπια...............

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale