παραξενο μυνημα

Reaction score
877
Ρε φίλε ψαρά...

Μας έκανες άνω κάτω πρωτοχρονιάτικα...
Μας έκανες troll και σε κάναμε alien...
Μας είπες 100 φορές να κλείσει το νήμα...

Πες μας και τι πικάπι παράγγειλες και ρίξε κα ικαμιά φωτο να χαρεί το ματάκι μας εμάς τους αναλογικο-λάτρεις το γαμ...νο....!!!

Reaction score
2
Απάντηση: παραξενο μυνημα

αχαχαχχααχ πρέπει να με προτείνετε για επίτιμο μέλος της πρωτοχρονιάς!! Να σας κάνω και ποδαρικό. Ενά κλασσικό καγκούρικο ΜΚΙΙ περιμένω αγνώστων λοιπών στοιχείων. Θα σας ενημερώσω εννοείτε όταν με το καλό το παραλάβω τη Δευτέρα το απόγευμα.

Πάντως για να "σκάσουν" οι οχτροί μας...σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με τον Σιδηρό Κύριο και τα είπαμε μια χαρά....

Υ.γ: Αν δεν με προτείνετε για επίτιμο πρωτοχρονιάτικο μέλος μπορώ πλέον να δεχτώ και τον τίτλο του οπτικοακουστικού μαϊντανου στο αλμανάκ του 2011!!

Reaction score
2
Απάντηση: παραξενο μυνημα

::ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ::

Στην αρχή είχα πολλές προτάσεις,ομολογώ, για να διαφημίζω χρωμοσαμπουάν και κολάρα για τσιμπούρια σκύλων. Προσγειώθηκα όμως σύντομα και σκέφτηκα να αλλάξω απλά ψευδώνυμο..οι φίλοι μου με έπεισαν να μην το κάνω όμως και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα.Από "γειτονικά" φόρουμ είχα πρόταση να γίνω επιστάτης στις υπουποενότητες [ληγμένες υπερσυνδέσεις] και [καλάθι αχρήστων]. Η ζωή μου άλλαξε πραγματικά!!!

Reaction score
22
Απάντηση: Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Λάθος μου!!!!! αλλα και στα ανήθικα μέσα είμαι
αρκεί μην εχει σχέση με κλεψιά - απάτη και ψέμα
Δηλαδή σεξουαλικά??
no problemo?

Αυτό ειναι θέμα:135:
Καλή χρονια παιδιά

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Δηλαδή σεξουαλικά??
no problemo?

Αυτό ειναι θέμα:135:
Καλή χρονια παιδιά

Και σεξουαλικά no broblemo
αλλωστε ολοι ξέρουμαι οτι αν σου κάτσει το μηχάνημα τύφλα να έχει το καλύτερο γα.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON