Απάντηση: Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα
Τώρα πως είναι δυνατόν να μην διαβάσεις το pm του συγκεκριμένου μέλους και να το θεωρήσεις παράξενο ή spam κλπ.? Αυτό και μόνο αναιρεί το ''παράξενο'' του μηνύματος
Ούτε σε καταδίκασα για κάτι ενώ εσύ από την άλλη μεριά καταδίκασες το pm του μέλους που όπως έγραψες και ο ίδιος δ ε ν δ ι ά β α σ ε ς. Αυτό τα λέει όλα.
Παρακάτω ακολουθεί το pm του μέλους FISHERMANDS για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Συμφωνώ 100/100 με τα γραφόμενα του κ. Τσαντουλή σχετικά με το πρόσωπο της Κ Παρασκευοπούλου και είμαι σίγουρη ότι θα πράξεις τα δέοντα (όπως έκανες και για το μέλος FISHERMANDSL) χωρίς την δική μου παρότρυνση.
Να είσαι πάντα καλά!
To ότι ζήτησες συγγνώμη από το μέλος αυτό σε τιμά.Την συγνώμη την ζήτησα ήδη απο τον φίλο
Το οτι με επιασε πανικός με την πίστη οτι κάποιος προσπαθεί να περάσει κατι μέσα στο site μέ έκανε να μην είμαι σε θέση να ψάξω να βρώ pm των διαχειριστών
Απλά οταν το είδα το έκλεισα αυτόματα γιατί μου ήταν αγνωστο το user name και δεν το διάβασα καν
οχι γιατί δεν σέβομαι οσους γράφουν στον χώρο αλλά για το αντίθετο
ΚΑΙ
Για τον λόγο αυτό το έβαλα σαν θέμα ως spam σε χώρο που παρακολουθώ και ξέρω λίγο πολύ τους φίλους που γράφουν
Η μάλλον τους ήξερα πρίν....
Τώρα πως είναι δυνατόν να μην διαβάσεις το pm του συγκεκριμένου μέλους και να το θεωρήσεις παράξενο ή spam κλπ.? Αυτό και μόνο αναιρεί το ''παράξενο'' του μηνύματος
Δεν είμαι διαχειριστής αλλά συντονίστρια και δεν τίθεται θέμα ορθογραφίας αλλά ορθής κρίσης της δικής σου κρίσης περί εισερχόμενου pm το οποίο δεν διάβασες αλλά έκρινες εσφαλμένα ως περίεργο. Άρα το ποιός θα έπρεπε να είναι προσεκτικός είναι ξεκάθαρο...Εσύ σαν διαχειριστής ομως θα έπρεπε να είσαι πιό προσεκτικός
και διακριτικός γιατί δεν ξέρεις τον λόγο που έγραψα το post και
απλά με καταδικάσες
σχολιάζοντας για το πως γράφεται το μήνυμα ή το μυνημα λές και το μόνο θέμα είναι αυτό που απασχολεί τον χώρο
Και κάτι άλλο ....πέρα απο την ορθογραφία...
οταν εσύ γνωρίζεις σαν διαχειριστής το τι γράφει ο κάθε ένας που γράφει σαν PM
καλό είναι να το κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο
το οτι διάβασες
και να μην ανακοινώνεις το τι έκανα ή αν απάντησα εγώ
στον φίλο
Ούτε σε καταδίκασα για κάτι ενώ εσύ από την άλλη μεριά καταδίκασες το pm του μέλους που όπως έγραψες και ο ίδιος δ ε ν δ ι ά β α σ ε ς. Αυτό τα λέει όλα.
Παρακάτω ακολουθεί το pm του μέλους FISHERMANDS για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Αυτό είναι το post του μέλους FISHERMANDSL που λέει ξεκάθαρα ότι δεν απάντησες και μόνο από αυτό γνώριζα ότι δεν απάντησες όπως και όλα τα μέλη που το διάβασαν και έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και ξεκαθαρίζω πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να διαβάσω pm μελών, σ ε κ α μ ι ά ούτε και θα ήθελα. Για μια ακόμη φορά έβγαλες εσφαλμένα συμπεράσματα αλλά και πάλι.....άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε όπως λέει και κάποιο γνωστό τραγούδι το οποίο συνεχίζει ...πως είναι πολύ σκληρό ο ένας από τους δυο τον άλλον να μην ε ν ν ο ε ί......Παρεπιμπτόντως ούτε απάντηση έλαβα στο pm μου οχι μόνο από τον κ.IRON αλλά και από τους άλλους εκλεκτούς κυρίους που δοκίμασα και το θέμα ακόμα παραμένει ανοικτό..
Συμφωνώ 100/100 με τα γραφόμενα του κ. Τσαντουλή σχετικά με το πρόσωπο της Κ Παρασκευοπούλου και είμαι σίγουρη ότι θα πράξεις τα δέοντα (όπως έκανες και για το μέλος FISHERMANDSL) χωρίς την δική μου παρότρυνση.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , και εύχομαι το 2010 να είναι χρονιά αυτόπροσδιορισμού βάσει των πεπραγμένων μας και να μην ξεχνάμε πως οι ευχές που γράφουμε αντανακλούν πρώτα στα δικά μας....μάτια....IRONΕφχομε καλα μιαλα
και καλά ψάρεμα σε ολους
Να είσαι πάντα καλά!