παρατραγουδα απο την hi end

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.070
Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Aπό τότε που επιβεβαιώθηκαν οι ακουστικές ιδιότητες του χώρου και το στήσιμο,αρκετά ΄΄εγκλήματα΄΄ υψηλής πιστότητας επιδιώκεται να περάσουν ως ΄΄ατυχήματα΄΄...:126:
μπουααααααααααααααααααααα-χαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!!!:143::135:

Reaction score
0

Aπό τότε που επιβεβαιώθηκαν οι ακουστικές ιδιότητες του χώρου και το στήσιμο,αρκετά ΄΄εγκλήματα΄΄ υψηλής πιστότητας επιδιώκεται να περάσουν ως ΄΄ατυχήματα΄΄...:126:
+1

Reaction score
33
Θυμάμαι που μας είπε πως "το player αυτό μηδενίζει το ψηφιακό τζίτερ".Και του απαντάει ο G.Kar "Υπάρχει αναλογικό τζίτερ?" Ε, κάπου εκεί ήμουνα έτοιμος να πάω να αγοράσω ποπ κορν..:142:..
Βεβαίως και υπάρχει και αναλογικό τζίτερ! :138:

Reaction score
33
Να σας πω ένα παρατράγουδο από την έκθεση που εγώ έπαθα? (εκτός από το στήσιμο της Γιώτας :108:)
Με όσα άκουσα εκεί, γυρίζοντας στο σπίτι το weiss μου αρέσει ακόμη περισσότερο! :107:

Reaction score
1.846

Aπό τότε που επιβεβαιώθηκαν οι ακουστικές ιδιότητες του χώρου και το στήσιμο, αρκετά "εγκλήματα" υψηλής πιστότητας επιδιώκεται να περάσουν ως "ατυχήματα" ... :126:
:142: καλό :444:

Reaction score
1.128

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι ορισμένα πολύ ακριβά συστήματα στην έκθεση δεν είχαν σε καμία περίπτωση ανάλογο ήχο.
Άλλα πάλι, μικρότερου budget, όπως πχ το σύστημα του Αντώνη (Stepcom) και ένα της Ακουστικής Κρήτης που θυμάμαι χαρακτηρηστικά, ακούγονταν απλά θαυμάσια (τουλάχιστον στα αυτιά τα δικά μου).
Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι ότι τα πολύ ακριβά συστήματα θέλουν πολύ "ψαγμένο" στήσιμο και μελέτη του χώρου στον οποίο βρίσκονται, κάτι που πιθανόν είναι δύσκολο να γίνει στα πλαίσια μίας έκθεσης.
Παρακαλώ τους πιο έμπειρους να το σχολιάσουν: Είναι όντως θέμα "στησίματος" ή απλά θέμα περιορισμένης "εμπειρίας" των δικών μου αυτιών?
Της ακουστικής κρήτης ποιό ακριβώς άκουσες και ήταν τόσο καλό?Το πικάπ της dual με τα ηχεία της aliante?γιατί και κατά τη δική μου γνώμη έπαιζαν πολύ ωραία και δεν κοστίζουν όσο μια γκαρσονιέρα/δυάρι.Όταν ρώτησα τιμές έπαθα πλάκα..

Reaction score
0

τι σας εκανε να την <ακουσετε>
εμενα σε γνωστο περιπτερο ειχα μπροστα μου 2 χαιενταδες και οταν ο κοσμος μιλαγε αυτοι γυρνουσαν και τους κοιτουσαν με υφος , λες και ηταν στο μεγαρο.Καποιος καποια στιγμη που τον κοιταγανε οι 2 τυποι γυρνα και λεει τους ενος : τι με κοιτας ρε θες να τα φτιαξουμε:143:
ενας αλλος σε αλλο χωρο ρωτουσε αν υπηρχαν καλωδια επιχρυσα .:143:
αλλου καποιος ρωτουσε επιμονα για ρακ απο φτελια- συμιδα.
Ολα αυτα εχθες.....
βασικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας δεν παιζει ελληνικη μουσικη και υπαρχει καλη ελληνικη μουσικη ακομα και για τετοια συστηματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.070

βασικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας δεν παιζει ελληνικη μουσικη και υπαρχει καλη ελληνικη μουσικη ακομα και για τετοια συστηματα
ιδίως Ν. Ξυλούρης. Φοβερή μουσική... ιδανική για τέτχια συστήματα...

Reaction score
1.846

Μάλλον θες να πεις και ελληνική μουσική. Μπάσει περιπτώσει, ακολουθούν τον trendy δρόμο και παίζουν ώντιο φάιλ τεμάχια. Πάνε τον ακροατή κατευθείαν στα ... σκληρά. :119:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Μάλλον θες να πεις και ελληνική μουσική. Μπάσει περιπτώσει, ακολουθούν τον trendy δρόμο και παίζουν ώντιο φάιλ τεμάχια. Πάνε τον ακροατή κατευθείαν στα ... σκληρά. :119:
Λάθος κομμάτια κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Αν τολμάγανε ας βάζανε καμιά Big Band :126:

Πάντως κινεζικη μουσική, δεν αντέχω να κσαναματακούσω σε έκθεση... αυτό "πόϊνγκ" εντάξει καλά ακούγεται με τα υπόλοιπα τι γίνεται?

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Λάθος κομμάτια κατά την ταπεινή μου γνώμη...
Αν τολμάγανε ας βάζανε καμιά Big Band :126: ...
Οτιδήποτε μονόπατο είναι λάθος ή εσκεμμένο. :125: Πάντως οι μεγάλες μπάντες συνήθως θέλουν μεγαλούτσικα (και παραπάνω) κουτιά και μεγάλους χώρους. Επομένως στα δωμάτια ξενοδοχείου, δεν. :126:

Reaction score
0

εχω την εντυπωση οτι ειναι και αυτο λιγο marceting... γιατι με αυτα τα ωντιο φαιλ μου ερχετε στο μυαλο αυτο που λεμε !απο φωνη μ.... και απο μ.... φωναρα!!!:140::140:

Reaction score
0

ιδίως Ν. Ξυλούρης. Φοβερή μουσική... ιδανική για τέτχια συστήματα...
το νου σου με τον ξυλουρη μη γινει κανας μπαρμπερης και αρχιζει και ξυριζει τιποτα ακριβα hi end ακπιβα συστηματα:114::114:

Reaction score
25.733

στο αγαπημενο μου συστημα της εκθεσης (ναι αυτο με τα οπερα που σας τα χω κανει τσουρεκια :135:) ακουσα και ελληνικα και ξυλουρη παρεπιπτωντως

Reaction score
4

Δε μου λέτε κάτι, που δεν κατάλαβα.... Tzider είχε Tzider ???

Και όταν το ακούς (το άκουγε κανείς?) τι σημαίνει ότι ...
-το σύστημα είναι καλό και παίζει τα πάντα ή ότι
-δεν κάνει μια ?

:108:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Δε μου λέτε κάτι, που δεν κατάλαβα.... Tzider είχε Tzider ???

Και όταν το ακούς (το άκουγε κανείς?) τι σημαίνει ότι ...
-το σύστημα είναι καλό και παίζει τα πάντα ή ότι
-δεν κάνει μια ?

:108:
Μην το πσάχνεις... τζίτερ υπάρχει ακόμη και όταν πάιζει λάϊβ ένα γκρούπ unplugged!!!
:137:

Reaction score
62

Της ακουστικής κρήτης ποιό ακριβώς άκουσες και ήταν τόσο καλό?Το πικάπ της dual με τα ηχεία της aliante?γιατί και κατά τη δική μου γνώμη έπαιζαν πολύ ωραία και δεν κοστίζουν όσο μια γκαρσονιέρα/δυάρι.Όταν ρώτησα τιμές έπαθα πλάκα..
Εγώ άκουσα έναν λαμπάτο Lyric με τα aliante βάσης, αλλά έπαιζαν με ένα north star dac και trasmport pc. Το αποτέλεσμα στην έκταση του χαμηλού ήταν δυσανάλογο με το μέγεθος των ηχείων, η μεσαία απλά μαγική και οι υψηλές διαυγείς αλλά καθόλου κουραστικές. Αναλογικό άκουσμα με ψηφιακή πηγή, (αυτό που έψαχνα δηλαδή!) Επίσης ο πωλητής ήταν πολύ καταδεκτικός στις ερωτήσεις μου και καθόλου "απογειωμένος" όπως κάποιοι άλλοι.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe