παρεμβασεις σε αγγελιες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.253
Απάντηση: παρεμβασεις σε αγγελιες.

Αφού έγραψε τη γνώμη του και ο συντονιστής των αγγελιών, το θέμα κλειδώνει.:biggrin:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Λοιποοοον, επειδη ετυχε και να σχολιασω αρνητικα αγγελια αλλα και να σπεκουλαρω, οπως λεει ο marydaughter (εκφραζοντας θετικη αποψη για τα Kef που δινει ο ludovic), μηπως πρεπει να εξετασθει και το κινητρο του σχολιαστη; Ας πουμε, εγω, στην πρωτη περιπτωση προσφερα 500€ για ηχεια B&W 804 που ο πωλητης ζητουσε 2000+ νομιζω, γιατι ομως; κυριως για να τον ξεμπροστιασω/εκθεσω γιατι ολο το σετ (τεραστιο) το αγορασε μεσω ricardo μονο 800€, και επιδιωκε, εκμεταλευομενος το site, να βγαλει 3 μισθους τουλαχιστον! Σε κανα δυό αυτο δεν αρεσε, ισως λογω φιλιας, αλλα...δεν επρεπε να το κανω; Οχι μονον εγω, στην προκειμενη περιπτωση, αλλα και σε οσες αλλες παρομοιες γνωριζουμε;
Στη δευτερη περιπτωση (Kef 201/2) ισως ημουν υπερβολικος με το να εκθεσω την ποιοτητα των ηχειων, αλλα εγινε παλι με την ιδια λογικη που με οδηγησε στην προηγουμενη ενεργεια: της ενημερωσης των ενδιαφερομενων.
Αν και οι δυο περιπτωσεις ειναι μεμπτες, ή τα σχολια γενικα να απαγορευονται, τοτε νομιζω πως οταν ανοιγει μια αγγελια πρεπει αυτοματα και να κλειδωνεται, ωστε η επικοινωνια να γινεται μονον με π.μ. - και ο Θεος βοηθος μας.
Λεω...

D

Deleted member 23222

Guest

πυο λετε πιαδιά τι ίεμαστε;
Τιτοπα δεν έιματσε.
Που βαδίζοεμ κύροι;
γηξτκ χερτδτ σ΄λκγφηλκ'
Γπδοφ,γηλν ............... γκλλρρρρρκ!!
Καλά το ξεκίνησε...αλλά ρεύτηκε στη μέση...

D

Deleted member 23222

Guest

Λοιποοοον, επειδη ετυχε και να σχολιασω αρνητικα αγγελια αλλα και να σπεκουλαρω, οπως λεει ο marydaughter (εκφραζοντας θετικη αποψη για τα Kef που δινει ο ludovic), μηπως πρεπει να εξετασθει και το κινητρο του σχολιαστη; Ας πουμε, εγω, στην πρωτη περιπτωση προσφερα 500€ για ηχεια B&W 804 που ο πωλητης ζητουσε 2000+ νομιζω, γιατι ομως; κυριως για να τον ξεμπροστιασω/εκθεσω γιατι ολο το σετ (τεραστιο) το αγορασε μεσω ricardo μονο 800€, και επιδιωκε, εκμεταλευομενος το site, να βγαλει 3 μισθους τουλαχιστον! Σε κανα δυό αυτο δεν αρεσε, ισως λογω φιλιας, αλλα...δεν επρεπε να το κανω; Οχι μονον εγω, στην προκειμενη περιπτωση, αλλα και σε οσες αλλες παρομοιες γνωριζουμε;
Στη δευτερη περιπτωση (Kef 201/2) ισως ημουν υπερβολικος με το να εκθεσω την ποιοτητα των ηχειων, αλλα εγινε παλι με την ιδια λογικη που με οδηγησε στην προηγουμενη ενεργεια: της ενημερωσης των ενδιαφερομενων.
Αν και οι δυο περιπτωσεις ειναι μεμπτες, ή τα σχολια γενικα να απαγορευονται, τοτε νομιζω πως οταν ανοιγει μια αγγελια πρεπει αυτοματα και να κλειδωνεται, ωστε η επικοινωνια να γινεται μονον με π.μ. - και ο Θεος βοηθος μας.
Λεω...
Αγαπητέ μου φίλε Lakiss51,είτε το πιστεύεις είτε όχι,δεν εννοούσα εσένα...αλλά δεν έχει πια σημασία.
Η ταπεινή μου άποψη ως απλού μέλους,είναι ότι οι φιλίες,απόλυτα θεμιτές αλλά και επιθυμητές,μπορεί εύκολα να γίνουν παρεξηγήσιμες όταν μιλάμε για λεφτά.
Φυσικά τα κίνητρα σου ήταν και θα παραμείνουν αγνά,αλλά δεν χτυπάει και τόσο καλά.

Έχει τύχει να δω δύο ίδια προιόντα να πωλούνται σε αρκετά διαφορετικές τιμές,από διαφορετικούς πωλητές,δεν θέλησα να σχολιάσω κάτι...στο κάτω κάτω πιστεύω ότι όποιος θέλει να αγοράσει το ψάχνει λίγο...τόσο εύκολο σήμερα.
Αν νομίζεις ότι κάποιος που θα διαβάσει μια αγγελία,θα πάει μπούμ και θα ψωνίσει...ε ας την πατήσει!

Πολλές φορές το ίδιο πράγμα μπορούμε να το πούμε με δηκτικό τρόπο,αλλά και με ευγενικό...είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα μπορούν και τα δύο,εγώ θα προτιμούσα να διαβάζω τον δεύτερο.

Εξακολουθώ να θεωρώ ότι το θέμα είναι ελάσσονος σημασίας και τσουλάει μια χαρά όπως τσουλάει,απλά εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.
Θα προτιμούσα πάντως να μην γίνει απολύτως τίποτα,παρά να αποστειρωθεί ένας χώρος.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.813
Πολύ σωστά marydaughter.
Μου ήρθε πρόσφατα ΡΜ όπου απαίτησαν να είναι σωστές και ανταγωνιστικές οι τιμές των πωλητών.
Άλλο ΡΜ όπου απαίτησαν να γνωρίζουμε και να ελέγχουμε τους πωλητές...

Κι αυτά σε εμένα που δεν είμαι συντονιστής στις αγγελίες, δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα διαβάζει ο Μιχάλης κάθε μέρα! :confused:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.253
Απάντηση: Re: παρεμβασεις σε αγγελιες.

...δε θέλω ούτε να φανταστώ τι θα διαβάζει ο Μιχάλης κάθε μέρα! :confused:

Γι αυτό ''τα 'παιξε'' :biggrin:

πυο λετε πιαδιά τι ίεμαστε;
Τιτοπα δεν έιματσε.
Που βαδίζοεμ κύροι;
γηξτκ χερτδτ σ΄λκγφηλκ'
Γπδοφ,γηλν ............... γκλλρρρρρκ!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.761

Παιδιά δεν θέλετε να ξέρετε τι pm μου έρχονται.
Μερικά τα έχω κρατημένα.
Να σε βρίζει ο άλλος με τα 2 μηνύματα μόνο και αυτά σε αγγελίες, επειδή τηρείς τον κανονισμό ενώ αυτός τον παραβαίνει συνεχώς στην ίδια αγγελία.
Άλλος την πάτησε και μου ζητάει εξηγήσεις και θέλει να μου κάνει μήνυση.
Πολύ πλάκα πάντως.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αγαπητέ μου φίλε Lakiss51,είτε το πιστεύεις είτε όχι,δεν εννοούσα εσένα...αλλά δεν έχει πια σημασία.
Η ταπεινή μου άποψη ως απλού μέλους,είναι ότι οι φιλίες,απόλυτα θεμιτές αλλά και επιθυμητές,μπορεί εύκολα να γίνουν παρεξηγήσιμες όταν μιλάμε για λεφτά.
Φυσικά τα κίνητρα σου ήταν και θα παραμείνουν αγνά,αλλά δεν χτυπάει και τόσο καλά.

Έχει τύχει να δω δύο ίδια προιόντα να πωλούνται σε αρκετά διαφορετικές τιμές,από διαφορετικούς πωλητές,δεν θέλησα να σχολιάσω κάτι...στο κάτω κάτω πιστεύω ότι όποιος θέλει να αγοράσει το ψάχνει λίγο...τόσο εύκολο σήμερα.
Αν νομίζεις ότι κάποιος που θα διαβάσει μια αγγελία,θα πάει μπούμ και θα ψωνίσει...ε ας την πατήσει!

Πολλές φορές το ίδιο πράγμα μπορούμε να το πούμε με δηκτικό τρόπο,αλλά και με ευγενικό...είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα μπορούν και τα δύο,εγώ θα προτιμούσα να διαβάζω τον δεύτερο.

Εξακολουθώ να θεωρώ ότι το θέμα είναι ελάσσονος σημασίας και τσουλάει μια χαρά όπως τσουλάει,απλά εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.
Θα προτιμούσα πάντως να μην γίνει απολύτως τίποτα,παρά να αποστειρωθεί ένας χώρος.
"Φυσικά τα κίνητρα σου ήταν και θα παραμείνουν αγνά,αλλά δεν χτυπάει και τόσο καλά"
Αν εννοεις το σχολιο μου για τα Kef, ισως να μην διαφωνησω - αλλα αν εννοεις το αλλο "ξεμπροτιασμα", θα ηθελα να το κανει και οποιοσδηποτε αλλος μαθει κατι τετοιο. Αλλο να πουλαμε δυο-τρεις σε διαφορετικες τιμες το ιδιο αντικειμενο (δικα μας ειναι στο κατω κατω, οσο θελουμε τα δινουμε) κι αλλο να πουλας με μονο σκοπο το υπερογκο κερδος. Αλλα παλι, κι αν καποιος λογω ικανοτητας αποκτησει κατι σε χαμηλη τιμη, γιατι να μην τα δωσει σε "φυσιολογικη" τιμη μεταχειρισμενου; μπερδεμα! Προσωπικα παντως στην προκειμενη περιπτωση...θυμωσα (καλως ή κακως) και εγινε ο,τι εγινε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt