Φίλε vlassis από ότι καταλαβαίνω έχεις το μικρόβιο της αλλαγής. Όσον αφορά το συγκεκριμένο ηχείο οποιαδήποτε αλλάγή θα γίνει αντιληπτή. Το αν ειναι καλυτερη ή χειρότερη είναι σε μεγάλο ποσοστό υποκειμενικό. Από την άλλη όποια αλλαγή θα πρέπει να υπόκειται σε ανάλυση κόστους οφέλειας ώστε να υπάρχει μια ισορροπία, διαφορετικά θα καταλήξεις να έχεις σύνοδα €100.000. Βέβαια από την άλλη για εσένα μπορεί και να έχει νόημα μια τέτοια επιλογή, είναι αυτό που λέμε περί ορέξεως.....
Εγώ, έχοντας δηλώση τους φόβους μου για την επέμβαση στο εσωτερικό του ηχείου, θα έκανα κάτι τέτοιο έχοντας εξαντλήσει τις εξωτερικές επεμβάσεις.
Μπορείς αν θέλεις να κανονίζαμε κάποια ακρόαση και να ανταλλάζαμε εμπειρίες και απόψεις.
Αλήθεια πόσο θα στοίχιζε μια επέμβαση στο κρος και ποιες οι αναμενόμενες βελτιώσεις.
Πριν υποβάλω το ανωτέρω είδα το post σου. Είναι λίγο δύσκολο να μεταφερθούν οι cam 350 (35 kgr ο καθένας τους).
Εγώ, έχοντας δηλώση τους φόβους μου για την επέμβαση στο εσωτερικό του ηχείου, θα έκανα κάτι τέτοιο έχοντας εξαντλήσει τις εξωτερικές επεμβάσεις.
Μπορείς αν θέλεις να κανονίζαμε κάποια ακρόαση και να ανταλλάζαμε εμπειρίες και απόψεις.
Αλήθεια πόσο θα στοίχιζε μια επέμβαση στο κρος και ποιες οι αναμενόμενες βελτιώσεις.
Πριν υποβάλω το ανωτέρω είδα το post σου. Είναι λίγο δύσκολο να μεταφερθούν οι cam 350 (35 kgr ο καθένας τους).