Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Aν τα άλλα προέρχονται από καρα-κομπρεσαρισμένα CD, λογικό μου φαίνεται. 
+1Aν τα άλλα προέρχονται από καρα-κομπρεσαρισμένα CD, λογικό μου φαίνεται.![]()
Eμένα μου συμβαίνει το αντίθετο. Το 90% είναι πιο δυνατά! :121:Σε συγκριση με ολα τα αλλα. (mp3 ,flac, αντιγραφες και αυθεντικα cd)
Αναγκαζομαι και δυναμωνω την ενταση στα 70% των HD.
Ποιά είναι η κανονική στάθμη?Ναι, κι εγώ το έχω παρατηρήσει. Τα CD και τα MP3 ακούγονται σε κανονική στάθμη, ενώ τα HD και τα DolbyDigital/DTS ακούγονται αρκετά πιο χαμηλά.
Minerva και DAC-2 έχουν την ίδια τιμή: 2700 ευρω.γνωριζει καποιος αν εισαγεται απο την αντιπροσωπια και με ποια διαφορα τιμης απο την οικιακη εκδοση, ωστε να βελτιωθει ο λογος τιμης προς αποδοση και να καταστει καπως πιο συμφερουσα αγορα;
![]()
Όλα τα μοντέλλα δέχονται 192KHz, αλλά λόγω USB δεν μπορεί κανείς να τα τροφοδοτήσει.Δευτερη ερωτηση, το BENCHMARK το καινουργιο, που δουλευει και σαν προ, εδειχνε να κλειδωνει στα 192, απο την κοαξιαλ και απο την οπτικη του εισοδο - απο την usb μεχρι 96 και ηχητικα υπολειποταν καπως γι αυτο την αφησαμε. Οντως περναει σημα 196 απο τις ψηφιακες του η το παιρνει 96 και απλα το κανει απσαμπλινγκ στα 196; Και αν οντως περναει αυτο συμβαινει και στα απλα παλιοτερα μοντελα χωρις το USB;
![]()
Κανονική στάθμη, εννοώ αυτή που έχω συνηθήσει να ακούω, είτε ακούγοντας ραδιόφωνο, είτε ακούγονται από CD/MP3 από τον υπολογιστή, μέσω S/PDIF ομοαξονικής σύνδεσης με τον ενισχυτή, με το volume να βρίσκεται στο 100%, τόσο στο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στον Η/Υ, όσο και στον μείκτη της κάρτας ήχου. Το αν η στάθμη που ακούω CD/MP3 βίσκεται στο 0db δεν το γνωρίζω, πιστεύω όμως ότι το πολύ να είναι βαριά -1db σε σχέση με το ραδιόφωνο. Όταν όμως ακούω DD/DTS, ή υλικό υψηλής ανάλυσης (το οποίο είναι είτε DD, DTS είτε 48kHz/24bit, 96kHz/24bit), τότε η στάθμη βρίσκεται σίγουρα -5db χαμηλότερα, ίσως και -6db.Ποιά είναι η κανονική στάθμη?