...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.919
H καθαρίστρια δεν έχει καμία δουλειά στο σύστημα. 😋

Ούτε και στο σπίτι έχει, αλλά αυτά είναι άλλα δικά μου θέματα. 🙂

Reaction score
23.901
Η υγρασία που εξασφαλίζει και κατακρατεί το φυτό στο πικάπ του Blue στο εγγύτερο περιβάλλον του πλατό ... δεν αφήνει την ανάπτυξη στατικού είτε σε αυτό είτε στον δίσκο. Νο κλικς εντ πόπς απο εκεί. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.262
για τους τεμπέληδες..:geek:

View attachment 294715
Τζιμάκο Σελίδααα !Τον μαρακαδόοοροοο !
και για αυτούς που θέλουν να το «κρύψουν».. :geek:

View attachment 294716
Κάθε πονεμένος με το... Rega Planar του...
Η υγρασία που εξασφαλίζει και κατακρατεί το φυτό στο πικάπ του Blue στο εγγύτερο περιβάλλον του πλατό ... δεν αφήνει την ανάπτυξη στατικού είτε σε αυτό είτε στον δίσκο. Νο κλικς εντ πόπς απο εκεί. :D
Only Love and... compression. (Ορίστε, είπα να δω τουλάχιστον αυτό λίγο πιο... ποιητικά)

Reaction score
23.901
Na συμπληρώσω για να είμαι δίκαιος και να καλύψω μαθηματικά όλες τiς περιπτώσεις σε προηγούμενο συλλογισμό μου.

Μπορεί να είσαι τόσο πλούσιος που δεν σε πειράζει να έχεις γάτες και να διακινδυνεύσεις να σου ξύσουν τα μεγάφωνα και ακριβά ηχεία ή κεφαλή να έχεις. Αγοράζεις άλλα κάθε φορά, no problem. :D

Συμπέρασμα να το έχουμε υπόψιν : Τα πάρα πολλά χρήματα καμιά φορά nurture το παράλογο. :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.878
'γω βρήκα ευκαιρία, τοποθεσία για κατασκευή dedicated χωρίς να ενοχλείται κανείς..

Πρέπει να δοκίμαζαν πυρηνικά εκεί οπότε μόνο ' ρίδες κι αν τριγύρω.. :party:
Βάλτε όσα sub τραβάει η πσχήσασ' 8-)

Και ''pay later..'' ;)

351312120_189352527411896_1334750008232564814_n.jpg

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.262
Na συμπληρώσω για να είμαι δίκαιος και να καλύψω μαθηματικά όλες τiς περιπτώσεις σε προηγούμενο συλλογισμό μου.

Μπορεί να είσαι τόσο πλούσιος που δεν σε πειράζει να έχεις γάτες και να διακινδυνεύσεις να σου ξύσουν τα μεγάφωνα και ακριβά ηχεία ή κεφαλή να έχεις. Αγοράζεις άλλα κάθε φορά, no problem. :D

Συμπέρασμα να το έχουμε υπόψιν : Τα πάρα πολλά χρήματα καμιά φορά nurture το παράλογο. :D
Παράλογο είναι όσο ευκατάστατος και να ήσουν άμα ανησυχούσες μήπως οι γάτες σου μασούσαν τίποτα... καλώδια ρεύματος απομυθοποιώντας τα - όπως είχε συμβεί σε ένα χαρακτηριστικό διαδικτυακό επεισόδιο πριν αρκετά χρόνια - να τις άφηνες να γυροφέρνουν στο χώρο με το εγκατεστημένο setup...

Ζωή και... γάτα λέμε.
love cats.JPG

Reaction score
23.901
Παράλογο είναι όσο ευκατάστατος και να ήσουν άμα ανησυχούσες μήπως οι γάτες σου μασούσαν τίποτα... καλώδια ρεύματος απομυθοποιώντας τα - όπως είχε συμβεί σε ένα χαρακτηριστικό διαδικτυακό επεισόδιο πριν αρκετά χρόνια - να τις άφηνες να γυροφέρνουν στο χώρο με το εγκατεστημένο setup...

Ζωή και... γάτα λέμε.
View attachment 294722
Α, ναι "τρώνε¨ και καλώδια. Δεν το έχω σκεφθεί γιατί δεν έχω γάτα (θα ήθελα να έχω). Ακονίζουν τα νύχια τους, είναι φυσικό. Κάποιοι μου λένε ότι εκπαιδεύονται αλλά α) δεν το πιστεύω (απόλυτα ότι γίνεται) και β) δεν το διακινδυνεύω.

¨Εχω φίλους που έχουν και τους έχουν κάνει τα πάντα κουρέλια (καναπέδες, κουρτίνες, μαξιλάρια, τα πάντα). Και έχουν και εκείνο το σχοινί που υποτίθεται ξύνουν εκεί τα νύχια τους.

Μια φορά θα μπεί μέσα η γάτα , τότε θα την κάνει την ζημιά. χα χα Και τα σκυλιά το ίδιο, δεν είναι ;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
45.217
Μιλάμε για πικάπια, οπότε και εγώ αναφέρομαι σε αυτά και όχι σε πίνακες. Το θέμα είναι "πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?". Δεν γράφει πουθενά "Πικάσο μετα το 2020, σοβαρα?", ούτε "Σεζάρ μετα το 2020, σοβαρα?". 😊
διευκρινηση (προς ολους) .... ο τιτλος του θεματως γραφει "πικαπ" - με ευνοητο (+οπως στοιχειοθετειται απο τις πρωτες αναρτησεις) οτι αναφερομαστε και στους δισκους (ως συνεχη προσθηκη, και ακροαση).
Ελευθερο βεβαια το ενδεχομενο καποιος να αρεσκετε ως προς το αντικειμενο δηλαδη ενδεικτικα: στην συλλογη πικαπ, ή επιδειξη (αλα ταπερ) 'η εκθεση ως μπιμπελο/ βαζο..ή εργο τεχνης.. ή οπως τη βρισκει κανεις.. 8-)

εικονιζομενο το γνωστο dream machine, τη μοναδικη εφευρεση που κοιτας(βιωνεις) με κλειστα ματχια.

Reaction score
23.901
για όσους θέλουν «σφικτά» μπάσα :biggrin:

View attachment 294717
"Γδούπος", "σφυριά" ... το έχουν και το λένε όλοι και για καλό. Μόνο εγώ διαφωνώ. :D :D (και πάλι δεν λέω εντελώς το αντίθετο, απλως μια ισορροπία χα χα).

===========
Τι να γράψουμε δηλαδή για τους δίσκους ; Οι επανεκδόσεις γενικώς ψιλο suck. Θέλει προσοχή.

Ή να γράψουμε ποιοί "δικαιούνται" να έχουν και τι ποιότητας πικάπ ανάλογα με τον όγκο και ποιότητας της δισκοθήκης τους ; που είχες κάπου αναφέρει ; Γνώμες ειπώθηκαν.

Εξάλλου εάν δεν έχεις πικάπ και σου φαίνεται παράλογο να έχεις το 2023 αυτόματα αυτό ισχύει και γαι τους δίσκους. Τι να τους κάνεις τους δίσκους εάν δεν έχεις πικάπ ; χα χα. Ντεκόρ, μόδα και εφέ στις κοπέλες ; Τι είμαστε 15 χρονα ; χα χα

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.184
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907