- Reaction score
- 23.901
Ωραίο, ε Αλέξη ;

Βάλε link, το τσίμπησα..

Όχι που λένε ότι πρέπει να σηκωνόμαστε. Τύφλα να έχει το remote control ή το ipad.
Τζιμάκο Σελίδααα !Τον μαρακαδόοοροοο !
Κάθε πονεμένος με το... Rega Planar του...
Only Love and... compression. (Ορίστε, είπα να δω τουλάχιστον αυτό λίγο πιο... ποιητικά)Η υγρασία που εξασφαλίζει και κατακρατεί το φυτό στο πικάπ του Blue στο εγγύτερο περιβάλλον του πλατό ... δεν αφήνει την ανάπτυξη στατικού είτε σε αυτό είτε στον δίσκο. Νο κλικς εντ πόπς απο εκεί.![]()
Τα κεφαλαία απαγορεύονται..Κ Ο Ρ Υ Φ Η

Παράλογο είναι όσο ευκατάστατος και να ήσουν άμα ανησυχούσες μήπως οι γάτες σου μασούσαν τίποτα... καλώδια ρεύματος απομυθοποιώντας τα - όπως είχε συμβεί σε ένα χαρακτηριστικό διαδικτυακό επεισόδιο πριν αρκετά χρόνια - να τις άφηνες να γυροφέρνουν στο χώρο με το εγκατεστημένο setup...Na συμπληρώσω για να είμαι δίκαιος και να καλύψω μαθηματικά όλες τiς περιπτώσεις σε προηγούμενο συλλογισμό μου.
Μπορεί να είσαι τόσο πλούσιος που δεν σε πειράζει να έχεις γάτες και να διακινδυνεύσεις να σου ξύσουν τα μεγάφωνα και ακριβά ηχεία ή κεφαλή να έχεις. Αγοράζεις άλλα κάθε φορά, no problem.
Συμπέρασμα να το έχουμε υπόψιν : Τα πάρα πολλά χρήματα καμιά φορά nurture το παράλογο.![]()
Α, ναι "τρώνε¨ και καλώδια. Δεν το έχω σκεφθεί γιατί δεν έχω γάτα (θα ήθελα να έχω). Ακονίζουν τα νύχια τους, είναι φυσικό. Κάποιοι μου λένε ότι εκπαιδεύονται αλλά α) δεν το πιστεύω (απόλυτα ότι γίνεται) και β) δεν το διακινδυνεύω.Παράλογο είναι όσο ευκατάστατος και να ήσουν άμα ανησυχούσες μήπως οι γάτες σου μασούσαν τίποτα... καλώδια ρεύματος απομυθοποιώντας τα - όπως είχε συμβεί σε ένα χαρακτηριστικό διαδικτυακό επεισόδιο πριν αρκετά χρόνια - να τις άφηνες να γυροφέρνουν στο χώρο με το εγκατεστημένο setup...
Από τι είναι φτιαγμένο ένα audiophile καλώδιο ρεύματος; (with photos)
Άτιμα ζώα οι γάτες... Πάντα το έλεγα! Ένας "άτυχος" χομπίστας είδε το Virtual Dynamics Power 3 να καταστρέφεται από τη γάτα του... "happy_1" Κάνω quote το αρχικό post: My cat decided that the techflex covering of my free Power 3 would make a nice scratching post, so I decided to remove all...avsite.gr
Ζωή και... γάτα λέμε.
View attachment 294722
διευκρινηση (προς ολους) .... ο τιτλος του θεματως γραφει "πικαπ" - με ευνοητο (+οπως στοιχειοθετειται απο τις πρωτες αναρτησεις) οτι αναφερομαστε και στους δισκους (ως συνεχη προσθηκη, και ακροαση).Μιλάμε για πικάπια, οπότε και εγώ αναφέρομαι σε αυτά και όχι σε πίνακες. Το θέμα είναι "πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?". Δεν γράφει πουθενά "Πικάσο μετα το 2020, σοβαρα?", ούτε "Σεζάρ μετα το 2020, σοβαρα?".![]()
"Γδούπος", "σφυριά" ... το έχουν και το λένε όλοι και για καλό. Μόνο εγώ διαφωνώ.