πικαπ technics sl-1500 τι κεφαλη να βαλω?

Reaction score
9.075
Πάντως το αντίστοιχο νέο πικάπ που έχει βγάλει η technics φοράει την ortofon 2m red.

Reaction score
6
Πάντως το αντίστοιχο νέο πικάπ που έχει βγάλει η technics φοράει την ortofon 2m red.
το ειχα για ποιο ευκολο την επιλογη κεφαλης . αστα να πανε

Reaction score
1.600
το ειχα για ποιο ευκολο την επιλογη κεφαλης . αστα να πανε
Ρίξε ένα διαβασματάκι κι εδώ, μπορεί να σε διαφωτίσει κάπως:

ika

News
Reaction score
16.764
τωρα μου εκοψες τα ποδια. χχαχαχα
- Αφού βάζεις ως μέτρο σύγκρισης την 2000Ε/3.

- Είναι σαν να θέλεις να βάλεις σε αυτοκίνητο των 30.000€, 4 καινούργια λάστιχα με 200€.

Reaction score
6
Ρίξε ένα διαβασματάκι κι εδώ, μπορεί να σε διαφωτίσει κάπως:
υπαρχει βιντεο που εχει και τις 2 κεφαλες η ΑΤ εχει ποιο μουντο ηχο σε σχεση με την m2 . η m2 εχει ποιο καθαρο ηχο και καλυτερα πριμα στα αυτια μου,αλλα ενταξει το ενα εχει 55 και το αλλο 100.
το θεμα ειναι οτι ειχα μαθει στην empire και αν βαλω καμια κατωτερη και δεν μου αρεσει ισα τα πεταξα απο το μπαλκονι ολα. ηδη η γυναικα μου εχει τρελαθει να με βλεπει ολη μερα να ψαχνω κεφαλες και βελονες
σταυρο και εσυ θεμα με την γυναικα?

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.937
Οι δυο δεκαρούλες μου: Οι Εmpire, στα χρόνια τους, θεωρούνταν κορυφαίες κεφαλές. Μιλάμε για κινητού μαγνήτη πάντα.

Reaction score
33
Ως κατοχος της ιδιας empire αγορασα απο wiliam thakker γερμανια την ιδια ανταλακτικη βελονα tonar οπως στο ολλανδικο σαιτ που ανεφερε καποιος στη πρωτη σελιδα, ειναι στην ουσια μια aftermarket jico japan ελλειπτικη βελονα πολυ καλης ποιοτητας με ενδεικτικο βαρος αναγνωσης οπως η original, εγω την εχω στα 1,2g με λιγο λιγοτερο απο 1g antiskate και ειναι πολυ καλα. Πιστευω επισης πως ειναι πολυ ανωτερη απο την 2mRED η της entry level της ΑΤ.

μεταφορικα κτλ ουτε 50 ευρω δε πληρωσα συνολο

Reaction score
6
Ως κατοχος της ιδιας empire αγορασα απο wiliam thakker γερμανια την ιδια ανταλακτικη βελονα tonar οπως στο ολλανδικο σαιτ που ανεφερε καποιος στη πρωτη σελιδα, ειναι στην ουσια μια aftermarket jico japan ελλειπτικη βελονα πολυ καλης ποιοτητας με ενδεικτικο βαρος αναγνωσης οπως η original, εγω την εχω στα 1,2g με λιγο λιγοτερο απο 1g antiskate και ειναι πολυ καλα. Πιστευω επισης πως ειναι πολυ ανωτερη απο την 2mRED η της entry level της ΑΤ.

μεταφορικα κτλ ουτε 50 ευρω δε πληρωσα συνολο
αργησαν να την φερουν? ηταν κομπλε?

Reaction score
33
οχι ηρθε μετα απο 8-9 μερες απ την μερα που παρειγγειλα και ηταν μια χαρα πακεταρισμενη και "κομπλε" !! Τωρα με τις καραντινες δεν ξερω αν αργησει λιγο αλλα θα ερθει, 3 φορες πειρα δισκους απο Δανια, Ιταλια και Γερμανια μεσα στη καραντινα κανανε απο 10 ως 25 μερες αλλα ηρθαν τελικα (και τα 3 ηταν με το πιο απλο ταχυδρομειο)

Reaction score
6
οχι ηρθε μετα απο 8-9 μερες απ την μερα που παρειγγειλα και ηταν μια χαρα πακεταρισμενη και "κομπλε" !! Τωρα με τις καραντινες δεν ξερω αν αργησει λιγο αλλα θα ερθει, 3 φορες πειρα δισκους απο Δανια, Ιταλια και Γερμανια μεσα στη καραντινα κανανε απο 10 ως 25 μερες αλλα ηρθαν τελικα (και τα 3 ηταν με το πιο απλο ταχυδρομειο)
μια χαρα
μια χαρα
δισκους απο site περνεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.908
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv