πικαπ.....

Reaction score
1.441
Καλά, δε με λυπάσαι; Ξέρ'ς τί ψοφόκρυο κάνει εκεί πάνω; Άσε που για να δεις γυναίκα με μπικίνι, πρέπει να ταξιδέψεις με αεροπλάνο...
πιο ωραια ειναι η δροσουλα του θιβετ απο το καυσαεριο και τη ζεστη της αθηνας...
οι γυναικες με το μπικινι αποσπουν την προσοχη απο την αναζητηση της βαθιας και μονης αληθειας της αναπραγωγης του ηχου....οποτε δε σου χρειαζονται.....χαχαχα...κακο κανουν...
αν θες εισιτήρια φτηνα κοιτα πιο κατω....bagazia.com.....εχω κονε,..,...χαχαχα[/QUOTE]

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
πιο ωραια ειναι η δροσουλα του θιβετ απο το καυσαεριο και τη ζεστη της αθηνας...
οι γυναικες με το μπικινι αποσπουν την προσοχη απο την αναζητηση της βαθιας και μονης αληθειας της αναπραγωγης του ηχου....οποτε δε σου χρειαζονται.....χαχαχα...κακο κανουν...
αν θες εισιτήρια φτηνα κοιτα πιο κατω....bagazia.com.....εχω κονε,..,...χαχαχα
Καλά. Λοιπόν, για να μη ξεφεύγουμε πολύ. Επειδής είμαι γκουρός, και τελοσπάντωνε γουστάρεις νταλαβέρι αναλογικό να πούμε με πικάπ κι έτσι, δεν ξέρω να σου προτείνω ποιο απ' αυτά τα τέσσερα να διαλέξεις, αλλά ξέρω να σου πω πώς να το διαλέξεις. Αλλ' αυτό θα πρέπει να το θέλεις. Θέλεις;

Reaction score
1.441
Καλά. Λοιπόν, για να μη ξεφεύγουμε πολύ. Επειδής είμαι γκουρός, και τελοσπάντωνε γουστάρεις νταλαβέρι αναλογικό να πούμε με πικάπ κι έτσι, δεν ξέρω να σου προτείνω ποιο απ' αυτά τα τέσσερα να διαλέξεις, αλλά ξέρω να σου πω πώς να το διαλέξεις. Αλλ' αυτό θα πρέπει να το θέλεις. Θέλεις;
μα ειδες οτι το γυρισα στην πλακα......
επισης ειδες οτι με τα γκουρου και τετοια παθαινω αναφυλαξία.....
δεχομαι οποιαδοιποτε γνωση και οποιαδοιποτε αποψη και θα την περασω μεσα απο τα δικα μου φιλτρα και γουστα.
αλλα δεχομαι οποιαδήποτε αποψη και φυσικα θελω τη γνωμη του οποιουδοιποτε....αρκει να μην διεκδικεί το αλάθητο του παπα....

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
μα ειδες οτι το γυρισα στην πλακα......
επισης ειδες οτι με τα γκουρου και τετοια παθαινω αναφυλαξία.....
δεχομαι οποιαδοιποτε γνωση και οποιαδοιποτε αποψη και θα την περασω μεσα απο τα δικα μου φιλτρα και γουστα.
αλλα δεχομαι οποιαδήποτε αποψη και φυσικα θελω τη γνωμη του οποιουδοιποτε....αρκει να μην διεκδικεί το αλάθητο του παπα....
Πάπας; Ποιος είν' αυτός πάλι; Τέλος πάντων, θα σου πω, αλλά αύριο.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Πάπας; Ποιος είν' αυτός πάλι; Τέλος πάντων, θα σου πω, αλλά αύριο.
Το λοιπόν, η δύσκολη δουλειά που καλείται να κάνει ένα πικάπ είναι η απομόνωση από τους εξωγενείς κραδασμούς. Ζήτησε στο κατάστημα να τοποθετήσουν το πικάπ μπροστά στο γούφερ τους ενός εκ των ηχείων, περίπου σε απόσταση μισού μέτρου, και βάλτε το να παίξει σχετικά δυνατά. Το πικάπ που θα βουήξει λιγώτερο -ει δυνατόν, καθόλου- είναι το καλύτερο από τα άλλα. Εννοείται βεβαίως πως τα ηχεία πρέπει να είναι της προκοπής, όχι τίποτε επιχρυσωμένες κλανιές με ένα 5.5αράκι γουφεράκι και ένα τουήτερ. Δατς ωλλ...

Reaction score
1.391
Το λοιπόν, η δύσκολη δουλειά που καλείται να κάνει ένα πικάπ είναι η απομόνωση από τους εξωγενείς κραδασμούς. Ζήτησε στο κατάστημα να τοποθετήσουν το πικάπ μπροστά στο γούφερ τους ενός εκ των ηχείων, περίπου σε απόσταση μισού μέτρου, και βάλτε το να παίξει σχετικά δυνατά. Το πικάπ που θα βουήξει λιγώτερο -ει δυνατόν, καθόλου- είναι το καλύτερο από τα άλλα. Εννοείται βεβαίως πως τα ηχεία πρέπει να είναι της προκοπής, όχι τίποτε επιχρυσωμένες κλανιές με ένα 5.5αράκι γουφεράκι και ένα τουήτερ. Δατς ωλλ...
αυτο ακριβώς ,καθώς και αυστηρή περιστροφη...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.891
- εγώ κάνω και κάτι άλλο :

- ενώ παίζει το cd τέρμα και βαράνε τα ηχεία , βάζω το πικάπ σε silent Groove , το σήμα στο phono , μετά ενισχυτής ακουστικών , μετά 18 m καλώδιο ακουστικών ( υπάρχει για να ακούω με τα ακουστικά στο μπαλκόνι ) , και τέλος αφού έχω κλείσει όλες τις πόρτες και είμαι με τα ακουστικά στο ποιο απομακρυσμένο δωμάτιο από εκεί που παίζει η μουσική , προσπαθώ να αφουγκραστώ εάν ακούγεται κάτι περισσότερο από την σιωπή

- μπακαλίστικη μέθοδος , και πρέπει να έχεις το πικάπ σπίτι σου , και τα προαναφερθέντα συνοδά

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Αντ' αυτής της φασαρίας, μπορείς να οδηγήσεις το σήμα του phono σε έναν εγγραφέα, ας πούμε στο λάπτοπ, και μετά να ανοίξεις την κυμματομορφή και να τη δεις μεγεθυσμένη, εντάξει, και να την ακούσεις. Το αναίσθητο πικάπ έχει το σωστό μπάσο - χωρίς διόγκωση, ή "ουρά", (υπό την προϋπόθεση πως η ανάρτηση της βελόνας συντονίζεται σωστά, κάπου εκεί στα 10 - 12Hz).

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.891
Αντ' αυτής της φασαρίας, μπορείς να οδηγήσεις το σήμα του phono σε έναν εγγραφέα, ας πούμε στο λάπτοπ, και μετά να ανοίξεις την κυμματομορφή και να τη δεις μεγεθυσμένη, εντάξει, και να την ακούσεις. Το αναίσθητο πικάπ έχει το σωστό μπάσο - χωρίς διόγκωση, ή "ουρά", (υπό την προϋπόθεση πως η ανάρτηση της βελόνας συντονίζεται σωστά, κάπου εκεί στα 10 - 12Hz).
- ευχαριστώ

- τελικά η εύκολη λύση ( και εν προκειμένω , αρτιότερη τεχνικά ) , έρχεται δύσκολα στο μυαλό

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.681
Μόνον αυτό! Τα υπόλοιπα -οριζοντίωση, γεωμετρία, περιστροφή, αναγνωσιμότητα- είναι τα εύκολα, και λίγο-πολύ τα κάνουν όλοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.483
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid