ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

Reaction score
1
καλησπέρα σε όλη την παρέα του φόρουμ .
έχω διαβασει αρκετα για τις τηλεοράσεις απο 37" έως και 46" μεσα απο τα γραφομενα σας.
εχω καταλήξει λοιπον οτι εκτος απο τις δυνατοτητες της εικονας παίζει ρόλο και η αποσταση θέασης .
Εχω λοιπόν 2 επιλογες σε αποσταση .(τι να προτιμησω?)
1) 2,8 m ~3 m ή 6 m
Απο θέμα εικόνας λοιπον (με 60% ελληνικά κανάλια και 40% ταινιες) εχω καταλήξει στις εξης μάρκες.
2) SAMSUNG46A656A(1.499ευρωπουλακια)
40α656α (1,100)
37α656α(999)
εχω και την εναλακτικη λύση της LG42LG6000 (1.100)
καθώς επίσης και της sony40w4000

Θα σας ήμουν ευγνωμων γισ τις σωστες λύσεις που θα μου προτείνατε μιας και θα ειναι ενας σωστος συνδυασμος ΕΙΚΟΝΑΣ & ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ.
Καλημέρα συμφουρίτες!!!

Που την βρήκες την SAMSUNG40A656A 1100euro;

***Παρατήρηση ....Δ Ι Α Κ Ρ Ι Τ Ι Κ Α... (είναι κουραστικό να ξεφεύγει το θέμα από την ουσία της ερώτησης - απορίας και να χαλάει και το "ύφος" των απαντήσεων. Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει -ας πούμε- "προσωπική" αντιπαράθεση, άσχετα αν υπάρχει μόνο ευγενή διαφωνία στις απόψεις!!!).

Reaction score
1
Και για να πω και εγώ κάτι για το θέμα, πιστεύω από προσωπική και μόνο εμπειρία, ότι μου αρέσει να "μπαίνω" στην ταινία και μου αρέσουν οι μεγάλες ίντζες!!! Βλέπω σε προβολέα 140 ίντζες, από 4,5-5,5 μέτρα απόσταση (σε τοίχο). Έχω μεγαλώσει και τις ίντζες σε 150 από την ίδια απόσταση και πάλι μου άρεσε, αλλά λόγω πλαίνών εμποδίων την μείωσα.

Έχω την αίσθηση (άποψη) ότι και για τις τηλεοράσεις ισχύει το ίδιο, παρόλο που δεν έχω τηλεόραση νέας τεχνολογίας (μόνο μια 29'' Philips matchline, CRT με ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή εικόνα). Βέβαια ξεπερασμένη και χρειάζομαι αλλαγή. Η τεχνολογία πηγαίνει μπροστά και κάθε καλό ευπρόσδεκτο. Συμφωνώ -και ταιριάζει με την αισθητική μου- ότι πλέον οι τηλεοράσεις, είναι και γίνονται ολοένα και πιό "κοσμήματα" , κάδρα αισθητικής, έργα τέχνης! Πάει η παλιά εποχή που η τηλεόραση ήταν απλά ένα "χαζοκούτι" στην κυριολεξία.
Τώρα είναι ένα όμορφο "χαζοκούτι".

Η γνώμη μου είναι ότι αν μπορείς να πάρεις μια καλή τηλεόραση , να πάρεις την καλύτερη δυνατή που σου επιτρέπει ο χώρος και η τσέπη σου!!! και θα το ευχαριστηθείς!!!

Reaction score
0
Βλέπω σε μιά Sony KDL-46X3500 (46") απ' τα 3 μέτρα. Άν και έχω περιθώριο να πάω στα 5μ, δεν το κάνω, γιατί χάνεται η αίσθηση της "μεγάλης οθόνης".

Reaction score
0
Απάντηση: ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

Έχω την Sony KDL-46X3500. Άν μπορούσα θα έπερνα 52 ή 60" για τα 3 μέτρα, με την προυπόθεση χρήσης πηγής HD (και SD χωρίς συμπίεση).

Reaction score
14
Απάντηση: ποια ειναι η γνωμη σας για 3m ή 6m / 46" ή 42" ή 40" ή 37"

Έχω την Sony KDL-46X3500. Άν μπορούσα θα έπερνα 52 ή 60" για τα 3 μέτρα, με την προυπόθεση χρήσης πηγής HD (και SD χωρίς συμπίεση).
Ο λόγος που δεν μπορείς; (Αν επιτρέπεις)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik