ποια ειναι η καλυτερη 46αρα μεχρι 1800 ευρω?

Reaction score
84
Εγω πάντως την έχω 3 μήνες βλέπω και sd σήμα HD σήμα αλλά κατά κύριο λόγο sd και η tv είναι άπαιχτη. Εδώ πριν δεν έβλεπα κάν ταινίες από τα κανάλια αλλά τώρα επειδή παίζει άψογα έχω φτάσει στο σημείο να παρακολουθώ και αυτές.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Εχω την 46αρα Α656 και ειμαι κατενθουσιασμενος, η τηλεοραση ειναι ενα κοσμιμα απο πλευρας αισθητικης και δυνατο μηχανιμα απο πλευρας χαρακτηριστικων.

Αν τα χρηματα σου μπορουν να ανεβουν λιγο περιμενε να πεσουν λιγο οι led και χτυπα με κλειστα ματια Samsung

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Καλά τα λόγια σας για τις LG, αλλά στην πρόσφατη έκθεση μια Scarlet που έπεζε, είχε απαράδεκτη γωνία θέασης! Πιθανώς το πρόβλημα αυτό, που το έχουν όλες οι LCD, αναφέρονταν στο συγκεκριμένο μοντέλο της έκθεσης, αυτό με την τρύπα. Για τις καινούργιες τι λέτε δεδομένου ότι τα panels είναι τα ίδια με αυτά της Philips (ένα έργοστάσιο). Ας πει την γνώμη του κάποιος που τη έχει.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
0
Απάντηση: ποια ειναι η καλυτερη 46αρα μεχρι 1800 ευρω?

Εγω θα προτεινα μια πλασμα αν σ ενδιαφερει η θεαση κυριως ταινιων dvd h blue ray! panasonic 46PZ85! Παρα πολυ καλη κ γυρω στα 1850Ε!

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Τις plasma τις απέριψα λόγω του ότι βλέπω phosphor trails. Άρα μόνο LCD. Κάποιος που έχει την 7000 και έχει παρατηρήσει την γωνία θέασης;

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Κάποιος που έχει την LG7000 ας πει για την γωνία θέασης. Δεν κατάφερα να την βρω στημένη ώστε να έχω ιδία άποψη. Επί προσθέτως, είμαι και λίγο αναποφάσιστος-μπερδεμένος σχετικά με την διάσταση, 42 'η 47, δεδομένης της απόστασης θέασης 2,8-3 μέτρα. Κάποιοι υπολογισμοί κατά THX βγάζουν ότι η 47αρα είναι καλή ή και μικρή οριακά (!) Άλλοι πάλι λένε ότι η 42αρα είναι πολύ μεγάλη για αυτήν την απόσταση. Τώρα βλέπω με 32αρα CRT και γενικά είμαι ευχαριστημένος απλά η διαφορά στα χρήματα είναι πολύ μικρή ώστε να γίνει αποτρεπτική ως προς την μεγάλη διάσταση... Γενικά, μια τηλεόραση αυτό του μεγέθους δύσκολα ταιριάζει σε έναν χώρο καθιστικού και σε έπιπλο που σχεδιάστηκε αρχικά για συγκεκριμένη 32αρα.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
0
Φιλε μου οπως προανεφερα και παραπανω εχω την Α656 σε 46'' και σε αποσταση 4+μετρα.
η αποσταση θεασης που εχεις ειναι μικρη, Με την 46αρα στα 4+ ειναι μια χαρα αλλα στα 3 που εισαι εσυ θα σε ζαληζει, εδω και εμενα ωρες ωρες μου φενεται μεγαλη και ειμαι 1μετρο+ πιο πολυ απο εσενα.
Γνωμη μου 40-42'' οχι παραπανω, και επισηςγνωμη μου για να μην παρεξηγειθω, αν θες να παρεις πολυ καλη τηλεοραση (και διαθετεις τα χρηματα) μην εμπλεκεις την LG στα πραγματα τις εχω δει ολες πριν παρω Samsung.
Τα τοπ της αγορας σε LCD παντα ειναι SAM, SONY, Philips.
Κοιτα την 40αρα led της samsung θα με θυμηθεις.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Φίλε kosvw σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεκτή η γνώμη σου αν και δεν διευκρινίζεις αν έχεις δει την 7000 σειρά ή τις προηγούμενες. Σχετικά με τις προτάσεις σου έχω να πω τα εξείς: Sony μάλλον όχι λόγω προβλημάτων που αναφέρονατια παντού σε όλα τα φόρα αλλά και κόστους. PHILIPS, μακριά, έχω πολύ κακή εμπειρία από αυτή και ορκίστικα να μην ξαναγοράσω ούτε βραστήρα! SAMSUNG, τίμια εταιρία αλλά η εικόνα τους γενικά δεν έχει αυτή την οξύτητα που εγώ ζητώ. Επιπροσθέτως, δεν έχουν και την καλύτερη επεξεργασία τηλεοπτικού σήματος...Για τις LED δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλω συμπεράσματα. Σαν νέα τεχνολογία θα έχει τις παιδικές της ασθένειες και δεν είμαι διατεθιμένος να τις πληρώσω και αυτές. Οπότε μια λύση LG μοιάζει πολύ καλή. Άλλωστε τα panels είναι ίδια με της PHILIPS, όπως λές ότι είναι καλές, ένα εργοστάσιο τα παράγει.
Φιλικά,
Γιάννης

Reaction score
3
Το Pixmania έχει την Samsung LE46A656 στα 1362 euro...Είναι ακριβώς η ίδια στα 100Hz που έχει και το Πλαίσιο ή διαφέρει;;;
..Επίσης την LE40A676 την έχει στα 1289 euro και ακριβώς το ίδιο μοντέλο στις 37" την έχει 1459 euro...
....To Alternate.de δεν το ήξερα, το έμαθα από το avsite...Βλέπω ότι έχει πολύ καλές τιμές σε LCD τηλεοράσεις αλλά και γενικά....Ξέρετε αν στέλνει Ελλάδα και αν ναί, είναι αξιόπιστο eshop;;;

Reaction score
0
To pixmania εχει πολλα μεταφορικα και κατι μουφα εγγυησεις και βγαινει σχεδον μια η αλλη με τα αλλα, για το αλλο δεν ξερω

Reaction score
0
Φίλε kosvw σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεκτή η γνώμη σου αν και δεν διευκρινίζεις αν έχεις δει την 7000 σειρά ή τις προηγούμενες. Σχετικά με τις προτάσεις σου έχω να πω τα εξείς: Sony μάλλον όχι λόγω προβλημάτων που αναφέρονατια παντού σε όλα τα φόρα αλλά και κόστους. PHILIPS, μακριά, έχω πολύ κακή εμπειρία από αυτή και ορκίστικα να μην ξαναγοράσω ούτε βραστήρα! SAMSUNG, τίμια εταιρία αλλά η εικόνα τους γενικά δεν έχει αυτή την οξύτητα που εγώ ζητώ. Επιπροσθέτως, δεν έχουν και την καλύτερη επεξεργασία τηλεοπτικού σήματος...Για τις LED δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα να βγάλω συμπεράσματα. Σαν νέα τεχνολογία θα έχει τις παιδικές της ασθένειες και δεν είμαι διατεθιμένος να τις πληρώσω και αυτές. Οπότε μια λύση LG μοιάζει πολύ καλή. Άλλωστε τα panels είναι ίδια με της PHILIPS, όπως λές ότι είναι καλές, ένα εργοστάσιο τα παράγει.
Φιλικά,
Γιάννης
Φιλε Γιαννη εχω δει και την LG και δεν αμφιβαλω οτι εχει πολυ καλη εικονα αλλα αν θες σου προτεινω μια συναντηση για να δεις και το SD και to HD σημα στην δικια μου. Ακουγα οτι οι Samsung δεν συμπεριφερονται καλα σε SD σημα αλλα εγω αλλα βλεπω, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος, καλα για HD δεν το συζηταμε.
Επισης κατι τελευταιο και πολυ υποκειμενικο η LG δεν μου αρεσει απο πλευρας design.

Reaction score
0
Εγω εδω θα διαφωνησω. Στο θεμα της αισθητικης δεν θα σταθω μια και περι ορεξεως ουδεις λογος.... Αλλα για το θεμα εικονας μιας και ειμαι κατοχος και της Α656 και της w4500 θα σου πω ειλικρινεστατα οτι η εικονα της w4500 ειναι ανωτερη χρωματικα απο αυτην της samsung. Θα σου πω επισης για να καταλαβεις τι εννοω οτι αγορασα την samsung για το σαλονι λογω αισθητικων παραγωντων ...και τελικα στο σαλονι δεσποζει η sony και στο υπνοδωματιο η samy. Στο τηλεοπτικο σημα η sony παιζει τελεια και μιλαμε για out of the box ενω αντιστοιχα η samy και στα δικα μου ματια αλλα και της γυναικας μου δεν μας αρεσε ειδικα στην χρωματικη αποδοση ακομα και μετα απο ρυθμισεις. Η σαμυ εχει καλυτερο ηχο παντως απο την σονυ.

Εχω την 46αρα Α656 και ειμαι κατενθουσιασμενος, η τηλεοραση ειναι ενα κοσμιμα απο πλευρας αισθητικης και δυνατο μηχανιμα απο πλευρας χαρακτηριστικων.

Αν τα χρηματα σου μπορουν να ανεβουν λιγο περιμενε να πεσουν λιγο οι led και χτυπα με κλειστα ματια Samsung

Reaction score
0
Απάντηση: ποια ειναι η καλυτερη 46αρα μεχρι 1800 ευρω?

ειμαι κατοχος της 47lg7000 εδως και τρεις μηνες. προβλημα γωνιας θεασης δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση. η τηλεοραση ειναι παρα πολυ καλη με παρα πολυ ωραια χρωματα και αναμφισβητητα value for money.

το μονο προβλημα δε μπορεις σε hdmi na exeis truemotion και 24p μαζι ανοιχτα. εγω προσωπικα δεν εχω δει διαφορα αλλα δεν ειμαι πολυ experienced user.

για τα λεφτα της την προτεινω ανεπιφυλακτα

αυτη που αναφερει ο φιλος πιο πανω με τη τρυπα στη μεση ειναι η 6000 αν και δε νομιζω πως ουτε αυτη εχει προβλημα γωνιας θεασης απ οτι εχω ακουσει (δεν την εχω δει προσωπικα)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef