ποια παιχνιδομηχανηγια δωρο?

Reaction score
4.516
Θα ηθελα να παρω εν οψει εορτων στον εγγονο μου μια παιχνιδομηχανη δωρο. Ειναι μικρος 6-7 ετων και δεν παιζει με "νορμαλ" παιχνιδια. Δεν ξερω καθολου απο κονσολες κλπ. Βασικα σκεφτομαι κατι μεταξυ Nintendo και PS Sony. ΑΝ ειναι δυνατο να μην πιασω τα 400 ευρω.

Ειδα οτι ο Κωτσοβολος εχει αυτο.... Sony PS5 Digital Edition 825GB & Fortnite Flowering Chaos Bundle | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Κατι ακομη η αγορα θα γινει θα γινει απο φυσικο καταστημα για να το εχω αμμεσα.

Reaction score
237
Προσωπική καθαρά εκτίμηση, τα φιλοσοφία της παιδικότητας των παιχνιδιών του Nintendo δεν μπορεί να τα φτάσει άλλη παιχνιδομηχανή. Τα προτιμώ ακόμα και εγώ στα 45 και το προτιμάει και η μικρή μου.
Οπότε θα πήγαινα προς το Switch2.
Δε γνωρίζω κόστος - έχω παλαιότερης τεχνολογίας παιχνιδομηχανή Nintendo, μαζί με Sony PS4.

Reaction score
4.516
Αυτο το Nintendo Switch 2 κοστιζει 500 ευρω. Ξεφευγω αρκετα.

Reaction score
3.244
Πάρε του ένα παλίο pc, φορτώστε πάνω και κάνα 2 nintento emulators και βουαλά.

Πάντως σε γενικές γραμμές στην ηλικία αυτή 6-7 χρονών, παιδαγωγικά και μόνο δεν το θεωρώ σωστό το videogaming.
Ειναι πολύ νωρίς.

Reaction score
4.516
Πηρα τελικα το Σονυ.Δεν ηθελα να παρω το Νιντεντο 1 γιατι ειναι παλιο ωστοσο οικονομικα ηταν εντος μπατζετ. Οποτε οταν μεγαλωσει σιγουρα θα παρει το και το Νιντεντο 2
Πάρε του ένα παλίο pc, φορτώστε πάνω και κάνα 2 nintento emulators και βουαλά.

Πάντως σε γενικές γραμμές στην ηλικία αυτή 6-7 χρονών, παιδαγωγικά και μόνο δεν το θεωρώ σωστό το videogaming.
Ειναι πολύ νωρίς.
Μαζι σου κι εγω. Το μονο καλο ειναι οτι η μαμα του ειναι ....στρατηγος!! Δινει διαταγες που ακουγονται με το ετσι θελω. Κι εχει παντα προγραμμα εντος οικιας. Ο μπαμπας ειναι ο αδυναμος κρικος (σε θεματα πειθαρχιας) αλλα καπως πιστευω οτι θα τον κανουν ζαπι.

Οταν ερχεται σε μενα ακολουθει επισης προγραμμα. Ποδηλατο, σκακι, μαθηματικα, μουσικη (χαιεντας απο κουνια !!) και λιγο τηλεοραση (κολλημενος με τις διαφημισεις της jbl και κατι με τα ποδηλατα βουνου)

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.940
αν αγοράσεις κονσόλα θα μπλέξεις σε έξοδα….σαν το ταμπλετ δεν έχει
Του παίρνεις μια ταμπλετ άρα με πολύ λιγότερα λεφτά κ σαπίζει το πλειστορ με ότι παιχνίδια θέλει…
Τα σημερινά παιδιά δεν είναι όπως είμασταν εμείς…τα ερεθίσματα που δέχονται είναι απίστευτα…δεν μπορούν να αφοσιωθούν σε 2-3 παιχνίδια κ τέλος….
Το ταμπλετ σου τα δίνει όλα δωρεάν
Οι κονσόλες οχι

daharis666

Moderator
Reaction score
84.940
Θα ηθελα να παρω εν οψει εορτων στον εγγονο μου μια παιχνιδομηχανη δωρο. Ειναι μικρος 6-7 ετων και δεν παιζει με "νορμαλ" παιχνιδια. Δεν ξερω καθολου απο κονσολες κλπ. Βασικα σκεφτομαι κατι μεταξυ Nintendo και PS Sony. ΑΝ ειναι δυνατο να μην πιασω τα 400 ευρω.

Ειδα οτι ο Κωτσοβολος εχει αυτο.... Sony PS5 Digital Edition 825GB & Fortnite Flowering Chaos Bundle | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr

Κατι ακομη η αγορα θα γινει θα γινει απο φυσικο καταστημα για να το εχω αμμεσα.
Επίσης φορτναιτ το ξεχνάς σε αυτή την ηλικία…το ps5 δεν είναι για τέτοιες ηλικίες

Reaction score
4.516
Κοιτα εγω εκανα το καθηκον μου οσον αφορα το δωρο.

Οι γονεις πρεπει να κανουν το υπολοιπο. Την επιβλεψη - καθοδηγηση.
Εγω απ αυτα ειμαι τελειως ασχετος. Δεν ειχα ποτε και ουτε θα εχω παιχνιδοκονσολα. Ειμαι τελειως αντιθετος με ολη αυτη την φιλοσοφια. Ομως εγω κανω κουμεντο στον εαυτο μου και μονο.
Οι γονεις εχουν την επιμελεια και φροντιδα του παιδιου τους.
Εξυπακουεται οτι μιλησα πιο μπροστα μαζι τους. Ειμαι σιγουρος οτι ο μπαμπας οπως γραφτηκε και πιο πανω θα το ξεσκισει το παιχνιδι.

Reaction score
5.706
Φαντάσου να είσαι 6 χρονών, να σου κάνει ο παππούς δώρο PS5 κι όταν τον επισκέπεσαι να μπορείς να μπαίνεις σε dedicated με hiend atmos σύστημα. Και συν τοις άλλοις να είναι γλυκύτατος και πάντα χαμογελαστός, όπως εδώ ο αγαπητός vastsar.
Τύφλα να έχουν τα παιδικά όνειρα με τον Αϊ-Βασίλη.

Reaction score
24
αν αγοράσεις κονσόλα θα μπλέξεις σε έξοδα….σαν το ταμπλετ δεν έχει
Του παίρνεις μια ταμπλετ άρα με πολύ λιγότερα λεφτά κ σαπίζει το πλειστορ με ότι παιχνίδια θέλει…
Τα σημερινά παιδιά δεν είναι όπως είμασταν εμείς…τα ερεθίσματα που δέχονται είναι απίστευτα…δεν μπορούν να αφοσιωθούν σε 2-3 παιχνίδια κ τέλος….
Το ταμπλετ σου τα δίνει όλα δωρεάν
Οι κονσόλες οχι
Διαφωνώ με το ταμπλετ γιατί ενέχει κινδύνους σε αντίθεση με μια παιχνιδομηχανή που σε περιορίζει στα παιχνίδια.

Πέρα από αυτό έχουμε δει ουκ ολίγες φορές φουσκωμένους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών (εν αγνοία των γονέων) από pay to win παιχνίδια του περιβάλλοντος android κτλ.

Και τέλος, θεωρώ ότι η ποιότητα των παιχνιδιών που μπορεί να παίξει κανείς σε κονσόλες, φορητές και μη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των ταμπλετ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξοδέψεις και στις κονσόλες και τα pc.

Ακόμα θυμάμαι τα παιχνίδια που έπαιξα στην παιδική ηλικία και την εφηβεία μου, ακόμα ακούω τα soundtrack τους κτλ κτλ.

Ποιότητα και όχι ποσότητα, ειδικά στην περίπτωση των παιδιών, και ακόμα περισσότερο σε μια εποχή που ψάχνεις τα καλά παιχνίδια με το κυάλι.

daharis666

Moderator
Reaction score
84.940
Διαφωνώ με το ταμπλετ γιατί ενέχει κινδύνους σε αντίθεση με μια παιχνιδομηχανή που σε περιορίζει στα παιχνίδια.

Πέρα από αυτό έχουμε δει ουκ ολίγες φορές φουσκωμένους λογαριασμούς πιστωτικών καρτών (εν αγνοία των γονέων) από pay to win παιχνίδια του περιβάλλοντος android κτλ.

Και τέλος, θεωρώ ότι η ποιότητα των παιχνιδιών που μπορεί να παίξει κανείς σε κονσόλες, φορητές και μη, δεν μπορεί να συγκριθεί με τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των ταμπλετ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξοδέψεις και στις κονσόλες και τα pc.

Ακόμα θυμάμαι τα παιχνίδια που έπαιξα στην παιδική ηλικία και την εφηβεία μου, ακόμα ακούω τα soundtrack τους κτλ κτλ.

Ποιότητα και όχι ποσότητα, ειδικά στην περίπτωση των παιδιών, και ακόμα περισσότερο σε μια εποχή που ψάχνεις τα καλά παιχνίδια με το κυάλι.
κανένας κίνδυνος
εφόσον το ορίσεις με μέιλ της ηλικίας του και φαμιλι λινκ...δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος...ίσα ίσα...έχεις πληρη έλεγχο του τι κάνει σε κάθε εφαρμογή..

για 6-7 ετών παιδί...δεν υπάρχει πιο ευέλικτη πλατφόρμα παιχνιδιού + το χρησιμοποιείς και ως εκπαιδευτικό μέσο από γλώσσα έως μαθηματικά

εννοείται ότι την κονσόλα δεν θα την γλιτώσεις....αλλά σε αυτή την ηλικία το φρενάρεις για 2 χρόνια σίγουρα

όσο για την ποιότητα...εννοείται ότι μιλάμε για αντροιντ...έχει ότι σκουπίδια μπορείς να φανταστείς....αλλά υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια από μεγάλες εταιρίες στον χώρο με νορμάλ ποσά αλλά και χωρίς

Reaction score
807
Μην κανετς μαλακίες ρε. Εγώ μεγάλωσα με μορταλ κομπατ και ακόμα νομίζω ότι είμαι νιτζας.
Από την άλλη είμαστε και εμείς που δεν το νομίζουμε μόνο... :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.139
Members