ποιοι είναι ικανοί;

Reaction score
0
Ψάχνω έναν AV για να οδηγήσει 2 QLN 601 150watt/8ohm ,90db
και 2 jamo 200watt/4ohm ,85db D6SUR

O χώρος είναι 40 τετραγωνικά και ο στόχος είναι να μην ξεπεράσω τα 650ευρώ.

ειμαι μεταξύ Harman/Kardon AVR 135,YAMAHA RX-V657T
και DENON AVR 2106
θέλω παρατηρήσεις και σχόλια .Είναι ικανοί οι παραπάνω για αξιοπρεπείς εντάσεις
Αν έχετε να προτίνετε άλλο μοντέλο πολύ θα το ήθελα

Reaction score
2.001
Γιατι όχι και τον 757 της YAMAHA. Άνετα τον βρίσκεις κάτω από 600 και δίνει και 5w (θεωρητικά μιλωντας) περισσότερα ανά κανάλι!

Reaction score
50
Φίλε christof εγώ δεν έχω να προτείνω κάτι παραπάνω (συμφωνώ ότι ο 757 είναι ό,τι πρέπει σ' αυτά τα χρήματα), νομίζω όμως ότι πρέπει να διαχωρίσεις τις έννοιες καλός ενισχυτής για τα λεφτά μου και καλός ενισχυτής για τα ηχεία. Για τα λεφτά του ο 757 σίγουρα είναι πολύ καλός, κατά πόσο θα "σηκώσει" ικανοποιητικά τα ηχεία σου δεν ξέρω. Δε λέω ότι δε θα πετυχαίνει ικανοποιητικές εντάσεις, αλλά το τι είναι ικανοποιητικό σε 40 τμ με ηχεία που ίσως να μην είναι και το πιο εύκολο φορτίο οδηγούμενα από τέτοιο ενισχυτή δεν το γνωρίζω... Πρόσεξε, δε λέω ότι δε θα είναι μια αξιοπρεπής αγορά... απλά μην έχεις και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Reaction score
0
εντάξει παιδιά συμφωνείτε όλοι.
Δεν μου ειπε τη γνώμη του κανείς για τον CAV 1086 αλλά και γιατί όλοι προτίνουν τον DENON 2106 που φαινομενικά είναι της ίδιας ισχύος.
Κάποιοι μου είπαν επίσης ότι τα jamo πίσω εφόσον είναι 4ohm θα δημιουργήσουν ένα μικρό πρόβλημα εφόσον οι περισσότεροι ενισχυτές κατεβαίνουν μέχρι 6.
Είχα σκοπό να μην αγοράσω κεντρικό.Είναι εφικτό;

Reaction score
2.001
Χωρις ναι έχω ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες, θα έλεγα ότι τα 4ohm συνδυασμένα με την χαμηλή ευαισθησία (85db) των ηχείων σου είναι που κάνουν πιο σύνθετο το πρόβλημα.
Ο DENON συνήθως προτιμάται ως πιο μουσικός. Για τον CAV δεν έχω άποψη. Για το αν είναι κινέζικος εμένα δεν μου λέει κ πολλά αυτό. Αν κοιτάξουμε όλοι τα μηχανηματα μας από ποιο εργοστάσιο έχουν βγεί.....τότε θα κλάψουμε.....

Reaction score
7
Ο Marantz SR7300 εχει ως κατωτατο τα 6Ω για ηχεια.

Εγω του εχω τρια 4Ωμα και αλλα δυο 8Ωμα..

Κανενα προβλημα. Αναλογα με τον ενισχυτη βεβαια και τις δυνατοτητες του δεν υπαρχει προβλημα λειτουργιας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO